Skip to content
15 reacties
6555 weergaves

Trio

Mijn beste vriendin en haar vriend hadden me gisteren gevraagd om The Masker Singer bij hun te komen kijken. Na afloop vroeg mijn vriendin opeens wat ik vond van een triootje met haar en d'r donkere vriend. Ik moest er even over nadenken en zei toen dat ik dat wel spannend zou vinden. Haar vriend was erg lief voor me en uiteindelijk hebben we het gedaan. Mijn vriendin en ik hebben elkaar gebeft. Nu voel ik me schuldig tegenover mijn vriend die vanwege zijn opleiding in het buitenland is en weet niet of ik het hem zal vertellen. Heeft iemand advies?

17 jaar
4 jaren geleden

15 Reacties

  • Gewoon een trio doen met jouw vriend als hij terug is samen met je vriedin

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zou het niet meteen vertellen , ik zou als hij terug is het er gewoon een keer over hebben en dan kijken hoe hij erop reageert. Als dat positief is zou je het gewoon kunnen vertellen en hem zeggen dat het alleen om de lust gaat. Als hij er een beetje negatief op reageert zou ik het niet vertellen, het zou je relatie kunnen kosten ...

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben de TS. Hoe het afgelopen is? Het is uit met mijn vriend, maar om een andere oorzaak.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Mij lijkt het ook heel spannend, met 2 onbekende geile meiden mmm xx

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • ik zou niet weten of ik een trio durf. lijkt me wel spannend met 2 onbekende meiden xx

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • @ts heb je het nu verteld aan je vriend of niet? zoja, hoe reageerde hij?

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • M15,ik zou geen seks met iedereen willen hebben, dan was ik maar een sletje!

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Als ik je vriend wat en je zou me dat vertellen was ik boos geweest maar ook weer blij. Want dan zou ik het ook willen

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb sinds een paar weekjes een open relatie met m’n vriendje. Dat vinden we geweldig. Je kan dan gewoon met iedereen seks hebben die je wil. Als dit bij ons gebeurd zou zijn zou het daarom helemaal geen issue zijn. Maar misschien moet je dat ook met je vriendje afspreken. Dan is zoiets nooit een probleem meer en voel je je niet slecht na de seks. Ik hoop wel voor je dat de seks lekker was.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik vind aan een trio helemaal niet aan. Veel te verwarrwnd voor mij. Tijdens seks wil ik me concentreren op 1 partner. Die interactie vind ik heerlijk.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Zouden alle stellen moeten doen! Als je ervan genoten hebt zou ik het wel vertellen tegen jouw vriend. Misschien is hij hier ook voor in. Ik ben zelf gay en heb een vaste vriend. Gelukkig hebben wij een open relatie zodat wij vaak een trio hebben of meer!

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Je kan je vriendin een keertje vragen voor een triootje met jou en je vriend. Dan voel jij je minder schuldig en heeft me vriend ook een keertje sex met een ander meisje.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Toch maar wel vertellen als hij terug is...... Een relatie kan niet gebaseerd zijn op leugens.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Het ging jullie duidelijk enkel om de seks zonder persoonlijke gevoelens. Een slippertje zoals er dagelijks duizenden gemaakt worden. Onnodig je vriend hier in te betrekken. Geen slapende honden wakker maken. Ik heb hier zo mijn eigen term voor : seksuele gezelligheid. Fun maar stelt verder niets voor.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Anders wacht even tot je vriend terug is en dat vertel hem gewoon. Heef die vriend van je vriendin jou geneukt?

    18 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten