Skip to content
12 reacties
1305 weergaves

2e keer zonder

Ik heb sex gehad met mijn vriendin veilig met condoom. We waren daarna allebij nog erg geil en na een paar minuten hebben we voor de tweede keer sex gehad. Ik ben toen zonder condoom in haar klaargekomen. Moet ik mij nu zorgen maken? In het condoom zat na de eerste keer wel veel in.

17 jaar
6 jaren geleden

12 Reacties

  • In het heetst van de strijd doe je soms dingen waar je achteraf spijt van hebt, en ik ga daarover niet oordelen. Die dingen gebeuren nu eenmaal, Maar wat me wel opvalt is hoe laag je kennis is door te vragen of je je zorgen moet maken dat je de 2e keer zonder condoom bent klaargekomen met in haar, omdat je de 1e keer al veel had gespoten. Ja natuurlijk moet je je dan druk maken. Een zaadlozing bestaat uit honderden miljoenen zaadcellen, en zelfs al spuit je de 2e keer veel minder zijn er nog altijd vele honderdduizenden zaadcellen. Zelfs als je helemaal niet had gespoten de 2e keer hadden er al zaadcellen in je voorvocht kunnen zitten waardoor je vriending toch zwanger kan worden. Nu is het goed afgelopen, maar je had meteen de morning after pil halen bij de voordeeldrogist, Kost je zo'n 15 euro maar beter safe than sorry.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik slik de pil maar mijn vriend mag alleen met condoom vaginaal bij mij naar binnen. 

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Hebben jullie wel geluk gehad. Heb het goed samen.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Mijn vriendin heeft een test gedaan en er is gelukkig niets aan de hand.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ze kan zwanger worden.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ook al spuit je weinig zaad in je vriendin, ze kan net zo makkelijk zwanger raken als dat je veel zaad spuit. Als ik je vriendin was zou ik een zwangerschapstest doen. En neuk voortaan gewoon altijd met een condoom ;)

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Kan gebeuren hè, in de opwinding gaat alles anders. Veel of weinig sperma maakt niet uit hoor. Ik zou er maar van uit gaan dat ze zwanger zou kunnen zijn, dus als jullie nog geen kindje willen moet er wel actie ondernomen worden.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • We hadden wel meer condooms. Dit is zeg maar in de flow of opwinding gebeurd. Volgens mijn vriendin is de kans klein vanwege dat ik bij de eerste keer klaarkomen het meeste al in het condoom gespoten heb heb de stand van haar periode.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Een zaadje is al genoeg om zwanger te worden, dus er is een grote kans op zwangerschap als ze vruchtbaar was.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Als eerst wil ik ff vragen... had je er werkelijk niet nog een? Maar om je vraag te beantwoorden het hangt niet aleen af of je in haar klaar kwam als dat alles zou zijn wat er nodig was zouden er veel meer mensen zijn het heeft ook te maken met haar ongesteldheid en inderdaad Hoe veel het was ik zou me voor nu niet teveel zorgen maken maar als ze meer dan 2 dagen overtijd is wel ff testen en in het vervolg 2 of 3 condooms mee nemen of aan je vriendin vragen of ze aan de pil wil

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Natuurlijk moet je je zorgen maken. Je hebt gewoon je zaad in haar gespoten dus ze kan nu zwanger zijn. Slikt je vriendin nog de pil?

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Dat weet je nooit,

    20 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten