Skip to content
12 reacties
4601 weergaves

Hoe moet je u vriendin vingeren?

Heyyyy ik heb een klein probleempje ik heb al 3 maanden een vriendin en zij wil graag verder gaan ze wil geen seks maar wel voorspel hoe moet ik haar het beste vingeren en is het moeilijk?

15 jaar
4 jaren geleden

12 Reacties

  • Aan ts Hoe is het nu tussen jullie?

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Aan TS: hoe deed je het met haar ouders? Ik bedoel: weten die dat jullie samen sex hebben? Ik ben nog niet bij mijn liefje thuis geweest, zij wel al bij mij omdat mijn huis ongeveer op de route ligt met de fiets naar haar na de zwemtrainingen. Dat was woensdag. Van mama een heel gesprek gehad woensdagavond, amai. Niet alleen preek, maar ook leuke dingen. Maar ze zegt dat haar ouders ook goed moeten vinden als we samen willen zijn. Maar hoe gaat ge bij die ouders naar binnen? Die gaan toch meteen denken dat ge alleen maar sex wilt met hun dochter? Ik denk dat ik een knalrooie kop krijg als ik daar binnen ga. En waar gaat ge voor de eerste keer samen naar bed? Bij haar of bij u thuis? Van mama mag het thuis gerust, op voorwaarde dat het mag van haar ouders en dat alles helemaal veilig is. Ik vind dat moeilijk om over te denken. Nu ja, zaterdag (morgen) gaan we weer samen na de training een omkleedkotje in, is plezant om elkaar in elkaars blootje te zien.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ts hier dankuuu voor al jullie reacties Het was een fijne avond we lagen in men bed zij lag tussen men benen. Ik had er al eerder met haar over gesproken omdat zij aan mij vroeg of ik een stapje verder wou gaan dus uiteindelijk die avond hebben we voorspel gehad gwn aftrekken en vingeren. Bij het vingeren (had ik ook op internet gelezen) dat ik eerst moest zorgen dat ze een beetje nat werd ik heb dan sex education opgezet. Ongeveer na 20 min nam ze men hand en bracht ze het nr haar middel ik wist onmiddellijk dat dit een teken was dus heb ik haar broek opengedaan. Ik zei eerst alvorens te beginnen ‘Je moet me echt zeggen of je het fijn vind en als het pijn doet stop ik onmiddellijk ‘ Ik heb het vingeren zo gedaan: Toen ze met haar onderbroek en haar broek een beetje gezakt was hebben we gezoend waaronder ik langs haar lichaam naar beneden ging zo gaf ik haar ook de tijd als ze eventueel het niet wou. Ik ben vervolgens nr haar clitoris gegaan en een beetje gevreven ongeveer 10 min ik merkte onmiddellijk dat ze luider begon te ademen. Dan uiteindelijk met een vinger naar binnengegaan en dat vond ze heel erg prettig aan haar adem te horen (ze heeft me achteraf ook gezegd wat ik goed deed en wat niet) Ik ben vervolgens altijd heel rustig in en uit gegaan en als maar sneller tot ze klaarkwam na in het totaal 20 min.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Dag meisje 15, merci, en succes :) . Zondag na de training hebben we elkaar in ons blootje gezien na het zwemmen, bij het omkleden. Voor de rest niks gebeurd en ook niet gevraagd, maar we vonden het alletwee wel leuk om elkaar eens in ons blootje te zien. Vorig jaar was er een ander meisje van het zwemteam dat echt wel met mij naar bed wou, maar ik niet met haar omdat ze geen lief meisje is. Haar heb ik ook al eens in haar blootje gezien (ze heeft me toen bijna meegesleurd na de training) en ook al was die heel erg mooi, het zei me niks. Maar mijn liefje daar voelde ik echt wel echt, ik weet niet hoe ik dat moet schrijven. Gewoon, ik denk, omdat ik bijna zeker ben dat de eerste keer dat ik sex ga hebben met haar zal zijn? Het voelde heel erg speciaal om met haar samen in ons blootje te zijn. Ik heb het ook aan mama verteld toen ik terug thuis was en ze zei dat ik moest wachten met verder gaan tot we er alletwee helemaal klaar voor waren. Toen mama zo ook was als ik nu, was ik al gemaakt maar nog niet geboren. Mijn broertje een jaartje later.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Aan de laatste reactie: Je moet inderdaad beginnen met zoenen. Mijn vriendje durfde dat eerst ook niet te vragen, maar hij heeft het toch gedaan. Als je vriendin op z'on moment nee zegt moet je niet meteen in de stres schieten, want het is als het haar eerste x is best wel beangstigend en voor meisjes nog weer meer als voor jongens omdat meisjes aam de neus wordt gehangen dat het verschrikkelijk veel pijn doet. Geef haar tijd als ze nu niet wil. Ik ben er ook niet op in gegaan toen mijn vriendje het vroeg en weet dat ik hem toen gekwetst heb. Dat heb ik vrij snel weer goedgemaakt :) Ook moet je er zeker over praten met je vriendin ik weet dat dat lastig is maar als je elkaar vertrouwd komt dat wel goed. Ik weet niet wat je van plan bent te doen, maar het is wel verstandig om sowieso condooms te hebben en dat weet ik helaas uit ervaring. Ik ben nu zwanger en ik heb nog het geluk dat mijn familie mij steunt, maar de meeste meiden zitten hier niet op te wachten. En ja ik ben het zelfde meisje als de vorige reactie.
    Ik wens je heel veel succes en een laatste tip is om te zorgen dat je vriendin zich ontspant anders kan het voor jullie allebei alleen maar enger worden.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Merci meisje 15. Ik ben niet de TS, maar ook een jongen 15 die dat ook wel wilt weten. Ben heel verliefd op een meisje maar durf niet te vragen om samen eens bloot te zijn. Kussen hebben we wel al gedaan.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Aan TS, stuur je hoe het gegaan is?

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben zelf een meisje en weet dat mijn vriendje dit ook moeilijk vond, maar hij zette zich er over heen. Voor je vriendin zal het het fijnst zijn om: Haar eerst te betasten, dan langzaam naar de volgende stap door over haar clitoris te wrijven en te kijken hoe ze daar op reageert als ze dit fijn vindt kun je steeds iets sneller gaan bewegen en uiteindelijk ook je vingers in haar kutje stoppen en ze langzaam bewegen en draaien enzo. Als dit allemaal goed gaat kun je haar ook nog gaan beffen. Ook zou ik even vragen of ze zelf vingert en wat ze fijn vindt en ik weet niet of ze nog maagd is maar als dat zo is kan je vinger in haar kutje pijn doen dus daar moet je wel mee oppassen. Ik hoop dat je hier iets aan hebt.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • TS hier dank voor al jullie antwoorden ze komt zaterdag als er nog tips zijn laat maar weten

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Eerst gewoon lekker gaan voelen en betasten. Boel beetje verkennen daar beneden. Streel wat over haar klitje, pas al je merkt als ze vochtig wordt kun je voorzichtig met een vinger naar binnen gaan. Zelf ben ik de eerste keer een beetje aan haar oorlel gaan sabbelen, werd ze heel erg geil van. Succes en geniet ervan.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Zoek het juiste gaatje en steek je vinger(s) erin... Of wrijf een beetje over haar kutje?? Lik er aan...

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Dat wil ik eigenlijk ook wel eens weten. Ik ben echt verliefd op een meisje van het zwemteam. We hebben al gekust maar voor de rest nog niks. Ik zou wel willen vragen maar durf niet goed om na de training eens samen een hokje in te gaan voor om te kleden. Gewoon om elkaar eens te zien, niks meer. Maar als zij dan meer wilt? Een jongen aftrekken is heel gemakkelijk, maar een meisje vingeren lijkt me moeilijk?

    15 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten