Skip to content
5 reacties
5611 weergaves

Ben naar sauna geweest met vrienden

Ik ben 17 jaar en heb 4 vrienden uit de stad zelf woon ik in een dorp in de buurt van die stad maar dat maakt niet uit die jongens ken ik al 5 jaar vanaf de eerste klas middelbare school, We zijn in het verleden vaak op stap geweest en zelfs op vakantie, nu zaten we enkele weken geleden tijdens het drinken te fantaseren dat we eens naar de sauna wilden, maar er werd niet over doorgepraat, vorige week zaterdag gingen we weer stappen en tegen 01.00 uur zei er één ik wil gaan zwemmen, met dit koude weer mooi niet riep ik meteen omdat we al eens in een meer bij mij in het dorp gezwommen hadden zonder kleren, nee we gaan zwemmen en naar de sauna riepen er 3 van de 5 de andere twijfelde maar riep omdat ik niet genoeg geld had ik betaal ook wel voor jou, aangekomen bij die sauna. Had ik mn twijfels maar zette me daar overheen en kreeg van de barkeeper een veel te kleine handdoek mee die niet om mijn lijf paste, ik heb maat 31 jeans dus echt niet te breed dacht ik zo, binnen waren er alleen mannen maar dat was misschien omdat het al laat was ik ging samen met mijn vrienden douchen en dook eerst even het stoombad in daar stonk het en het werd zo schoongemaakt volgens de meneer dan maar even zwemmen met de anderen dat was erg leuk en best wel luidruchtig ik werd door de andere gasten gegooid en ik vond het wel ok toen ben ik naar de hamman gegaan en ging daar op een warme steen zitten de andere kwamen ook, voordat ik het wist zat een van mijn dacht ik vrienden op mijn borst en voelde ik een vreemde gewaarwording hemd die ik niet kende nam mijn penis in zijn mond en zonder dat ik het wilde kreeg ik een stijve ik schrok me kapot een tweede vriend hield ineens iets onder mn neus iets van thinner of zo, het stonk maar ik reageerde zodanig dat mn pik er nog stijver van werd en ik vond het in eens fijn, wat ik me nu niet meer kan voorstellen. Ik schaam me hiervoor kapot. na deze uitputtende slag ben ik gaan douchen en heb ik mijn vrienden gemeld dat ik hun nooit meer wilde zien, zij hebben mij toen geblokkeerd en van Facebook gedelete als vriend, ook de ouders zeggen nu onze zonen willen geen contact meer met jou, moet ik nu naar de Politie gaan, het vertellen tegen mn ouders of tegen de schoolleiding omdat zij al ouder zijn dan 18 weet ik niet wat ik moet doen ben altijd al de jongste geweest en nu heb ik dit, ik voel me vies en ben bang dat ze zoiets weer doen, ik heb al een week koppijn en en zelfs niet meer klaar gekomen onder de douche wat ik voorheen altijd deed. ik durf er eigenlijk niet meer aan terug te denken want ik zou het liefst over de spoorweg gaan lopen zo in het duister dat ik er niet meer aan terug hoef te denken, wat moet ik doen ik schaam me hier zo over.?

17 jaar
6 jaren geleden

5 Reacties

  • Ze hebben misbruik van je gemaakt en je daarmee bedrogen, het zijn je vrienden niet die zulke dingen doen. Het zal pijnlijk voor je zijn, vriendschap is ook liefde en nu ben je in je hart geraakt. Komt nog bij dat ze ook over je grenzen zijn gegaan. Dat je opgewonden raakt van direct seksuele prikkels, daar kan jij niets aan doen, zo werkt het nu eenmaal. Zij hebben daar misbruik van gemaakt. Jij hoeft je niet te schamen, maar ik begrijp je gevoel wel, laat dat er maar gewoon zijn, anders denk je weer dat je schamen oom weer niet goed is, dan zit je in een negatieve spiraal.
    Wat je nu nodig hebt is begrip en steun, zoek die bij de hulpverlening, maar kijk wel uit waar. Zoek maar op internet naar seksueel misbruik jongens, het zal je opvallen hoeveel daarover te vinden is. Neem he tniet te licht op, ga er wat mee doen, je komt niet meer klaar onder de douche, dat zegt genoeg, er is iets beschadigd en dat moet genezen. Goed overigens dat je het hier verteld en om hulp vraagt. Sterkte kerel!

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Sauna's die 's nachts nog open zijn betreft meestal 'homo-sauna's', vervelend woord maar het is niet anders. Als hetero kun je daar beter niet naar toe gaan want de verwachting daar is dat je homo bent. Heel erg vervelend zo'n ervaring en ook moeilijk te verwerken. In gewone sauna's heb ik zoiets nog nooit meegemaakt en vind het altijd fijn om lekker ongedwongen naakt te kunnen zwemmen en de rest van de faciliteiten te gebruiken. Misschien daar met een 'echte' vriend eens naar toe zodat je er weer van kan genieten. Ik heb er nooit iets naars meegemaakt, ja soms een stijve maar dat gaat weer over of je gaat even naar het toilet om je af te trekken, dan is het ook over.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • ik heb ook een soortgelijke ervaring gehad toen ik pas 15 j was.
    wil hier niet meer aan herinnerd worden.
    ben wel in therapie geweest en dat heeft echt geholpen.
    ik kon het verhaal helemaal tot in de détails vertellen en daar werd heel omzichtig mee omgegaan.
    zou je ook niet overwegen om in therapie te gaan?

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Wat ik me afvraag, welke sauna is om 1 uur nachts nog open?

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Tja TS, je hebt een buitengewoon nare ervaring gehad met jouw "vrienden". Blijkbaar hadden ze dit vooraf gepland want dat flesje onder je neus zullen poppers geweest zijn. Vandaar ook de hoofdpijn achteraf. Een lustopwekkend middel wat vaker gebruikt wordt door homo's omdat het tevens spierontspannend werkt wat anale seks makkelijker maakt. Maar gelukkig lees ik nergens dat ze jou ook anaal verkracht hebben. Al bij al had het dus nog erger kunnen zijn. Wat moet je hier nou mee? Alvast geen domme dingen doen. Laat deze vernedering bezinken als je dat kan. De herinnering zal je je hele leven meedragen maar het zal wel vervagen met de tijd. Anders moet je mss hier het vakje aanvinken en schakelt het forum een hulpverlener in. Alvast sterkte bij de verwerking van deze rotervaring. Je komt dit wel te boven.

    21 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten