Skip to content
23 reacties
5376 weergaves

Al eens gepijpt of gepijpt geweest

Heb al een iemand gepijpt? of heb jij iemand gepijpt? hoe vond je het?? Is er een andere jongen in jou mond klaargekomen? of jij in de zijne ?

19 jaar
4 jaren geleden

23 Reacties

  • Vorig jaar heb ik voor de eerste maal iemand gepijpt. Het was wel een she-male, maar toch ook heel geil. Ze is in mijn mond klaargekomen ; leuk dat ze er dus van genoten heeft.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben altijd door mijn vriendinnen gepijpt geweest, soms heb ik zin in om een jongen te pijpen. Ík weet dat een vriend van mijn een bi sexueel is, maar ik durfde nooit te vragen!

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • J13 soms krijg ik vrienden op bezoek Die blijven dan gewoon een paar dagen en overnachten. We hebben dan al heel veel mekaar gepijpt. Niks speciaals maar wel plezant. Die twee van 13 vind ik wel wat te jong maar ze doen het graag dus..

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik werd al gepijpt door jongens toen ik 13 was en heb er ook gepijpt dan. En vorig jaar voor de eerste keer door een meisje gepijpt. Het sperma van de andere jongens slikte ik niet in.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Mijn vriend en ik pijpen elkaar. En slikken het sperma altijd door

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja ik pijp ook vrienden en slik het gewoon door, scheelt ook troep

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik pijp vaak 2 vrienden (zij kennen elkaar niet). Van hun vind ik het sperma meestal wel lekker maar van me zelf hoef ik het niet te proeven.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoewel ik hetero ben, heb ik wel ooit een jongen gepijpt. Hij mij ook (hij is wel gay). En ik moet zeggen, hij was beter dan de meisjes die me hebben gepijpt. Zelf doen was een leuke ervaring, maar niet meer dan dat.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik vind pijpen kei leuk heb al meerdere jonges gepijpt. Liefst tot ze in me mond spuiten. Bij een slaapfeestje ooit alle vijf anderen gepijpt dat was mijn geilste ervaring ooit.

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Jawel met zowel jongens als meisjes. Ben ook regelnatig door een jongen gepijpt, beide was lekker haha

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja, naar het stappen ben ik wel is met een meid meegaan of zij mee naar mij

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb ooit al is iemand gepijpt. Geeft een ontzettend geil gevoel en liet ook in mn mond klaarkomen. De smaak was niet geweldig, maar is vooral geil.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik vond er niks aan

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik vond er niks aan

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja heb meerdere jingens gepijpt, was heel geil en ik liet ze klaarkomen in me mond

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Mijn vriendje en ik hebben elkaar al een paar keer gepijpt. Het was eerst eng maar nu super om te doen. Vind sperma wel lekker....

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Mijn ex-vriendje pijpte mij vaker dan ik hem. Hij vond het blijkbaar heel fijn. Ik ben een keer in zijn mond klaargekomen en hij spuugde dat vervolgens weer uit. Eerlijk gezegd vond ik pijpen niet zo heel leuk. Soms voelde je ook de tanden. Ik genoot veel meer van handwerk samen. Dan ben je tenminste allebei bezig.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • ik ben homo en pijp mijn vriend ook klaarkomen doe ik in zijn reet en hij in mijn reet

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Een vriend en ik hebben elkaar al vaker gepijpt. Ik pijp hem vaker dan hij mij. De smaak was ff wennen. De ene keer is het lekkerder dan de andere keer. En hij is gewoon een lekker ding!!!!

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja ik heb afgelopen zomer op een naturistencamping een jongen leren kennen waarmee we elkaar gepijpt hebben. Tsja we zagen elkaar toch al de hele dag in ons blootje en hij heeft een paar avonden in m’n tent geslapen

    12 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten