Skip to content
28 reacties
2293 weergaves

Blijven slapen

Vanaf welke leeftijd mochten jullie vriend of vriendin bij je blijven slapen of jij bij hen? Mijn ouders doen nogal moeilijk.

15 jaar
6 jaren geleden

28 Reacties

  • Ik mocht vanaf 13 met het vriendje die ik toen had slapen. Ben toen ook ontmaagd.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ben nu bijna een jaar met mijn vriendin (16) en we mochten eigenlijk meteen wel bij elkaar blijven slapen. Mijn en haar ouders hebben het natuurlijk wel met ons gehad over veilig vrijen en zo maar verder hebben ze er gelukkig niet echt moeilijk over gedaan.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn vriend mag blijven slapen sinds we allebei 13 zijn. Is dus gelukkig geen probleem. Mijn ouders zorgen voor condooms die we natuurlijk wel zelf op moeten ruimen. Maar dat is logisch denk ik :)

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • 14 jaar maar heb geen seks gehad. Ik slik de pil nog niet.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • M16 misschien vanwege de leeftijdsverschil jij bent minderjarig en hij volwassen

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik mag niet SAMEN slapen, wel appart slapen. Vind het dus echt verschrikkelijk want mn vriend is al 19. Voel me echt ff een kleuter ofzo

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Meisje 14: de eerste keer hadden we alleen maar samen afgetrokken, maar de tweede keer hebben we ook elkaar zitten aftrekken. Meisjes waren natuurlijk ook een van de onderwerpen waar we over aan het praten en fantaseren waren en terwijl we fantaseerden gewoon ons eigen langzaam aftrekken. 

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 14 wat doe jij dan als je vriend blijft slapen? Ik ben daar wel benieuwd naar hehe... Mijn beste vriendinnen blijven ook vaak slapen en we houden er van om dan heel lang over de jongens te praten xx

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • mijn lief is 14 jaar ik 13 jaar en wij mogen samen slapen als we maar velig vrijen

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • In de herfstvakantie en de kerstvakantie die geweest zijn bij mijn beste vriend blijven slapen. In de herfstvakantie in een tentje bij hem achter in de tuin en in de kerstvakantie op zijn kamer. We zijn allebei niet gay maar we waren wel alle twee de keren vlug in ons blootje en hebben ons echt goed geamuseerd.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Met 14 jaar en hebben heerlijk in elkaars armen geslapen.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • @jonge 16 dat ik al met jongens heb geslapen mr ook in het bijzijn van een paar andere meisjes

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja wat zegt dat @meisje 13? Wbj?

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb al met een groep samen geslapen (waaronder jongens)

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb zelf voor het eerst met een jongen geslapen op mijn 16de verjaardag.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Hoe oud is haar broertje, misschien is hij oud genoeg en verraad hij jullie niet als je snachts ff openeer gaat. Of je spreekt met je vriendin af snel samen tegrlijk naar de badkamer te gaan om te (plassen). Ik had vroeger namelij de zelfde regel maar kon het goed vinden met haar broertje dus toen ben ik snachts naar haar kaner gegaan en toen heb ik achter haar rug om met haar broertje geregelt dat hij zn mond hield. Toen wilde hij wel een ding want ik was 15 en hij 14 en hij was heel nieuw schierig en toen is hij dus “perongeluk” er achter gekomen dat ik weg was en komen kijken. Dus hij een ervaring rijker en ik een ervaring rijker. Toen ik naderhand terug kwam lag hij daar op zijn bed te rukken. Maaar ja dat maakte mij niet veel uit want ik zag hem toen toch altijd met het omkleden ook naakt en hij mij ook. Ook als we bij mijn vriendin gingen zwemmen moest ik op zijn kamer met hem omkleden en zij op haar kamer dus ja. Als je het zo kan regelen dat je krijgt wat je wilt is het ook goed toch

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Bijna vriend toen ik ongeveer 6/7 was, bij vriendin alleen bij haar broertje

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Even een update ik ben de topicstarter. Mijn ouders en haar ouders hebben elkaar gesproken en als we over een maand nog samen zijn mag ze bij me blijven slapen of ik bij haar. Het enige is dat ze dan wel bij mijn zusje moet slapen of ik bij haar broertje.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • ik slaap vaak mij mijn vriend jij bij mij we slapen samen n een bed

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik mag het bijna al mijn hele leven sinds dat ik 4 ben mag ik al samen slapen met vrienden enc

    16 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten