Skip to content
15 reacties
9535 weergaves

Beffen na neuken

Jij en je vriendin doen het zonder condoom.   Je komt klaar in haar zonder dat ze is klaargekomen en wil haar ook tot hoogtepunt brengen.   Ga je haar (met jouw zaad erin) likken? Ik ben niet vies van mijn eigen sperma - ik lik haar.   Of zou je haar alleen vingeren?

17 jaar
7 jaren geleden

15 Reacties

  • Ik wil sowieso altijd gebeft worden, simpelweg omdat ik daardoor echt altijd klaarkom. Soms komt mn vriend in me klaar en kwam ik nog niet tot een orgasme. Dan verwacht ik echt wel dat hij me daarna beft tot ik klaarkom. En ja, dat betekent dat hij zijn eigen sperma proeft ook. Net zo goed pijp ik hem, en als hij daarbij klaarkomt slik ik zijn sperma. Dus, neuken, beffen en pijpen horen voor ons allemaal bij seks.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn vriend en ik neuken zonder condoom, ook anaal. Hij komt in mij klaar en hij beft mij en ik pijp hem daarna.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zou haar uitgebreid lekker klaar likken ik eet ook altijd mijn eigen sperma als ik me heb afgetrokken en vermengt met het vocht van haar kutje is het nog lekkerder

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • In het begin dacht ik: gatver ga ik echt niet doen. Maar het is idd niet zo vies en ik wil ook dat mn vriendin zelf geniet dus ik slurp mn zaad er gewoon weer uit;)

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Wij beginnen meestal met elkaar strelen, vooral op erotische plekjes en vervolgens bef ik haar terwijl zij mij pijpt. Als ze klaarkomt neuk ik haar daarna en afhankelijk van wie dan het eerste klaarkomt bef ik haar verder klaar of pijpt zij mij klaar en slikt en likt alles op, wat ik trouwens bij haar ook doe, met of zonder mijn sperma erbij. We lusten er allebei wel pap van!

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • 1. tepelzuigen
    2. beffen
    3. vingeren
    4. neuken
    5. vingeren
    6. beffen
    7. tepelzuigen
    en dan opnieuw als we nog puf hebben.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn vriend likt mij gewoon

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik bef mijn vriendin vooraf en regelmatig komt ze dan al klaar. Daarna neuken we en soms pijpt ze me en tegelijk vinger ik haar en laat ze opnieuw klaarkomen. Ook gaan we daarna vaak in standje 69 liggen waarbij zij mij en ik haar schoonlik en soms allebei weer klaarkomen!

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Als wij vrijen laat mijn vriend mij meestal in ons voorspel al klaarkomen. Idd vaak door beffen, maar ook door mij te vingeren en gelijktijdig aan mijn borsten, tepeltjes, te zuigen of ze lekker vast te pakken en licht te masseren. Daar kan ik heerlijk op klaarkomen. En daarna gaat hij in me en komt hij dan klaar in mij. Idd kom ik dan soms weer opnieuw klaar terwijl hij in me is. Maar soms wil hij zo graag dat hij eerst klaarkomt en dan laat hij mij altijd daarna ook klaarkomen. Maar beffen wil hij dan eigenlijk niet, maar van beffen voel ik dan ook niet meer zoveel. Dan wil ik iets meer voelen, alhoewel lekker zuigen aan mijn clitje eigenlijk altijd lekker is..... haha

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Wij doen het ook zo. Beffen na het neuken, ik ben niet vies van mezelf, en mijn vriendin komt ook zo lekker klaar.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Bij mijn ex wel gedaan, maar met mijn huidige vriendin kwamen erachter dat wanneer ik haar voor het neuken laat klaarkomen door te beffen en vingeren ze daarna tijdens het neuken nog heftiger en vaker klaarkomt. Na het neuken ligt ze dan te shaken van genot en is het niet echt meer nodig dus

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • 1) beffen
    2) neuken
    3) vingeren
    4) eventueel nog eens neuken (als je terug 'opgeladen' bent, haha ;-) )

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Eerst beffen, dan neuken, dan herbeffen. Twijfel of dat laatste woord in Van Dale staat?

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zou er geen probleem mee hebben.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zou haar altijd eerst beffen vooraleer ik haar neuk maar dat is mijn persoonlijke voorkeur.

    18 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten