Skip to content
9 reacties
121 weergaves

Help

Hoi allemaal ik heb best wel een grote lul.maar ik schaam me er voor wat kan ik er aan doen om hem te laten krimpen

14 jaar
7 jaren geleden

9 Reacties

  • Ik heb ook een grote lul maar ben niet beschaamd. Integendeel ik wil wel eens door iemand afgetrokken worden en het niet altijd zelf doen.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Het is toch altijd wat. Wie een kleine lul heeft schaamt zich en wie een grote heeft die schaamt zich ook ! Wat moet het dan zijn ? Laten we dit stellen : ik heb een lul die eerder groot is dan klein en ik schaam mij niet, en wel omdat ik ouder ben en seksueel al wat heb meegemaakt. Ervaring speelt dus een grote rol en die krijg je pas door ouder te worden.
    Dus, topic starter, schaam je niet. Het komt wel goed en later denk je er heel anders over.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb ook zo 'n grote lul en heb liever niet dat anderen het weten. Dat is dus mijn geheim. Ik zou dus wel beschaamd zijn als iedereen het wist. Op dit moment is dat alleen een vriendje van 12. Dat was dus enkele weken geleden toen ik binnen bij hem thuis speelde en hij plots vroeg of hij mijn lul mocht zien. Ik zei ja als hij eerst die van hem liet zien. Ok zei hij en toonde mij zijn lul die ik wel mooi vond. Maar ik schaamde mij rot, want die van mij was intussen stijf geworden. Ik aarzelde dus even, maar hij drong aan en toen ik mijn rits naar beneden deed sprong mijn lul dus tevoorschijn. Hij wilde hem ook even aanraken, maar zei ik alleen als hij het niet verder vertelde.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja we zijn intussen vrienden en ik heb hem ook gezegd dat wat er gebeurd is tussen ons blijft en dat ik niemand zal vertellen over zijn grote lul als ik er af en toe eens mee mag spelen. Toen werd hij opnieuw rood en ik kon zien dat hij weer een stijve kreeg. Ik zei wees niet beschaamd en toon mij nu je stijve lul zodat ik hem kan aftrekken.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Toffe ervaring, joh. En is hij nou nog zo verlegen of is hij nu je vriendje ? Ben wel benieuwd hoe het verder ging en ook wel naar het verhaal van topic starter nu hij dit gelezen heeft.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ken ook zo 'n jongen van 14 die wat verlegen was en toen wij eens samen speelden vroeg ik hem waarom hij zich nooit uitkleedde voor en na de gymles. En of hij beschaamd was dat iemand zijn lul zou zien. En wat was er dan zo speciaal aan ? Hij werd een beetje rood en plots merkte ik een grote knobbel in zijn broek. Hij zei toen sorry ik moet naar het toilet. Ik ben hem dan stiekem gevolgd en daar zag ik dat hij probeerde te plassen, maar dat ging niet niet omdat hij een stijve had van wel 20 cm of zo. Ik ging toen achter hem staan en zei wacht ik zal je helpen en ik begon hem af te trekken tot hij klaarkwam. Ok zei ik, nu kan je plassen. Nadien zij hij jij durft wel zeg maar ik was wel geil.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Als jij je schaamt voor je grote lul, dan heb je waarschijnlijk nog niet veel ervaring op seksueel vlak. Vandaar dat schaamtegevoel. Ik had dat vroeger ook. Je moet gewoon beseffen dat je lul niet alleen dient om te plassen, maar ook een bron van genot kan zijn. Laat bijv. jouw grote lul eens door iemand anders afspelen, maakt niet uit door wie. Daarna zal je je ongetwijfeld eerder sexy dan beschaamd voelen.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zou zeggen : schaam je er niet voor, maar wees blij. Er zijn veel mensen, mannen zowel als vrouwen, die graag een grote lul bekijken, afspelen of pijpen.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • He moet gewoon aan iets saais denken dat helpt bij mij

    20 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten