Skip to content
8 reacties
383 weergaves

Beste vriendin

Ik ga binnenkort samen met mijn beste vriendin zwemmen na deze keer is de kans groot dat we elkaar nooit meer zien doordat ik ga verhuizen (naar het buitenland) en ik vind haar al best een tijd leuk als meer dan vrienden en mijn vraam is dus ofdat ik haar zal zoenen en kijken waar het heen gaat als afscheid.

16 jaar
7 jaren geleden

8 Reacties

  • Hey ik snap je helemaal! Zelf heb ik ook hetzelfde meegemaakt, of nou ja ik zal het binnenkort meemaken. Als je haar echt leuk vindt, ga er dan voor. Wat ik van plan was om te doen is om te gaan zwemmen op een drukkere dag, zodat aan het einde de kleedkamers merendeels bezet zijn. Zodra er dan eentje vrij is kan je haar uitleggen dat het sneller is als jullie samen in een kamer omkleden. En als jullie dan samen in een kleedkamer zitten kan je misschien wat proberen, laat je afscheid niet verpesten door anderen. Oh en ja, Wees niet bang om haar tussendoor aan te raken trouwens! Vertel maar hoe het is verlopen

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • De wereld is niet zo héél groot meer. Je kan skypen. Er zijn goedkope vliegtickets. Jullie kunnen om beurt bij mekaar logeren. Er zijn veel stellen die mekaar voor lange tijd moeten missen (koopvaardij, marine, visserij, baggerwerken en andere buitenlandse opdrachten). Vaak zijn dat de stevigste relaties. Waarom? Omdat ze hun kostbare tijd samen echt geen ruzie willen maken. Het overwegen waard, TS.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zou het laten. Je vertrekt binnenkort met een grote kans dat je haar nimmer terugziet. Je doet jezelf alleen maar meer pijn en zij krijgt ook pijn omdat ze je moet missen. Jullie zijn jong en deze kalverliefdes zullen zeker nog vaker terugkeren, zij het met iemand anders.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Stel: je zoent haar en je zegt dat je van haar houdt en de vonk slaat over. Straks verhuis jij en dan breken jullie harten. Stel: je onderneemt niets maar zij zag jou ook al die tijd zitten. Dan wachten jullie nog jaren van twijfel en spijt. Dit is best tragisch. Een tragedie van gemiste kansen. Sterkte.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Je timing is behoorlijk kut. Je hebt alle tijd gehad om er samen wat van te maken en nu je nokke gaat wil je ineens met dr tongenn Zo van 'als t mis gaat ben ik lekker pleite'. Hou t gewoon zoals het is en zoek een nieuwe chick op je nieuwe stek.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • vertel haar hoe je je voelt. Ik zou haar maar niet meteen gaan zoenen, dat schrikt af. Maar stel je voor je zegt het niet dan is ze straks weg en krijg je spijt. want dan zul je je afvragen hoe zou ze hebben gereageerd? Dus wees stoer en zelfverzekerd  en vertel haar hoe je je voelt. is het moment goed dan kun je haar ook zoenen maar doe dat alleen als het ook goed voelt voor haar.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zou haar niet zomaar zonder meer op haar mond zoenen als je dat nooit eerder hebt gedaan. Maar het feit dat je naar het buitenland verhuist is natuurlijk wel een uitgelezen kans om even wat extra tijd vrij te maken waar je dan afscheid neemt, herinneringen ophaalt ..En in dat gesprek kun je ook wel aangeven dat je haar eigenlijk best wel leuk vond al die tijd. En afhankelijk van hoe ze op dat laatste reageert bestaat er misschien wel de mogelijkheid op een innig afscheid.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Moeilijke situatie.....

    Als ik jou was zou ik haar zeggen dat je haar meer dan leuk vind.
    Eerst zien wat haar reactie is voordat je haar vol op de mond zoent.
    Daar kan ze van schrikken en boos worden en dan gaan jullie niet met een goed gevoel naar huis en blijft dat heel lang knagen bij je.

    Hopelijk heb je wat aan mijn antwoord, (heb een tijdje terug in dezelfde situatie geeten)

    Laat even weten hoe het verlopen is.

    19 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten