Skip to content
39 reacties
3669 weergaves

Dildo of vibrator

Zijn er ook jongens die een dildo of vibrator gebruiken? Hoe lang en dik is ie? Ik heb beide. Een lange dunne, 15 bij 2 cm en heb pas een nieuwe. 15 bij 4,5 cm en die voelt echt super!!! Ben ook super trots dat ie past.

15 jaar
6 jaren geleden

39 Reacties

  • @jonge14 nieuwe kopen beter verstoppen deur opslot als je ze gebruikt niet tegen haar zeggen dat je ze hebt/gebruikt

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb een dunne, iets dikkere en een dikke dildo. Vooral de laatste is nu mijn favorietje. Maar goed geneukt worden vind ik ook super

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Mijn ouders weten dat ik dat heb. Dus ligt gewoon naast mijn bed, zit in mijn schooltas of zit in mijn kontje.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Heb sinds kort ook een anaalvibrator, vind het echt heel fijn om deze te gebruiken. Waar laten jullie je dildo of vibrator? Ik zoek er nog een goede verstopplek voor zodat mij ouders en broer en zus hem niet zomaar kunnen vinden.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Nee hoor, voelt juist super!

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen 15. Krijg je dan geen last van je kontje?

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen 16, weet je zeker dat je 16 bent? Jouw taalgebruik is nou niet bepaald gebruikelijk voor iemand van jou leeftijd.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • 14@. Ik heb nergens gesteld dat je door anale penetratie lekker te vinden homo of bi bent. Maar er wel op attent gemaakt dat alle warmbloedige wezens daar vatbaar voor zijn. En er voor gewaarschuwde via het gebruiki van een dildo, op de gedachte te kunnen komen, middels ene echte penis het genot te kunnen optimaliseren.Wel zodra men zich anaal door een jongen laat nemen, is dit homoseksueel gedrag. Dat tot homo of bi worden zal leiden, indien het niet bij dit experiment zal blijven. Juist om dat verslaving in nauwe relatie staat tot de mate van genot, is het verstandig zich op basis van deze gegevens, al dan niet met anale penetratie in te laten. En zich te bezinnen op het feit dat anaal genomen worden, antoniem is aan het mannelijke willen nemen van een meisje.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • 14@. Ik heb nergens gesteld dat je door anale penetratie lekker te vinden homo of bi te worden. En wel om dat alle warmbloedige wezens daar voor vatbaar zijn. Maar er wel op attent gemaakt - via het gebruik van een dildo - op de geachte te kunnen komen, met een echte penis het genot te kunnen optimaliseren.Wel zodra men zich anaal door een jongen laat nemen, is dit homoseksueel gedrag. Het geen tot homo of bi worden zal leiden, indien het niet bij dit experiment zal blijven. Om dat verslaving in relatie staat tot de mate van genot, is het dus verstandig zich op dit alles te bezinnen, alvorens er ondoordacht aan te beginnen.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • @j16. Er zijn genoeg heterojongens die anaal in hun eigen kontje ook super vinden. Daar hoef je niet gay voor te zijn. Het klopt dat je als jongen door anale seks een soortgelijke orgasme kunt krijgen als meisje. Dat voel je in je kontje, buik en hoofd.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Hallo jongen van 14 jaar; jongens die gemakkelijk met licht af trekken reeds een hoogtepunt bereiken, kunnen bij penetratie met dildo als een meisje klaar komen. De gedachte dat een echte penis nog zalige zou kunnen aan voelen, leidt voor veel jongens tot er mee gaan experimenteren. Door deze ervaring worden er meer homo’s en biseksuelen gemaakt dan qua geaardheid geboren Laat je niet door homo’s wijs maken, met het lekker vinden van anaal genomen worden, je homoseksuele geaardheid te bewijzen. Want het enigste dat daarmee wordt aan getoond, is dat alle warmbloedige wezens voor het genot van anale penetratie vatbaar zijn.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Had ook een dildo en buttplug maar die heeft mijn moeder afgepakt. Ze vind mij te jong. Ze vind het ook niks voor een hetro jongen als ik homo was vind ze het minder erg.

    Iemand een tip hoe ik ze terug kan krijgen?

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Je kunt ze kopen in de sexshop. Maar ook bij postorderbedrijven.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • @jongen 16: je kunt ze gewoon online kopen bij iedere sexshop of bijvoorbeeld bol.com

    kijk bij de onlineshop of je je pakketje bij een afhaalpunt kunt laten bezorgen (Albert Heijn, bruna ofziets) dan staat er niet een postbode aan de deur en krijg je vragen van je ouders

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • hey, ik zie dat er hier veel mensen dildo's gebruiken maar hoe komen jullie er aan? ik wil er ook wel 1 maar ik weet niet hoe ik er aan moet komen

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • @j15 heb hem nu mee genomen naar school en nu net in mijn kontje gedaan. Wel een raar gevoel op school.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • @j16. Dat moet je zelf weten of je het wilt.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • @j15 Ik heb ook een buttplug maar doe thuis wel is een uurtje in mijn kont. Vind je dat ik het moet proberen als ik naar school ga?

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • @j16. Mijn piemel is stijf maar 10 cm, dus valt niet op. Heb wel altijd een lekker gevoel in mijn buik en in mijn kontje. Ik heb het ontdekt door een jongen uit de buurt. Hij is 17. Hij heeft het en zei dat mijn kontje er ook perfect voor was. Heb het nu 2 maandjes en wil niet meer zonder...

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • @J15 Ben je dan niet de hele opgewonden en stijf als je zo een buttplug draagt?

    16 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten