Skip to content
28 reacties
3593 weergaves

Geen homo wel exspirimenteeren met jongen

Ik ben een jongen van 15 en zou graag een keer willen exspirimenteeren met een anderen jongen. Al is het via snap ofzo. Ben ik de enigste?

15 jaar
6 jaren geleden

28 Reacties

  • uit eigen ervaring weet ik dat als jongere van 12 (was ik toen ook) het heel leuk is om seks te hebben met een oudere Mijn buurjongen was 18 en hij masturbeerde vele keren per dag en ik ging vaak bij hem Hij heeft me veel geleerd en veel vragen van mij naar waarheid beanwoord (bleek later) Ik mocht ook alles met hem doen en het was voor mij een goede leerschool : heb ,nooit enige negatieve ervaring opgedaan en ik denk nog met veel genoegen aan die oudere jongen Hij is nu getrouwd en heb hem uit het oog verloren
    Wetten zijn er natuurlijk om jongeren te beschermen maar zo moeten degene met goede bedoelingen het bekopen met zij die minder goede bedoleingen hebben. Elke geaardheid kan uilopen tot crimineel en daar steek altijd gevaar in !!!Ik heb op 12 jaar een goede keuze gemaakt, maar dat is natuurlijk niet altijd zo Dus een raad aan jongen van 12 ! als je iemand (oudere) kent waarmee je een leuk ,kontakt hebt en die je kunt vertrouwen dan mag je met die persoon zeker experimenteren, maar laaet alleen die dingen met je doen die je zelf leuk vindt ... het seks genoegen is het mooiste en leukte op de wereld, daar mag men van genieten , maar dan op de goede manier !!! veel suces met een a.s. relatie !!!

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Aan jongen 12: merci, en mijn broer is er natuurlijk ook met de zwemvereniging we zitten daar alletwee in. Mijn beste vriend ook en zijn beste vriend ook en die weten het alletwee al.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • J14 heel veel sterkte naar je broertje en jij zelf ook misschien dat je bij de zwemvereniging bij je broertje kan blijven als ondersteuning. Suc6

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • En als ge het wilt weten, mijn broertje was gisterenavond wat bibberig van de emoties van uit de kast te komen dus ben ik bij hem in bed gaan liggen om hem vast te houden en te troosten en zo zijn we in slaap gevallen. We slapen alletwee in ons blootje en toch was daar niks homo aan maar gewoon twee broers die er voor elkaar zijn. Morgen verteld hij het aan de zwemvereniging en dan zullen ze het op school wel automatisch weten als het maandag word. En seffens de fiets op en bah naar school

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Aan jongen 17: zelf ben ik nog niet aan de meisjes toe want ik ravot nog veel te graag, maar als we in bed liggen babbelen we nog veel en ik heb er altijd meisjes bij gehaald en zitten fantaseren over wat meisjes doen als ze alleen of samen spelletjes spelen. Maar zoals mijn broertje hierboven zegt interesseerde hem dat niks. We zijn alletwee in het zwemteam en daar zijn ook meisjes in en daar waar ik best wel naar de meisjes kijk doet mijn broertje dat niet. Mijn broertje heeft zich altijd meer voor de jongens geinteresseerd zelfs nog voor dat we met aftrekken begonnen en dus met dat soort spelletjes spelen. Vandaag is hij tegen mama uit de kast gekomen en ik ben trots op hem omdat hij dat eindelijk gedurft heeft. Hij wilt het zwemteam het ook vertellen omdat dat allemaal vrienden zijn en vriendinnen maar op school heeft hij nog grote schrik. Hij kan er niet aan doen dat hij voor de jongens is en na dat hij zich eerst enorm schaamde is dat vandaag al een heel deel beter door het tegen mama te zeggen. Hij is heus niet homo geworden omdat we samen zoveel met elkaar spelen en het beste bewijs daarvan is dat ik voor de meisjes ben en niet voor de jongens. Heel veel broers spelen met elkaar en al zeker als ze op dezelfde kamer slapen en dat is gewoon leuk. We houden heel erg veel van elkaar en dat is niet hetzelfde als verliefd zijn op elkaar. We zijn er voor elkaar zoals broers moeten doen.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Aan jongen 17: omdat ik altijd degene ben die bij mijn broer in bed kruipt om te knuffelen al van toen we klein waren, we praten in bed wel dikwijls over meisjes of ja mijn broer doet dat, maar mij interesseert het niks omdat ik meisjes niet interessant vind. Mijn broer heeft me leren aftrekken en sindsdien doen we het iedere avond samen omdat we op dezelfde kamer slapen maar veel broers doen dat dus dat telt niet. Maar ik ben het weer die altijd voorstelt om elkaar af te trekken ook toen we dat voor de eerste keer deden, mijn broer trekt ook heel graag af maar zal niet vlug voorstellen om elkaar af te trekken. ik heb een week lang moeten zagen en zeuren dat mijn broer gek werd vooralleer hij ja zij om elkaar eens te pijpen maar ik wou dat zo erg graag dat hij op de duur ja gezegd heeft. Het is pas van nieuwjaar dat eigenlijk dat me opgevallen is dat ik het altijd ben die alles vraagt. Mijn broer en mama wisten allang dat ik niet voor de meisjes ben maar ze zeiden niks omdat dat misschien nog gaat veranderen, maar dat gaat niet veranderen. Ik ben dolverliefd op mijn beste vriend en ik hoop heel erg hard dat hij ook homo is. Mijn broer en ik spelen graag gelijk daarnet dat voorstel bij het onderwerp over aftrektechnieken, dat hebben we geprobeerd. Maar dat is gewoon spelen en proberen en dat doen ik denk bijna alle broers.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoe weet je broertje dat hij gay is, heeft kan dat ook denken om dat hij als eerste me jou sexy dingen heeft gedaan. En in de ban van dat genot door jou eigenlijk niet aan en vriendinnetje is toe gekomen. Als je werkelijk van je broertje houdt, had je hem tot contact met meisjes moeten stimuleren. Het wekt de indruk dat je hem - mogelijk onbewust - zo voor je eigen genoegdoening daar van af houdt. Aldus is het eerlijkheidshalve gewenst om samen ook eens met meisjes om te gaan. En aan de hand van die ervaring, te kunnen constateren of je hetero, bi of homo bent.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn broertje van dertien en ik spelen best veel met elkaar gewoon omdat dat heel erg leuk is en we zielsveel om elkaar geven. Van toen we klein waren waren we altijd al samen in ons blootje en we knuffelden en nu nog knuffelen heel erg veel. En we zijn samen beginnen aftrekken dus samen beginnen vanalles te proberen. Ik ben niet gay maar mijn broertje is dat wel maar dat maakt gans niks uit. Aftrekken doe ik ook nog samen met mijn beste vriend en mijn broertje ook samen met zijn beste vriend. Het is heel leuk om zo jongens samen te zijn.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb ook al eens geixpirimenteerd met een jongen zou dit zo weer doen. Ik ben geen homo, maar het is wel geil.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Is er geen andere manier om jongens te vinden? Online alleeen maar 60 jaar en afboen toen x eigen leeftijd maar die zoeken meiden

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ken het ben ook heel nieuwschrig naar mannen maar in mijn vrienden kring niemand te vinden en online allemaal 60tegirs

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb dit even voor je op gezocht:   Mogen jongeren seks hebben onder elkaar?   In principe mogen ook jongeren geen seksuele handelingen stellen onder 16 jaar. Maar als jongeren seks hebben met wederzijdse toestemming en er nauwelijks of geen leeftijdsverschil is, stellen zich doorgaans geen problemen. Jongeren tot 18 jaar kunnen juridisch niet worden bestraft. Wordt er toch een klacht tegen een jongere neergelegd, dan is niet de strafwet maar het jeugdrecht van toepassing. Oordeelt de jeugdrechter dat een jongere in gevaar is of een 'als misdrijf omschreven feit' heeft begaan dan kan een maatregel worden opgelegd.   Stel dat een van de ouders een klacht zou in dienen, dan zal de jeugdrechter alleen tot bestraffing over kunnen gaan, als er sprake is van seks onder dwang of letsel veroorzakende handelingen.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Mogen dan 2 minderjarige wel sex met elkaar hebben?

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen 22 Zoals ik al meldde seks met minderjarigen is niet toegestaan. Daar ga ik dus ook niet aan beginnen.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Geen homo maar wel experimenteren. Ten opzichte van wat daar onder letterlijk onder wordt verstaan, is dit nog een juiste interpretatie van die situatie. Vervalt men echter door het genot in constante herhaling, dat voldoet men aan de kenmerken van homo of bi zijn. Je hoeft dus niet als zodanig te zij n geboren, je kan het ook via bepaalde ervaring worden.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen van 21 goed dat je die wetsartikel kent het is fout wat je zegt. Jij mag pas seks met iemand als die 16 jaar of ouder is (let wel hierop anders kan je idd grote problemen krijgen).

    ps ik studeer rechten dus neem dit van me aan :P

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Zorg er wel voor dat je het met een goede jongen doet en niet met de eerste de beste die zich aandient.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja blijft lastig om iemand te zoeken. Je hebt omegel natuurlijk maar ook nog andere sites? Of hoe kan ik in contact komen?

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Experimenteren met homoseksuele handelingen of wat dan ook, komt qua letterlijke betekenis neer op het uit proberen. Heeft men dit gedaan, en vervalt dien ten gevolge in herhaling, dan valt dit letterlijk onder homo zijn. Zoals in De Grote Van Dale is omschreven.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Het voelt fijn om te experimenteren en een jongen met minder ervaring de fijne kneepjes bij te brengen. Zo zou ik je veel kunnen leren over hoe je meer kan genieten van masturberen en seks met een andere jongen. Maar er is in Nederland ook zo iets dat seks met minderjarigen niet is toegestaan en terecht, dus jongens van 12 en 14 jaar helaas moet ik jullie teleurstellen.

    21 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten