Skip to content
12 reacties
1347 weergaves

Seks met vriendje

Ik heb best wel vaak seks met mijn vriendje en hij is meestal de leidende, dat bind ik niet zo fijn, hij vind doggy super lekker zegt ie. Maar ik kom dan niet klaar. Maar als ik het zegt ie dat hij bepaalt.

17 jaar
4 jaren geleden

12 Reacties

  • Zoals de meeste meisjes/ vrouwen dus. Maar ik dacht het omdat je het in je topic zei dat je bij andere standjes niet klaarkwam.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • M18, ik kom alleen via clitorale stimulatie klaar. Dus als hij alleen zijn piemel in mijn vagina doet is dat voor hem lekker maar ik kom dan niet klaar.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Dat is fijn voor je. Nu volhouden voor altijd, want dan blijft sex ook voor jou lekker. Maar kom jij klaar tijdens de penetratie of alleen met hand en mondwerk?

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • De update hier, We hebben seks gehad en hij was deze keer veel minder hard, hij komt zijn woorden na. Hij vroeg nu ook aan mij wat ik fijn vond in plaats van zijn piemel er meteen in te duwen. Echt fijn, ik ben nu ook een keer klaargekomen ;-)

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja zal ik doen M18. Ja ik hoop ook dat hij zijn woorden nakomt anders word ik denk ik echt een keer boos en ga ik me verzetten. Ik wil niet gebruikt worden door hem. Ik ga echt voor mezelf opkomen. (Het klinkt nu dat hij echt een eikel is maar ik hou heel erg van hem, het enige is de seks waar ik me niet goed bij voel soms.)

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben bij dat wij je helpen hebben en dat hij snapt dat hij verkeerd bezig was tijdens de sex. Geef je ons nog een update na de eerstvolgende keer? En hou hem aan zijn woord dat jij ook wilt genieten van de sex.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb het hem uit proberen ye leggen en hij snapt het toch wel. Hij vind het fijn om dominant te zijn maar hij zegt dat hij mij ook gunt om klaar te komen. Ik zei dat ik zelfs wel eens verdrietig was na de seks omdat ie zo hard was. Maar dat wist hij niet dus er gaat verandering komen :-)

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Waarom mag hij jouw vriendje zijn? Waarom kies je voor zo iemand die zijn eigen behoeftes zwaarder laat wegen dan die van jou? Klinkt nogal egoïstisch. Ik zou zeggen; snel omruilen voor een exemplaar die wel rekening met jouw behoeftes wil houden.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Sex heb je samen. Dus waarom zou hij alles moeten bepalen wat jullie doen. Hij gaat nu voor zijn eigen genot en gebruikt jou daarvoor. Jij wilt ook een orgasme krijgen. Zeg hem dat jullie samen willen vrijen en dat jij ook bepaalt wat er gebeurt, anders krijgt hij geen sex meer. Dit klinkt hard, maar het is jouw lichaam.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Hij moet jouw grenzen accepteren zeker bij sex! Gewoon aangeven dat je het echt niet wil en anders gewoon GEEN sex!

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Beste meid, Jij moet dat allemaal zelf weten natuurlijk, maar ik vind de houding van jouw vriend is niet zo aangenaam. Naar mijn idee moet het zo zijn bij vrijen en seks dat je van alles mag willen maar dat dingen alleen kunnen als je partner dat ook wil. Als jij niet op de manier seks wil zoals je vriend dat wil dan moet het gewoon niet gebeuren. Niet hij bepaalt wat jij moet toestaan, Jij bepaalt!

    Jij hebt een verhouding met die jongen en ik neem aan dat jullie van elkaar houden. Om de relatie goed te houden moet je kunnen nemen en kunnen geven. Soms sta je dingen toe of doe je dingen omdat je van je partner houdt en hem een plezier wil doen. Maar dat moet wel van twee kanten komen. Als hij alleen maar zijn zin wil doordrijven en niet naar jou luistert dan moet jij je gaan afvragen of hij wel de juiste vriend voor jou is. Is er echte liefde tussen jullie? Van jou voor hem, van hem voor jou? Dan moet hij dat laten zien!

    Relaties zijn niet altijd gemakkelijk, vooral als jullie zo jong zijn. Jongeren zijn vaak egoistisch, dat hoort bij de leeftijd, maar je moet leren rekening te houden met elkaar. Dat heet volwassen worden en is een moeilijke lange weg. Jullie zijn nog aan het begin van die weg.

    Ik hoop dat jullie er uit komen.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik kan natuurlijk niet voor jou spreken, maar ik zou dat nooit pikken. Seks is een kwestie van geven en nemen en moet voor allebei lekker zijn. Hij is egoïstisch, denkt alleen aan zichzelf. Misschien moet je zelfs nadenken of dit wel het vriendje is waar je mee verder wilt.

    18 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten