Skip to content
12 reacties
784 weergaves

ik wil graag maar het kan nog niet?

Hallo. Ik ben net 15 en heb al 1,5 jaar een vriendin, ze is ietsje ouder dan ik, in december 16.
We zoenen en strelen al veel wat ik natuurlijk heel lekker vind. Nu heeft ze laats verteld dat ze een stapje verder wil gaan, dus seks. Nu heb ik een probleem dat ik nogal laat ben. Ik heb nog niet echt schaamhaar en sperma en mijn piemel is ook nog best wel erg klein. Ik trek me wel al af enzo. Ik wil wel graag maar schaam me dus voor mijn lichaam. We hebben elkaar nog nooit bloot gezien, maar ik weet dat zij wel al alles heeft enzo.
Hoe kan ik het haar vertellen en gaat ze me een sukkel vinden? Als ik het verteld heb kan ik dan wel neuken? Volgens mij zijn cnmdooms best wel groot?
Mijn broer was ook wel laat weet ik, dus het komt wel goed. Maar daar heb ik nu natuurlijk niks aan.

15 jaar
6 jaren geleden

12 Reacties

  • Leuk voor jullie, en verstandig om nog te wachten!

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Hoi hier TS.   We hebben gepraat en ze reageerde heel lief.   Ze vind het helemaal niet erg dat mijn ding nog zo klein is want ze heeft ook nog geen ervaring ermee. Eigenlijk was ze blij dat ie niet groot is haha. Dat nog geen schaamhaar en sperma heb had ze niet verwacht (ben best lang) maar dat vind ze ook niet erg.   Ik ben erg blij dat ik het kwijt ben. We hebben zondag na het geprek ons uitgekleed en geknuffeld. Dus we hebben elkaar nu naakt gezien. Verder zijn we nog niet gegaan, heb wel mijn piemel tegen haar schaamhaar aangedrukt met knuffelen maar meer niet.   Alleen was het best wel spannend voor ons twee dus hebben we besloten om het voorlopig zo te doen en dus nog niet echt Het te gaan doen.   Heb wel de xs condooms besteld op internet, voor als het wel eens verder gaat.   Maar ik ben dus heeeeel blij en echt in love haha. Bedankt!

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Als je vriendin je hierom een sukkel vind, is het toch geen goede vriendin. Als het goed snapt zij ook wel dat het komt.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • @TS hoe heeft ze gereageerd?

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Bedankt voor je hulp! Ik heb condooms gezocht en via de site condoom fabriek kun je de maat van je piemel intoetsen en dan krijg je het juiste model. Ik moet dan de Durex mysize xs hebben. Maar ik heb ze nog niet besteld. Vanavond ga ik eerst met haar praten om mijn probleem uit te leggen en kijken hoe ze het vind.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Oke, ik snap het. Maar als jij en je vriendin het samen fijn willen hebben, is het helemaal niet zo belangrijk of je wel of geen sperma hebt. Zo moet je weten dat ook veel meiden helemaal niet kunnen klaarkomen van neuken alleen. Kan ik ook niet. Vaak is daar veel meer stimulatie voor nodig. Maar ook al kom je dus niet klaar, dan nog kun je het samen wel fijn hebben. En daar gaat het toch om als je samen intiem bent.
    Bij mn vorige reactie had ik ook een link genoemd waarmee je een maattabel kunt downloaden om te bepalen welke maat condooms jij het best kunt kopen. Maar jammergenoeg, is die link verwijderd. Snap ook niet zo goed waarom dat is. Maar ga zelf maar eens op zoek op het internet, dan vindt je die tabel zelf ook wel. Succes.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik bedoel voorvocht XD

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Bedankt voor de reacties. Ik heb nog geen sperma, alleen voorvocht. Maar als ik me aftrek kom ik wel klaar maar dan heb dus alleen het lekkere gevoel. Er komt dan dus niets uit mijn piemel. Alleen een beetje voorzichtig.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Je bent gewoon zenuwachtig voor je eerste keer. Daar hoef je je niet voor te schamen hoor, dat hebben veel jongens en meisjes.   Ik begrijp alleen niet zo goed; je schrijft dat je weinig of geen sperma hebt, maar je trekt je wel af. Kom je dan niet klaar, of begrijp ik het niet zo goed?   Goed van je dat je over condooms nadenkt. Weet dat er vele maten zijn, dus voor jou zal er ook best wel een goede zijn. 

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Kijk over lengte gesproken maakt t niet echt uit want kijk maar naar China en hun stereotypes.
    Schaamhaar wordt meestal geschoren tegenwoordig.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Oké ik ben geen ervaringsdeskundige, maar ik denk dat een goede vriendin het niks uit maakt of je schaamhaar hebt of niet. Dat hoop ik tenminste want ik ben ook nog niet echt in de puberteit maar heb wel een vriendin. Als jij je zelf aftrekt dan werkt alles toch gewoon, dan moet je vriendin maar tevreden zijn met wat je te bieden hebt anders is ze geen echte vriendin.
    Van condooms weet ik niets, maar ik denk dat er wel verschillende maten zijn, net als bij kleren. Dus voor jou moet je maar vragen om Small of zo.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Zeg gewoon dat je er nog niet klaar voor bent. Beter eerlijk zijn in dit geval.

    18 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten