Skip to content
8 reacties
2618 weergaves

Buiten pijpen

Hey ik ben een meisje van 15 en ben maagd maar ik heb afgesproken met een jongen uit mijn klas om voor gym te gaan afspreken en hij wilt dat ik hem ga pijpen zelf wil ik het ook alleen kan dat buiten zijn er mensen die daar ervaringen mee hebben

15 jaar
6 jaren geleden

8 Reacties

  • Ik zal wel uitkijken waar het doet. Zoek een afgelegen plek waar echt niemand jullie kan zien. Anders eindig je net zo Paul Depla, toenmalig wethouder van de PvdA in Nijmegen. Hij heeft zich laten pijpen door een VVD raadslid in de fietsenstalling onder het stadhuis van Nijmegen, lekker tochtig lijkt me. Alles stond daarna op de beveiligingscamera. Het ging te boek als de fietsenhok affaire en het gevolg was dat ze beiden moesten aftreden.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Heb je je boy nog gepijpt? Hoe was het?

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik zou het bij jou of bij hem thuis doen. Niet buiten waar allemaal andere mensen bij zijn.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • De eerste keer moet je niet buiten doen. Buiten pijpen is echt wel geil en spannend, maar als je het nog nooit gedaan hebt kan je het beter eerst gewoon binnen doen. Buiten wordt het toch al snel op je knieeen, vind je dat wel fijn? Beter probeer je dat eerst een keer op je kamer of badkamer. Je weet nog niet of je wil en kan slikken, voor je het weet maken jullie er een klieder boel van. Dan kan je beter binnen ergens zijn.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Als je betrapt wordt op die leeftijd ben je echt heel kwetsbaar, het kan zo worden gefilmd en dan ben je de lul, doe het gewoon binnen waar niemand het kan zien.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Zo voor een eerste keer zou ik dat toch niet buiten gaan doen. 't Zal gewoon binnen al spannend genoeg zijn.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Je kunt natuurlijk overal pijpen maar een beetje privacy is wel nodig hé. Zeker als het je 1ste keer is. Ik zou het dan in een bos doen of in de toiletten bv. Veel plezier! PS. Ik hoop dat hij je dan ook wil vingeren of zo hé..

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Als je wil dat hij doorverteld in de helde klas? Dan moet je zeker gaan doen!

    16 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten