Skip to content
9 reacties
4704 weergaves

Hoe vertellen panty fetish?

Hai,     Gelezen dat hier veel jongens zijn met een panty fetish.. Wie heeft dit aan zn ouders verteld en hoe..? Ik heb namelijk een enorme fetish voor panty's.   Heb er zelf 2, een bloem print achtige en een doorzichtig zwarte. Ik krijg hier meestal een stijve door, dus heb een gat gescheurd zodat ie er doorheen kan (Is ook iets fijner). Ik doe ook een panty aan in mijn vrije middag. Mijn ouders weten dit nog niet. Dus is het handig dit te vertellen..? Wel anders heel ongemakkelijk als ze thuis komen en dan sta ik daar.. Of gewoon wachten tot ze er achter komen?     En zijn er nog meer mensen die een gat maken door hun panty?     Mvg.

15 jaar
7 jaren geleden

9 Reacties

  • Heb het ook. Heb het nooit iemand verteld. Als ik alleen ben draag ik ze stiekem en trek me dan af. vooral huidskleurige pantys. zou het wel eens met een andere jongen willen doen en elkaar aftrekken maar durf het niet echt te vragen. Heeft iemand dit wel eens gedaan?

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Hey mensen. Bedankt voor de meedenkendheid. Ik denk dat ik het laat zoals het is en gewoon niks doe. Ik denk dat het heel erg ongemakkelijk wordt om dit te vertellen. Het is nooit een nadeel geweest dus kan er ook geen voordeel bij bedenken om dit te vertellen. Maar... zelf je panty's halen is dan weer ook enorm ongemakkelijk lijkt mij. Of gewoon in een andere plaats? Mvg

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb ook een voorliefde voor panty's, al vanaf mijn 12e of zo.
    Heb het mijn ouders nooit verteld en ze altijd stiekem gedragen. Nu woon ik zelfstandig en heb ze bijna dagelijks (thuis) aan.
    Mijn vriendin accepteert het zolang ik er maar niets geks mee doe, meestal heb ik hem aan onder mijn trainingsbroek. Moet wel eerlijk zeggen dat ik er ook erg opgewonden van wordt, meestal ben ik klaargekomen als ik hem net aan heb, daarna draag ik hem gewoon....

    Tip: de dunste zitten het lekkerst..... :-)......

    Succes!!

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik weet niet of je gewend bent om je seksleven met je ouders te delen, maar als dat zo is dan kun je deze fetish ook wel aan hun bekendmaken lijkt me.
    Maar als je nooit tegen je ouders zegt dat je je weer lekker hebt afgetrokken en zo dan zou ik het ook niet met hun hebben over de panties.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Mijn vriend was eerlijk om te vertellen dat hij een fetisj heeft en dat hij meerdere keren in de steek is gelaten, mijn is het belangerijk dat hij geen Vremde dingen doet en dat hij eerlijk voor mijn is, toen zegt hij dat hij panty wel mooi vind en dat hij zelf een panty draagt , ik heb hem laten weten dat hij zelfs een jurkje in mijn bijzijn mag dragen zolang hij niet vreemd gaat en mijn niet bedondert, hij is er gelukkig mee en ik denkt dat het wel normaal is , we zijn er gelukkig met elkaar.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • J 15, heb je het verteld? Ik ben benieuwd naar je ervaring!

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Het zal denk ik wel voor altijd een taboe zijn, je kan het vertellen aan je ouders dat je eens lekker denkt te vinden om eens te proberen, dan is de afwachting van hun belevenis , je kan het ook verbergen en dan kun je betrapt worden tijdens het dragen van een pantys? Denk niet dat je op allerlei gezeik hoeft zitten te wachten! Wees eek vent en zeg er gewoon, ze zullen je niets kunnen maken, en je moet zo zien dat je over renpaard jaartjes op je eigen gaat wonen, dan pas ga je van alles en nog wat uitproberen en uitspoken! Tot die tijd, vertel of zwijg over je gevoelens. Mijn vriend heeft het het ook en ik vind erg leuk!succes.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • T’s, is wel lastig, neem aan dat je thuis bij je ouders woont. Heb je een goede relatie met ze? Dan zou je openlijk er over kunnen beginnen, ik heb het zelf gedaan en hun antwoord was, draag het maar, maar in je kamer en daar komen we niet naar toe, anders mag je dragen maar dan wel onder je broek en niet zichtbaar! Maar. In de loop van de tijd ben ik zelf met een kort broek in mijn pantys gaan lopen waarbij mijn ouders bij zijn. Succes joch.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Je kunt ook zeggen dat je koud heb en daarom wil je een panty dragen.mijn broer doet het ook!

    16 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten