Skip to content
8 reacties
3149 weergaves

Pijp tips

Ik was benieuwd of ik hier misschien tips kon krijgen over hoe je goed en lekker kan pijpen. Ik heb best vaak sex en vind het ook super geil om een jongen te pijpen, maar ben er volgens mij nog niet zo goed in. Heb nu een nieuwe vriend en die heeft echt een grote pik, maar telkens als ik hem begin te pijpen zegt ie al snel van 'stop maar' alsof ie het dus niet lekker vind. Omdat ie zo groot is kan ik hem ook bijna niet in mijn mond nemen. Bedoel moet voorzichtig doen met m'n tanden natuurlijk en krijg dan als snel een soort spierpijn in m'n kaak ofzo. Ik zou het liefst lekker lang en diep willlen kunnen pijpen. Dus alles tips zijn welkom.

17 jaar
7 jaren geleden

8 Reacties

  • Ik zou de tips van meisje17 volgen. Het diep pijpen en kokhalzen is heel geil en lekker, maat zeker ook het kijken terwijl ze me pijpt vind ik zo mooi. En af en toe de controle geven hoeft niet maar is wel fijn, maar je moet elkaar dan wel goed aanvoelen.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Wow hard pijpen @meisje16?????? Dat is voor iedereen verschillen he, maar drm doe ik het ook met jongens, die weten hoe ze moeten pijpen :)

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Gewoon hard pijpen, totdat ie klaarkomt, dan weet je zeker dat je het goed doet, simpel toch?

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Probeer eens om je keel lekker open te zetten en zo diep mogelijk de penis achter in je keel te laten komen. Tot kokhalzen aan toe. Jongens vinden het geil als je kokhalst. Om zelf soms even adem te kunnen halen kun je zijn voorhuid naar beneden trekken en rondjes draaien met je tong over zijn eikel. Probeer hem ook vaak aan te kijken terwijl je speelt met zijn penis. En als je je er zelf prettig bij voelt kun je hem vragen of hij zn hand op je hoofd legt en dat hij zelf een prettig tempo aangeeft.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Nou wat ik deed was het meest achterste plekje van die piemel (wat past) in je mond doen en dan naar voren zuigen

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja @ jongen 19doe ik nu dus veel! Een lekkere pikmassage ben ik ondertussen wel goed in (en is ook supergeil om te doen!) Dank voor je reactie en uitleg, maar dat geeft dus niet echt antwoord of tips voor mijn vraag ?? Ps: grappig dat je het een 'stam' noemt ??

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Langs zijn stam likken, zijn ballen likken, met je tong zijn toompje likken, langs zijn eikelrand likken. Allemaal dingen waarbij je niet zijn hele eikel of zelfs zijn hele stam in je mond hoeft op te nemen. En wél lekker voor hem. En als je soms wél zijn eikel in je mond wilt nemen, of meer, wissel dan af met deze plekjes, in combinatie met handwerk.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Hoi mijn vriendin pijpt altijd door haar lippen over haar tanden te doen en die dan nat te maken. Dus hier een paar tips; 1: rol je lip over je tanden en maak ze nat. 2: ontspan je kaak 3: gebruik ook je tong. ( doet mijn vriendin altijd) 4:probeer je keel en mond in een rechte lijn te houden in plaats van dat er een hoek van 90* in zit. Dan kan je de penis verder in je mond krijgen. Dan moet je jezelf wel onstspannen. ( mijn vriendin en ik hebben eens geprobeerd om mijn penis zover mogelijk te doen. Best vet want je zag mijn penis in haar keel heen en weer gaan??) 5: probeer het altijd vochtig en nat te houden. 6: gebruik ook natte handen wat je ook doet tijdens trekken. Je verlengt als het waren je mondlengte. 7: zuig er ook goed aan. (Een goede tip als hij bijna klaarkomt want dan zuig je alles er uit) 8. Als hij klaar gekomen is moet je expres door gaan. En de penis laten krimpen in je mond geeft altijd een extra gevoel. 9: als hij gekrompen is moet je kort 2 min wachten en weer op nieuw beginnen. Groet JJ

    15 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten