Skip to content
36 reacties
8709 weergaves

Klaarkomen: Vraag voor jongens, van meisje (19)

Wat ik me dus afvraag, is of jongens ook elke keer klaarkomen als ze aftrekken. Het schijnt dus dat jongens een aantal keren per week aftrekken, maar hoort daar altijd bij dat je klaarkomt? Ik vinger bijvoorbeeld een paar keer per week, maar ben er vaak na een minuut alweer klaar mee, en kom dus niet klaar. Ik vraag me of of dit bij jongens ook zo is of dat jullie wel elke keer klaar 'moeten' komen.

Alvast bedankt!
xxx

19 jaar
7 jaren geleden

36 Reacties

  • Op internet opgezocht en sperma schijnt zelfs gezond te zijn omdat het krachtvoer is voor het sperma en de smaak hangt af van wat je eet. Roken en drinken doen mijn broertje en ik allebei niet en we eten veel fruit en groenten. Als we seffens gaan slapen trekken we toch af, dan zullen we eens proberen om te proeven. Het lijkt gewoon iedere keer zo vies omdat het uit de piemel komt.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Na het trekken probeer ik bijna altijd mijn sperma te proeven. Altijd ben ik weer verrast dat het weer anders smaakt. Gewoon verslavend.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • @j20: ik heb mijn sperma eigenlijk nog nooit geproefd. Mijn broertje het zijne ook nog niet. Wel iedere keer al eens willen doen, maar eenmaal als het op mijn borst ligt hoeft het voor mij niet meer. Maar je hebt wel gelijk als je zegt dat als ik later graag zou hebben dat een meisje mij pijpt, ik het niet kan maken om niet zelf eens te proeven wat dat meisje moet proeven. Klinkt eerlijk. Mijn broertje en ik zijn wel allebei nog niet aan de meisjes toe want we zijn veel te graag ravottende jongens, dus we kunnen dat proeven nog wat uitstellen.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Dat van die blauwe ballen heb ik nog nooit gevoeld. Ook niet als iemand anders een half uur met mijn piemel speelde en ik niet klaarkwam.

    Ik vind het wel leuk om heel lang opgewonden te blijven en niet klaar te komen.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Spelen, of met me láten spelen, want dat kan ook, is zalig. En oh ja, uitstellen van klaarkomen is heerlijk. Maar, ik wil écht wel klaarkomen bij dat me aftrekken. En waarom ook niet. Dat gevoel van blauwe ballen ken ik, maar dát valt qua pijn alleszins mee. Maar gewoon, klaarkomen is fijn. En, het schijnt dat lang niet klaarkomen uiteindelijk tot nachtelijk klaarkomen leidt, maar ik heb nog nooit een natte droom gehad. Ik trek me liever af, kan dan ook zelf bepalen wat ik met m'n sperma doe. Geregeld smikkel ik het op, geen zooi daardoor dan. En, ik weet daardoor ook hoe het voor een meisje proeft. Niet speciaal lekker, per keer anders toch wel. En, altijd geil. Ik laat me dus ook graag aftrekken en pijpen tegelijk

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Als ik aftrek dan kan ik niet stoppen tot ik klaargekomen ben, en omdat ik nu sperma heb is dat zelfs nog feller. Als ik begin af te trekken dan is dat tot het sperma er is en vroeger stoppen kan ik echt niet.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn broertje van 13 en ik trekken altijd samen af. Allebei komen we klaar. Ik met sperma, hij nog niet. Zijn klaarkomen is ook niet zo fel als mijn klaarkomen, iets waar hij een beetje jaloers op is. Maar het zal wel niet meer lang duren voor hij ook sperma maakt.
    Een jongen kan dus klaarkomen zonder sperma te spuiten.
    Maar ik denk niet dat ik zou kunnen stoppen met aftrekken zonder klaar te komen, het voelt gewoon veel te heerlijk om niet tot het spuiten door te gaan.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik trek mij 5 tot 7 keer per week af.

    Af en toe trek ik tot ik bijna klaar kom en stop dan, wacht een paar minuten en dan start ik opnieuw met trekken. Dit doe ik dan een paar keer achter elkaar zonder te komen. Als je dan de volgende weer opnieuw gaat trekken dan staat de druk echt op de ketel en spuit je een forse lading super ver.

    Wat ik ook wel eens doe als ik de kans krijs is een badpak of body aantrekken en daar neukbewegingen in maken. De strakke gladde stof over de eikel is erg geil en laat mij dan ook lekker klaarkomen.
    Dit doe ik alleen als ik zeker weet dat er niemand thuis komt en ik in de kledingkasten kan snuffelen.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen #20, je weet toch dat vrouwen ons hierin de baas zijn en een meervoudig orgasme kunnen krijgen wat geen enkele man ooit gelukt is!

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Zere ballen valt wel mee, dat is meer als je je aftrekt en dan uiteindelijk tóch niet klaarkomt, en dan nog, een beetje gevoelig, dat is alles.
    Maar tegelijk, mezelf aftrekken zónder klaarkomen, dat is heel zeldzaam. Als ik me aftrek kom ik vrijwel altijd klaar, en regelmatig doe ik het kort erop nóg een keer, en nóg een keer, en ja, elke keer kom ik klaar. En voor zover ik weet geldt dat voor zo ongeveer alle jongens.
    Voor meiden ligt dat geregeld anders, jullie zijn minder orgasmegericht, jullie zoeken vaker eerst verbinding met een jongen voor je aan klaarkomen denkt. En jezelf vingeren, ach, lang niet alle meiden doen dat dagelijks.
    Ik trek mezelf wel vrijwel dagelijks, en best vaak meerdeere keren per dag en soms dus ook meerdere keren vlak na elkaar af, voelt gewoon heerlijk

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • @ meisje 14 jr hierboven. 't Is niet dat onze ballen beginnen op te zwellen of zouden ontploffen als we niet klaarkomen hoor. Het sperma komt dan gewoon 's nachts eruit tijdens een natte droom of wordt gewoon 'gerecycleerd'.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongens moeten wel anders gaan hun ballen zeer doen.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Bij het masturberen wil ik wel klaar komen en inderdaad het lekkerst is als het sperma eruit vliegt. Ik doe het maar een paar keer per week soms vaker.


    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ruk elke dag, soms 1 keer per dag, soms 2 of zelfs tot 3/4 keer. Ik kan heel snel klaar komen door heerlijke fantasieën te krijgen of wat langer door te stoppen maar dan spuit ik gewoon super veel dat ik naar de badkamer moet om het schoon te maken (dan vliegt het er gewoon uit en dat is veel lekkerder)

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Het is biologisch bepaald dat jongens bij het seks hebben (dus ook seks met zichzelf) vooral gericht zijn op het klaarkomen. Dat is genetisch bepaald. Dat komt omdat het voor de voortplanting noodzakelijk is dat een jongen een zaadlozing moet hebben om zo mogelijk het eitje bij een vrouw te bevruchten. Het klaarkomen van een meisje speelt hierbinnen geen enkele rol. De natuur heeft het zo voor ons bepaald.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik kom toch wel 4-5 x per week klaar maar bouw de spanning liefst zo lang mogelijk op. Je komt dan veel heftiger klaar en spuit ook krachtiger, kortom je hoogtepunt is dan een echt hoogtepunt. Meisjes kunnen die spanning ook opbouwen om daarna hemels klaar te komen, althans mijn vriendin wel en dat is prachtig om te zien maar dat is wederzijds zegt zij.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • ik kom bijna altijd klaar, minstens 3x per week

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Met je penis spelen is niet altijd meteen aftrekken en veel lekkerder dan jezelf gericht aftrekken tot je klaarkomt.
    Ik bedoel dus dat voor zowel een jongen als meisje het met jezelf spelen en de seksuele spanning langer vasthouden er voor zorgt dat je heftiger en vooral lekkerder klaarkomt, dat met je zelf spelen kun je over de gehele dag verdelen, rukken om zo snel mogelijk klaar te komen is niet echt bevredigend.
    ook als je met je meisje aan het vrijen bent is door met elkaar te spelen en rustig de opwinding steeds een beetje groter te maken en weer weg te laten zakken en dan weer op te bouwen voor beiden veel lekkerder.
    Dus nee ik blijf vaak niet door trekken tot ik klaar kom en trek pas door tot ik klaar kom als ik dat wil, en dat kan ook de volgende dag zijn of twee dagen later.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik doe het elke dag en doe het tot dat ik klaar kom

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Meestal ruk ik wel tot ik klaarkom maar soms wil ik de halve dag opgewonden blijven en dan ruk ik tot ik net niet klaarkom.

    De spanning en de opwinding blijft dan nog een hele tijd.

    16 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten