Skip to content
7 reacties
1631 weergaves

Openbaar seks

Ik denk er wel is aan om ergens buiten of ergens in het openbaar seks te hebben, ben ik hier de enige in? En waar zou of hebben jullie het gedaan? Ik hoor graag de verhalen. En wat als je betrapt wordt?

16 jaar
7 jaren geleden

7 Reacties

  • Was vanmiddag met mijn date van de laatste weken wezen zwemmen. Beetje zoenen in het water enzo en toen pakte ze mijn ballen ineens onderwater vast, daarna pakte ze mijn hand en duwde die in haar broekje. Ze zei ik ben helemaal kaal voor jou, dat voelde ik :) maar verder niks en ze moest naar huis. Maar ze appte dat we vanavond daar weer heen gaan om te sexen in het gras langs het water :) Dat wordt de eerste keer buiten

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Heb het wel eens in het openbaar gedaan. Niet dat mensen ons konden betrappen, hooguit wat wilde dieren. In een weiland in een vreemd land, en regelmatig seks gehad in het bos op de motorkap van een auto. Op de motorkap is zeker een aanrader!

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Nee daar ben je niet de enige in ik heb het met mijn vriendin ook al vaker buiten gedaan in steegjes een keer in de primark, is fucking geil!

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Had ik ook wel is zin in. Als je betrapt wordt kunnen er problemen komen, maar als je wordt betrapt. Ren dan maar zo snel mogelijk weg

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Met holdups aan zonder een slipje, op een bank in centrum van een stad, zat ik zogenaamd op schoot van mijn vriend. We hadden wel wat bekijks, maar niet in die maten dat we ergens op aangesproken werden! 

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Deed wel eens met een ex in een park.
    Uiteindelijk wil je toch meer het gevoel hebben dat je juist niet gezien word zodat je ongestoord je gang kan gaan.

    Zo zijn we wel eens betrapt, en dat was in de winter met een deken over mn broek, dat ze me aan het pijpen was.

    Stond aan de overkant (achter een laag hekje) zo'n hele groep bejaarden, blijkbaar een soort reistocht samen aan het maken.. en ja die zagen dat blijkbaar ondanks de ouwe ogen. :P


    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Is niet raar hoor. Met mijn ex deden we het geregeld buiten en in het openbaar, bijvoorbeeld in het park, in een weiland langs de Maas, kleedhokje. Vonden we gewoon spannend en we bezonnen dan ook steeds nieuwe spannendere plekken, waar meer kans was om betrapt te worden. En als je betrapt wordt dan weet je even niet wat te doen :p Wat overigens wel handig is, is om makkelijk kleding aan te doen. Vooral voor je vriendin is een rokje of jurk makkelijk, zonder slipje of eentje die makkelijk aan de kant te schuiven is.

    19 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten