Skip to content
11 reacties
817 weergaves

Klaarkomen

Als de jongen en het meisje seks hebben, eindigt de seks met wanneer de jongen is klaargekomen? Of moet het meisje ook nog klaarkomen voordat de seks is afgelopen?

19 jaar
4 jaren geleden

11 Reacties

  • hahaha, ik zal jullie een geheim vertellen; voor meisjes is klaarkomen natuurlijk ook heel fijn en een partner die daar en dus met jou rekening mee houdt is dan ook ten zeerste welkom (in plaats van alleen met zn eigen ding bezig te zijn). Seks is een interactie vergeet dat niet!!!!
    Maarrrrrrr....... het klaarkomen op zichzelf is voor veel meisjes niet het meest belangrijk. Het vrijen, strelen, knuffelen, elkaar liefhebben, het hele spel wat daaraan voorafgaat is veeeeeeeeel belangrijker. Voor meisjes kan het samen vrijen dan ook niet te lang duren. Meisjes kunnen ook veel vaker kort achter elkaar klaarkomen dan jongens. En het komt bij veel meisjes best voor dat tijdens een goede, lekkere vrijpartij, zij meerdere malen klaarkomen. Dit, terwijl jongens erg gefocust zijn op hun ejaculatie. Dat is voor hen het absolute hoogtepunt en ze schreeuwen het dan ook uit vanaf de daken en spuiten kun sperma overal in het rond en op jou..... Maar daarna is het bij de meeste jongens ook wel afgelopen. Meisjes echter kunnen aan een goede vrijpartij zelf zonder dat ze zijn klaargekomen ook wel genoeg hebben. Dat klaarkomen is voor hen veel minder belangrijk. Maar dat wil dus niet zeggen dat jij, jongen er niet voor moet zorgen dat ze het toch ook wel fijn heeft. Het gaat immers niet alleen om jou, maar om jullie samen.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • J17 gek he dat die meiden altijd snel genoeg van je hebben

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik wacht altijd tot we allebei zijn klaargekomen dat vind me vriendin ook fijn en soms denken we stiekem al aan kinderen maken over 1a2 jaar

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Seks is bij ons pas afgelopen als we allebei zijn klaargekomen. Als ik eerst in haar ben klaargekomen en mn vriendin is dat nog niet, dan ga ik haar meestal erna beffen tot ze komt.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • J17 Egoïst ben jij. Vrijen doe je samen, dus zorg je ook dat zij een orgasme krijgt. Zij helpt jou daar toch ook bij doordat jij in haar klaar mag komen.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Omdat ik na het klaarkomen mij zeer loom voel probeer ik het meisje eerst te laten klaarkomen.
    Daarna kan ze zich op mij concentreren.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik doe altijd mijn best om het meisje eerst te laten klaarkomen, want dan heeft ze meer aandacht voor mij.
    En als ik eerst zou klaarkomen dan doe ik mijn best om het meisje te laten klaarkomen, maar dat is wel lastig want ik voel me ongelooflijk moe nadat ik klaarkom.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • @j17. Je weet wel beter denk ik.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Als ik ben klaargekomen is de kous ook af voor mij. Dan is de 'fut' er uit. Als ze wilt, wil ik haar nog wil vingeren of zo maar met mijn flieter is dan effe niks meer aan te vangen, hihi

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Liefst gelijktijdig klaar proberen te komen. Bij sex met jongens lukt dat vaak wel beter als met meisjes

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Voor mij eindigd de seks als ik klaargekomen ben in het meisje. Als ze daarna zelf nog wil klaarkomen moet ze zichzelf maar vingeren

    17 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten