Skip to content
13 reacties
1088 weergaves

Help! Ineens zwanger...

Hallo allemaal. Ik ben in totale paniek. Ik heb van de week ontdekt dat ik zwanger ben. Eén keer een oneightstand gehad. De vader woont in Frankrijk. Van de zomer seks gehad bij het zwembad met de eigenaar van het huisje waar ik zat met mijn vrienden. Wel veilig. Maar slik geen pil. Nu zwanger... weet zeker, want dat was mijn eerste keer. En de eerste keer raak. Of mis. Ligt eraan hoe je het bekijkt, ik wil nog geen kind! Wat nu? Ik ben zo wanhopig en in de war. Kan niet meer helder denken. Liefst wil ik abortus. Ben zo bang en gestresst. Help me alsjeblieft. Ben elke ochtend kotsmisselijk en regelmatig duizelig. Ben zo bang, zo bang..... kan iemand advies geven?! xxx wanhopig zwanger meisje

19 jaar
5 jaren geleden

13 Reacties

  • @meisje19,
    er staat nergens dat ze 4 maanden niet ongesteld is geweest, voordat ze er achter kwam dat ze zwanger is. De TS schrijft dat ze van de zomer een onenightstand heeft gehad. De kans is groot dat dat dan in juli/augustus is geweest. Op 23 september post ze dit topic, dus 1-2 maanden later. Nu is het begin december en is de onenightstand ongeveer 4 maanden geleden gebeurd. Ik denk dus dat je niet goed gerekend en/of gelezen hebt.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • 4 maanden niet ongesteld en dat doet geen belletje rinkelen......?????

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Als ik jou was zou ik het kind houden en liefdevol opvoeden. Een abortus is iets waar je je leven lang spijt van zult krijgen. Denk even aan het moois wat een kind met zich meebrengt. Ik heb veel vrienden die op jonge leeftijd vader werden en ze zijn allemaal blij dat ze hebben doorgezet.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Een condoom is voor 97% betrouwbaar en het is dus mogelijk dat er iets door komt. Verder als je omschrijving klopt en 19 bent gewoon langs de huisarts en die kan je adviseren hoe en wat zonder je ouders wat te laten weten (kan meestal ook wel voor je 18e annoniem).

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • @21 , zeker niet ! Als het condoom scheurt ben je eraan voor de moeite . Condooms gebruiken in olifanten vel das super sterk !!! hahaha .
    ps het is altijd wel een risico als je maar gewoon een condoom gebruikt , je kan ook altijd een zaaddodend middel gebruiken samen met het condoom .

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Oh dat is wel even schrikken. Dan heb je veilige seks met hem en raak je toch zwanger. Ik dacht dat het gebruik van een condoom zwangerschappen zou voorkomen?

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • @ meisje 14 Ja zo werkt dat Van seks kan je zwanger raken en zelfs als je het veilig doet kan het misgaan

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Praat rustig met volwassenen of ouders of heel misschien een leraar er over als je dat wilt en ga al met de huisarts maar hoop dat je dat al gedaan heb en het is wel heel vervelend dat je het nu al zwanger bent geraakt

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Hey, hoe is het nu met je? Ben je bij de huisarts geweest?

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Je hebt seks en je bent ineens zwanger?

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Wil je het houden?

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Huisarts, abortuskliniek, snap dat je geen kind wilt.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Zo snel mogelijk een afspraak maken met de huisarts, die kan je zo heel goed helpen met de misselijkheid en alle andere vragen.

    21 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten