Skip to content
27 reacties
4753 weergaves

Anaal (gay)

Mijn vriend (17) en ik (nog 16) zijn al anderhalf jaar samen. We hebben samen ook ontdekt dat we gay zijn. Nu zijn we er klaar voor om het te gaan doen. Maar wat is de beste houding om te beginnen? We willen graag zonder condoom want wij hebben nog nooit seks met een ander gehad. Zijn er jongens die er ervaring mee hebben? Xx M en J

16 jaar
6 jaren geleden

27 Reacties

  • Dat denk jij maar soms moet je er gewoon over praten met een jongen maar voorzichtig en als hij er ook over begint te praten kan je verder dingen doen. 

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoe hebben jullie die ander ontmoet? Voor mijn idee is iedereen in mijn omgeving hetero

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben in het weekend na mijn verjaardag, een maand geleden, ontmaagd. Mijn ouders waren weg en ik gaf een feest voor mijn vrienden. Een jongen van school die verder weg woont bleef slapen. Met hem had ik al vaker iets gedaan. En heb ook al bijna 2 jaar een vibrator en een dildo. Dus ging het makkelijk en zonder pijn. Had zoiets van YES!!! Hoe het voelt kan ik niet beschrijven, dat moet je gewoon voelen.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben op eerste kerstdag ontmaagd. Mijn vriend is 15 en hij was er ook met het kerstdiner en bleef voor het eerst slapen. Toen we in mijn kamer kwamen begonnen we te tongen en dat ging door. Pijpen en vingeren hadden we al vaker gedaan. En heb al een tijdje een dildo. Het ging soepel en had geen pijn. Toen we wakker werden was alles plakkerig tussen mijn billen. Toen hebben we het nog een keer gedaan. Voelt super!!!!

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben ontmaagd door een jongen van voetbal. Hij is ook 15 en spelen in het zelfde voetbalteam. We gingen een keer samen rukken en ok een keer bij elkaar gedaan. We vonden het allebei lekker en ik was benieuwd hoe zijn pik zou smaken. Begin dit jaar hadden we het over neuken. We keken samen een filmpje waarin een jongen werd geneukt. Toen wisten we zeker dat we dat ook wilden. Vanaf de eerste keer vinden we het allebei super! Nu al vaak gedaan. We hebben geen verkering maar hebben wel vaak seks.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn vriend en ik hebben elkaar ontmaagd. Maar mijn vriend neukt liever en ik vind geneukt worden lekkerder. We hebben al 3 jaar verkering en dat we het doen is nu bijna 2 jaar. Goed voorbereid en het deed geen pijn. Het is nog steeds gaaf. Als hij klaarkomt wil ik altijd zijn gezicht zien.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Heb samen met een vriend een boot en met mooi weer zijn wij op of in het water. Bloot is voor ons niet ongewoon en zwemmen ook bloot. Vorig jaar zomer deden we al iets samen. Afgelopen zomer hebben we het voor het eerst gedaan. Hij in mij. Deed wel iets pijn maar het voelde super en hadden beide zoiets van EINDELIJK!!!! We zitten nog in de kast maar pakken wel alle kansen die we hebben. En doen het best wel vaak.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Mijn vriend en ik hebben een maand geleden onze eerste keer beleefd. Hij is 15 en wonen naast elkaar. Wij hebben al anderhalf jaar verkering. We gingen een keer samen douchen na voetbal en dat gingen vaker doen. Ineens zoenden we. Hij vingerde me al een tijdje en een maand geleden gebeurde het. Vonden het beide super en ik had geen pijn. Wij zijn uit de kast wat makkelijk ging.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben gelijk hard geneukt. Het deed wel pijn maar heb er geen spijt van.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben vorig jaar ontmaagd. Het gebeurde voor de zomervakantie in de speeltuin. De jongen die het deed had mij al vaker bloot gezien en er was al iets gebeurd. Toen vroeg hij of hij verder mocht gaan. Hij deed het heel goed en voorzichtig. Voelde geen pijn. We neuken heel vaak en nu doen we ook best hard wat ik super vind.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Vond mijn ontmaagding super!!! Was voor hem ook niet de eerste keer. Heb al ervaring met andere jongens maar de 1 doet het wel beter dan de ander.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Vond mijn ontmaagding, vorig jaar zomer, niet fijn. Mijn vriend en ik wilden het allebei. Vond het erg pijnlijk. Nu geniet ik er wel van en neuken best wel vaak.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben een half jaar geleden ontmaagd. Was door een jongen die al veel meer ervaring had. Hij deed het heel voorzichtig en geduldig en kon goede aanwijzingen geven. Deed in het begin wel een beetje zeer maar later werd het fijner. Heb daarna nog een paar keer met hem gedaan. Nu heb ik sinds twee maanden een vriendje die nog maagd is. Hij wil er nog even mee wachten.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Mijn vriend (ook 14) en ik hebben al 2 jaar verkering. Volledig uit de kast en ik mocht mee op vakantie naar zuid Frankrijk waar zij een huisje hadden gehuurd. Mijn vriend en ik hadden de de zolderverdieping met badkamer voor ons samen. We hadden het er wel over gehad maar nog niet gedaan. We waren er wel op voorbereid. We keken elkaar aan en toen begon het. Het was super en voelde goed. Geen pijn en geen spijt. Allebei heerlijk genoten.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben afgelopen zomervakantie ontmaagd door mijn beste vriend. We zitten samen op voetbal, logeren vaak bij elkaar. Dus was bloot tussen ons niet ongewoon. We gingen een keer samen rukken, toen een keer elkaar en van het 1 kwam het ander. Ik kijk ook wel naar meiden maar seks met hem is gewoon super!

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Zo te lezen was ik laat. Ben een maand geleden ontmaagd. Toen ik begon te puberen vond ik jongens en meiden leuk. Met beide gezoend, jongens gepijpt, meiden gevingerd en gebeft. Toen werd ik toch verliefd op een meisje. Heb haar ontmaagd. Toch bleven de jongens ook mijn aandacht vragen. Inmiddels volg ik een opleiding in de reisbranche en heb deze vakantie gewerkt bij touroperator als gids. Heb gewerkt met een leuke buschauffeur. Een paar keer de kamer met hem gedeeld. De laatste keer zei hij dat ie het jammer vond en dat hij het het niet erg zou vinden als we elkaar vaker zouden zien. Heb hem toen al gepijpt. Een maand geleden vroegen ze of ik mee wilde als gids naar Praag. Met hem als chauffeur. Tuurlijk... Met hem zeker! Toen gebeurde het. Geen spijt van gehad en ook niet de laatste keer met hem!!!! Nu 3 keer gedaan...

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Mijn ontmaagding was vorig jaar toen ik bij een schoolvriend logeerde. Ik had hem al gepijpt. Het neuken was wel onverwacht en best wel pijnlijk maar tegelijk ook super! We zijn niet verliefd op elkaar af maar hebben wel seks

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja geneukt worden als jongen is super chill. Ik ben ontmaagd door een vriend. Hij valt niet op jongens maar deed het voor mij en hij vond het ook onwijs gaaf. Nu ook door andere jongens geneukt.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Wow SUPER COOL TS! Ik ken dat! Ik ben ook ontmaagd door mijn vriendje. En we zijn nu al 1 jaar samen. Ik hoor best vaak dat velen er fk zenuwachtig voor zijn, maar wat kan er fout gaan? Als je het beide rustig aan doet is het super chill. True LOVE! XXX

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Mijn ontmaagding was super. Nu 3 maanden geleden. Was best wel zenuwachtig. Deed een beetje pijn. Maar het was ook erg gaaf! Nu al 20 keer gedaan. Ook met een andere jongen...

    14 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten