Skip to content
18 reacties
9204 weergaves

Wildplassen gekste verhalen+plekken

Deel hier jullie gekke en mss ook wel geile wildplasavontuurtjes verhalen. Ben benieuwd ik word altijd heel geil van maar durf niet meer dan alleen tegen boom te pissen. Ben benieuwd waar jullie allemaal hebben gepist en of er nog gekke leuke dingen zijn gebeurt. Deel hier jullie verhalen

17 jaar
6 jaren geleden

18 Reacties

  • Afgelopen zomer op ons terras terwijl ik in een tuinstoel zat.
    Na het fietsen zat ik bezweet in de zon en heb mijn plas gewoon in mijn fietsbroek laten lopen en na een tijdje even het zwembadje in en daarna weer in de stoel gaan zitten zodat het leek alsof de natte plek uit mijn broek droop van het zwembadje.
    Dit heb ik diverse keren gedaan.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Tsjonge, verrassend toch wel wat voor sommige jongens al best spannend is, al zijn tegelijk sommige verhalen eigenlijk te ranzig voor woorden. Maarre, dat je als jongen achter een boom gaat staan piesen, dat is hoop ik toch heel normaal? Voor een meisje kan plassen, en daarvoor dus de broek en slip/string moeten late zakken en 'met de billen bloot' te moeten behoorlijk spannend zijn, en dán past zo'n ervaring hier heel wel.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ging laast samen met m’n gezin wandelen naar Utrecht ( opzich niet zo’n lang wandeling. Ruim 2 uur). Voordat we weg gingen voelde ik al dat ik een beetje moest plassen, maar ik had bedacht dat ik het op zou houden zodat ik bij den urinoir kon plassen. Toen we ruim 1 1/2 uur verder waren en het nog een tijd duurde, moest ik zo nodig dat ik maar achter een boom ben gaan staan en heb ik daar geplast. Het was al donker gelukkig, want er kwamen mensen langs. Het lucht wel heel erg op!

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Vorig jaar tijdens het lopen op een hoge berg zo 700m hoog geprobeerd om naar beneden te pissen in Slovenië.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Een paar jaar geleden had ik zware ruzie met mijn vader over een onterechte straf en toen heb ik op zijn dure gouden Mont-Blanc vulpen geplast en terug gelegd. Niet netjes maar oh zo zoete wraak.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik had een keer tijdens een watergevecht met waterpistolen dat ik moest plassen en toen heb ik in de schuur in die fles die je op de waterpistool moet zetten geplast. Die jongen had geen idee dat het mijn plas was.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Bij een oude school maat die het bloed onder me nagels vandaan haalde, ik heb toen over zijn tanden borstel heen geplast en de tanden borstel terug gelegd

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Met school gingen we naar een parkje en daar loopt een beek, ik zei tegen een paar vrienden jo ik moet echt nodig gaan.. hun moesten blijkbaar toen ook, dus wij met een groep van 6 naar die beek en naast elkaar zo ver mogelijk op de andere oever, paar meisjes hadden toen ons bezig gezien en gingen snel weg, later vertelden ze dat hun het super geil vonden

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Bij mij in de buurt heb je een lange weg tussen de weilanden door en snachts is het daar best wel rustig. Dus denk dat mijn gekste plek wel op die weg is, een keer midden in de nacht broek uit en de hele weg onderplassen. Heb daar ook heel vaak gewoon met men lul uit men broek gefietst als er niemand reed.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Op een hard stoeltje/achterbank van de stadsbus laatst een klein beetje plas achter gelaten.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb ondertussen al op best veel "ongewone" plekken geplast. Door het raam in mijn kamer. Dit is was niet zo evident als het eerst leek Op strand heb ik een wedstrijdje gedaan om te zien wie het verste kon plassen (er was een jongen bij dus hij won uiteraard haha) In het zwembad, maar ik denk dat iedereen dat wel doet. In een gezamenlijke emmer op kamp. In een lade van een kast op school (waarheid durven of doen ging een beetje te ver) Op een fuif heb ik ook eens in de wasbak geplast omdat de rij te lang was, maar dat durf ik enkel als ik wat op heb hoor.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik woon in een flatje en daar heb ik een keer in een bak geplast en op een jongen leeggegooid vanaf het balkon. Hij was mij vaak aan het pesten.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Toen ik een jaar of 10 was vond ik het ook heel geil om op rare plekken te plassen. Een keer ging ik in de garage plassen in een hoekje waar niemand ooit keek

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • 1 Op een berg met uitzicht op de stad 2 Op een steiger naast een rivier 3 De hei Meer plekken kan ik ff niet bedenken

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik was naar een vakantie huisje, ik was een beetje in die tuin aan t rond lopen tot ik dus zag dat er een smalle opening naar achter de schuur was dus ik ging daar heen, (waren zegmaar allemaal struiken met dus een open stuk er in) en k moest best wel nodig plassen dus heb ik het daar gedaan. Gelukkig waren de gordijnen aan de zijkant van het huis gesloten hahah

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Vroeger toen ik een jaar of 14 was (haha vroeger, het is een paar jaar terug) zaten we tijdens regenachtig weer (motregen) eens langs een rivier.

    We lieten onze voeten al nat spoelen door de golven van voorbij varende binnenvaartschepen en door de regen waren onze broeken ook al aardig nat.

    Ik moest toen nodig plassen en zij dat ik ging.
    Een tiental meter verderop heb ik het gewoon in mijn broek laten lopen ipv mijn piemel uit mijn broek te halen.
    Volgens mij hebben ze wel gezien dat ik in mijn broek geplast had maar niets van gezegt.

    Thuis met broek en al opgewarmd onder de douche.
    Ik vind broekplassen geil maar had het nog niet eerder zover van huis buiten gedaan.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik doe het liever niet tenzij ook tegen een boom met niemand in de buurt. Maar een keer kon ik niet anders. Ik zat vast in de lift van een flatgebouw en mijn blaas kon ieder moment springen. Dan maar in een hoekje van de lift. Maar het was een enorme plas. Was net klaar toen de huisbewaarder de lift weer aan de praat kreeg. Hij was woedend en ging de politie bellen. Maar hij gaf me dan toch een dweil en bleekwater en ik het alles opgekuist. Maar er stonden al zoveel bewoners rond die viezerik riepen en je moest je schamen en zo. Sindsdien stap ik nooit meer met een volle blaas in een lift.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik deed vroeger altijd wedstrijdjes met vrienden wie het verste kan plassen. toen we een jaar of 12/13 waren gingen we ook samen aftrekken. Helaas heb ik nu andere vrienden en ik denk niet dat die een wedstrijdje met me willen doen.

    17 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten