Skip to content
4 reacties
1185 weergaves

Wanneer?

Wanneer is het een goede leeftijd voor seks?

15 jaar
4 jaren geleden

4 Reacties

  • ik vind, als je jong bent moet je fappen, fappen en nog eens fappen. Fappen doe je niet zo heel lang hoor, misschier van je 13 tot je 25 jaar, dat is een goeie 12jaar dat je maar fapt, oke... daarna zal je nog wel fappen, maar minder, en omdat je dan al seks kan hebben... seks kan je genoeg hebben, als je begint op je 20 dan zal het misschien ¨pas stoppen als je 70 bent, dus dat is een goeie 50 jaar dat je kan neuken, dus je zal het nog genoeg kunnen doen, fappen doe je niet zo heel lang, dus geniet ervan!

    logisch dat je overloopt van geilheid en het wil doen want je hebt het nog nooit gedaan, maar stel dat je vandaag neukt, en morgen? fappen zal nooit meer hetzelfde zijn, waarschijnlijk was het dan nog een random iemand die je maar 1 keer zal zien, dus morgen zal je weer moeten fappen, maar aangezien je dan al geneukt hebt, weet je wat het is, en ga je minder fantaseren, dus je gaat minder geil zijn, dus fappen gaat nooit meer hetzelfde zijn

    ideale leeftijd vind ik persoonlijk 20 jaar, dan heb je goed gefapt, sta je heel geil en ben je klaar om te neuken, maar nu moet je fappen, fappen en nog eens fappen, beleg je buikje maar met je zaad, het kan geen kwaad, seks is voor later

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Als je er klaar voor bent. Ik was zelf 14 bij mijn eerste keer neuken. En heb er nooit spijt van gehad. Seks is het lekkerste wat er is.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • hoe kan je iemand vinden om mee te neuken?

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Er is niet een standaard leeftijd dat je klaar voor seks bent. De ene is jonger dan de andere. Als je 15 bent, je hebt er zin in en de mogelijkheid is er. Dan zou ik het lekker gaan doen. Ik was zelf net 16 toen ik voor het eerst neukte. Was al een poosje op zoek, en toen kwam ineens de mogelijkheid. En dat was perfect. Veel plezier!

    21 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten