Skip to content
10 reacties
2236 weergaves

Ik wil nog sex voor ik 16 ga worden.

Ik ben binnen een aantal dagen jaren en dan wordt ik 16, ik zou graag voor dat ik 16 ben, dus nog op 15 jarige leeftijd sex hebben. Maar ik heb niemand, en het is ook zo akward als ik het gewoon aan een meisje vraag natuurlijk. Wat zouden jullie doen?

15 jaar
3 jaren geleden

10 Reacties

  • Dat maakt toch niks uit? Ik heb het pas voor de eerste keer gehad, maar van mij had het echt nog langer mogen duren tot die eerste keer. En zomaar een meisje zoeken om het te doen is niet zo een goed idee denk ik. Mijn liefje en ik kennen elkaar al meer als een jaar, en het was echt wel fijn dat we elkaar zo goed kenden en ook echt van elkaar houden vooralleer de eerste keer te doen. Anders was het echt wel helemaal niet leuk geweest en had ik er zeker en vast een heel slecht gevoel aan over gehouden. We hebben het heel voorzichtig en langzaam gedaan en echt rekening gehouden met elkaar, omdat we van elkaar houden en elkaar geen pijn willen doen. En het knuffelen er voor en er na zoud ge dan ook niet hebben, en die waren ook echt wel nodig.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • waarom wil je zo graag al op vroege leeftijd al seks hebben (niet dat dat verkeerd is of zo maar uit haast?)

    wacht gewoon totdat je er klaar voor bent en een vriend(innet)je
    hebt die er ook klaar voor is dan komt het goed, zoals het meisje van 16 het al zegt: het komt vanzelf wel ;)

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Niets. Komt vanzelf wel.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Je kunt yubo downloaden en daar meiden swipen net als bij Tinder (yubo is echter geen dating app). Swipe ook vooral de "minder knappe" meiden, en vraag ze gedurende het gesprek (dus niet meteen ofzo) waar ze voor openstaan en geef bijvoorbeeld vrienden, relatie en friends with benefits als voorbeelden. Zo kom je er meteen achter of je friends with benefits kunt worden. Voor de rest: heb geduld, vraag niet zomaar om seks en ga ook niet zomaar je lul showen. Als een meid openstaat voor friends with benefits kun je er gewoon lekker mee praten en af en toe kun je een beetje de grenzen opzoeken maar ga vooral nog niet te ver, het komt vanzelf wel en vooral bij de "minder knappe" meiden kun je na een dag of 3 al in bed liggen. Als het niet lukt mag je ook met mij en m'n fwb meedoen, maar volgens mij kun je hier geen contactgegevens delen... In ieder geval succes!

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • 400,00 euro

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Volgens mij moet seks komen uit een liefdes gevoel van jou en je vriendin. Dat kan je niet opdwingen. Ik zou er niet wakker van liggen als je dit niet voor je 16e heb gedaan.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Als je 100,00 euro te besteden hebt, zullen er wel wat te vinden zijn. Succes. Je bent aan mij niet besteed.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Natuurlijk. Als je voor je 16e nog geen seks hebt gehad heb je de boot gemist en is de kans dat het ooit nog goed komt in je leven wel zo'n beetje verkeken. Wees er niet zo door geobsedeerd en wacht tot het op je pad komt. Zoals jij het in je post zegt is het alsof je iemand alleen maar voor het hebben van seks gaat gebruiken. Daar is bijna niemand van gediend.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Waarom dat doel ??

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Waarom wil je perse voor je 16e seks hebben? Het is niet zo dat je dan een prijs wint ofso. En het zomaar een een random meisje vragen helpt denk ik ook niet. Ik denk dat je gewoon moet wachten tot je een vriendin hebt en dan lekker seks met haar hebben.

    16 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten