Skip to content
7 reacties
5601 weergaves

Kunnen jongens voelen dat je geen maagd meer bent?

Ik heb sinds kort verkering met een leuke jongen. Hij wil graag een meisje ontmaagden maar ik ben al ontmaagd, wat hij dus niet weet. Kan hij voelen dat ik geen maagd meer ben?

13 jaar
5 jaren geleden

7 Reacties

  • @meisje 20 jr.;
    nou, ontmaagden kan dus echt wel pijn doen. En dat heeft dan helemaal niets te maken met of je je weet te ontspannen. Het komt zelfs (sporadisch) voor dat het een jongen niet eens lukt om de huidplooi te laten inscheuren. Die is dan gewoon te sterk van zichzelf. Een (huis-)arts zal er dan een knipje in moeten geven voordat je dan samen echt voor de eerste keer kunt neuken.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Zo zie je maar, ontmaagden kán gevoelig zijn maar het hóeft dus geen pijn te doen. En nee, je nieuwe vriend kan echt niet zien of je nog iets van een maagdenvlies hebt. Maagdenvlies-(herstel)operaties zijn dan ook grote onzin. Hooguit kun je ermee bereiken dat 'de eerste keer' echt wel pijn doet en dat er bloed bij vloeit ook. Maar, dat zegt niets over of je nog maagd bent. Pijn bij de eerste keer komt meer door de spanning, maar als je, zoals bij jouw eerste keer, goed opgewonden en zonder bv angst gaat neuken dan kan zo'n ontmaagding prima zonder pijn en bloed.
    Dat hele gedoe over ontmaagding/de eerste keer, slaat nergens op. Juist omdat je al weet hoe penetratie/neuken gewoon lekker kan zijn kun je je nieuwe vriend de meest geile ervaring geven.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben ts. De eerste keer was gaaf! Het deed niet zeer en gebeurde spontaan. Had al meer met hem gedaan. Officieel hebben we nooit iets gehad.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Met zijn penis kan hij dat niet voelen. Inderdaad vloeit er lang niet altijd bloed als een meisje wordt ontmaagd. Dus daar kan hij het ook niet aan afleiden. Als jij nou ook nog (zogenaamd) laat blijken dat je pijn hebt wanneer hij zijn penis in je stopt, dan maak je het voor hem geloofwaardig.
    Wel is het zo dat hij het eventueel kan zien. Als jij je benen ver zou openen en hij je vagina met zn vingers helemaal opent en in je kijkt, dan kan hij zien of de huidplooi (waar altijd ook nog een opening in zit) nog aanwezig is. Maar dan moet hij al wel goed weten hoe dat dan eruit zou moeten zien en de meeste jongens hebben daar helemaal geen idee van.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • J23 daar ben ik niet mee eens, of de meisje moet haar vriend laten geloven tijdens menstruatie of met een sterk verhaal dat ze door een dokter gezien is met een eendenbek?

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Nee, dat kun je als jongen niet voelen. En het is ook niet zo dat bij elke meid de eerste keer pijn doet of dat ze gaat bloeden. Kortom, het is voor de jongen niet te zeggen of je maagd bent of niet.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoe was het bij je eerste keer?

    14 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten