Skip to content
8 reacties
1187 weergaves

Te vroeg voor sex?

Hoi, ik ben 15 jaar en ik vierde gisteren kerst met mijn familie en vriendin. Het was erg leuk maar mijn vriendin stelde gisteren voor of zij bij mij mocht slapen, dit was echt onverwachts trouwens. Maar ja, het mocht (we hebben al 2 jaar met elkaar) en het was best wel een leuke avond. We begonnen te netflixen enzo en het begon eigenlijk echt normaal. Toch daagde ze mij een beetje uit en ze zag dat ik een stijve had dus ze begon me meer aan te raken bij mijn lul. Ze maakte m'n riem los en voor ik wist was m'n broek uit. We hebben toen seks gehad met condoom en mijn vriendin had ook de pil ingenomen dus ze is niet zwanger geraakt ofzo. Ze vond het echt leuk om te zien dat ik echt aan het 'genieten' was vertelde ze. Maar nu wilt ze vaker seks met mij hebben en ik vind dat geen probleem maar is het idee er achter niet raar? Ik ben pas 15 en zij trouwens ook maar ik vind het idee wel raar. Is het idee niet gek dat mijn vriendin, van ook 15 jaar oud, vaker seks met mij wilt? En dat we nu al sex hebben? En moet ik het mijn ouders vertellen, of dat juist weer niet?

Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen want ik zit eigenlijk in een soort van 'loop' waar ik niet weet met wat ik moet doen.

15 jaar
6 jaren geleden

8 Reacties

  • Jullie waren er allebei gewoon klaar voor. En dan ook echt klaar voor want het lijkt geen seks om het hebben van seks, maar echt de seks om van elkaar te genieten.

    M13; sex doe je als je er klaar voor bent, heb jij dan een bedpartner op afroep beschikbaar? En er zijn simpelweg ook mensen die daar tot latere leeftijd geen behoefte aan hebben.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • 17 jaar ha ha ha ja nederland allemaal pasthoors je doet sexs wanneer je er klaar voor bent

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vind 15 totaal geen rare leeftijd als jullie het allebei willen en dr open voor staan dan moet je dat lekker doen. Ik ben ook op mn 15e ontmaagd en heb er nooit spijt van gehad. En je hoeft het niet perse aan je ouders te vertellen want ik denk dat als jullie vaker bij elkaar slapen ze het wel weten dat jullie dat doen (ik spreek uit ervaring😂)

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • jongen 20, sorry maar ik ga je even corrigeren. In Nederland is de gemiddelde leeftijd voor de eerste keer seks 17 jaar. Misschien dat jouw gegevens wereldwijd toepasbaar zijn maar in iedere geval niet in Nederland.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Jullie zijn er vroeg bij, want de gemiddelde leeftijd voor de eerste keer seksuele gemeenschap (dus neuken zeg maar) is 18,6 jaar, was een tijdje terug in het nieuws.
    Is het erg dat jullie er vroeg bij zijn? Nee natuurlijk niet, als jullie er allebei zin in hebben moeten jullie vooral je gang gaan. En zo te lezen doen jullie het nog veilig ook, hardstikke goed.
    Of je het aan je ouders vertelt moet je zelf weten. Is niet verplicht, het zijn privé zaken. Als je ook aan je ouders verteld hebt dat je voor het eerst sperma hebt gespoten bij het aftrekken, of dat je samen met een vriendje hebt afgetrokken, of dat je zo geil wordt van een dikke kont of zo, dan ben je gewend om je seksuele gedrag te delen met je ouders, dus dan is dit wel vermeldenswaard, maar als je die dingen voor jezelf hebt gehouden zou ik dit ook lekker geheim houden.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Jullie willen het allebei en vinden het allebei lekker. Ik zou er daarom vooral mee doorgaan. Als ik 15 was geweest was ik jaloers op je. Ik wilde toen ook heel graag sex maar had nog geen vriendje. ;)
    Je kan nu met je vriendin allemaal verschillende standjes gaan uitproberen. Dat is ook heel lekker.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Waarom te vroeg??     Jullie zijn allebei 15 en zijn al 2 jaar vriendje en vriendinnetje.     Jullie hebben er beide van genoten en willen het vaker.   En het belangrijkste is: jullie doen het veilig!     Gewoon doen en geen probleem van maken over wat anderen er van zouden kunnen vinden.     Op mijn 15de had ik ook die behoeftes alleen ontbrak bij mij het vriendinnetje op dat moment jammergenoeg/  

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Volgens mij hebben jongeren gemiddeld hun eerste keer seks op hun 15e (mijn eerste keer was ook op mijn 15e) Het is niet gek dat je vriendin seks wilt ze vond het lekker en het is ook best verslavend :P Als je heel open bent naar je ouders kan je het zeggen maar ze hoeven het niet te weten het is jullie geheimpje. Veel plezier nog samen😉

    16 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten