Skip to content
4 reacties
1969 weergaves

Gescheurd toompje

Hoiiii Ik heb sinds een paar maanden een vriendin en ik heb nu al 2x gehad dat tijdens de seks mn toompje inscheurde en er veel bloed uit kwam. Nu kan ik wel gwn gemakkelijk mn voorhuid naar achteren trekken en is mn toompje dus niet te kort. Nu is mijn vraag hoe kan ik zorgen dat dit niet nog een x gebeurt, ligt het eraan dat de seks te stroef gaat of ligt het aan mn penis? Bij voorbaat dank

19 jaar
4 jaren geleden

4 Reacties

  • Was je vriendin die twee keer dat je bloedde misschien veel minder nat dan gewoonlijk? Probeer dat de volgende keer eens uit te vissen en als ze wat droger is dan gewoonlijk zou ik glijmiddel gebruiken.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoe het kan dat je geen last hebt als je je voorhuid naar achteren trekt snap ik niet. Maar, mogelijk trek je je voorhuid dan niet helemaal omlaag. Hoe gaat aftrekken, heb je dan last van je toompje? Hoe dan ook, inderdaad goed om gewoon maar even naar je huisarts te gaan. Ja, dat zal best schaamtevol zijn, je moet immers je pik stijf hebben dan en ook nog eens je voorhuid ver naar omlaag trekken en er dan goed van diochtbij naar laten kijken ook nog. Niet leuk, maar, zoals eerder al werd ghezegd, een operatie kan je prima helpen. Zelf had ik ook last van een te kort toompje, deedme zeer met aftrekken, en ja, ik heb me eraan laten opereren. Gek wel, lag daar met een volle erectie terwijl de uroloog m'n toompje wegsneed (want ja, dat deed ie). Genezing ging op zich goed, nam een paar dagen maar dat was voorspeld. Nu nergens last meer van, blij, heel blij dat ik het gedaan heb.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik denk dat jij met een frenumplastiek goed geholpen zou zijn: https://www.amphia.nl/-/media/Amphia/Folders/Urologie/6334-Frenulumplastiek.pdf. Het beste is idd om een bezoekje aan de huisarts te brengen.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben natuurlijk geen jongen, maar ik denk dat het aan alle 2 kan liggen. Of dat misschien een combinatie samen de reden is... Je zou natuurlijk eerst kunnen proberen om als de sex naar jouw mening 'te stroef' is, wat glijmiddel te gebruiken. Is het probleem daarmee verholpen, prima dan. Maar komt het dan nog steeds voor dan moet je toch naar je dokter. Want dan zal je toompje toch echt wel iets te kort zijn. Ik denk niet dat het verhelpen een grote ingreep is. En daarna zal het probleem echt wel volledig zijn verdwenen.

    19 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten