Skip to content
8 reacties
431 weergaves

Vraag naturisten

Hoi ik ben naturist en als thuis naakt loop dan doe ik altijd alles pot dicht doen andere naturisten dit ook dat vraag ik me af hoe dat nu zit

20 jaar
8 jaren geleden

8 Reacties

  • In België is het openbare zedenschennis als het vanop straat zichtbaar is. Ik heb in de krant een keer gelezen dat er over zoiets een rechtzaak was. Maar als iemand eerst op een ladder moet klimmen om over de schutting te kunnen gluren, is in je tuin naaktlopen weer wel toegelaten. En dan is die gluurder strafbaar. In Nederland weet ik niet.  

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Kan ik mij niet voorstellen, je mag thuis toch helemaal zelf bepalen wat je doet. Of nu naakt loopt of je meisie neukt op de keukentafel

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik had gelezen in UIT dat er mensen van verschillende nationaliteiten dat ie er ophef over kunnen maken als je als naturis thuis naakt loopt met de gordijnen open daarom stelde ik dezen vraag aan anderen naturisten hoe hun dat dan doen. Bedankt voor jullie reacties.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik loop ook bijna altijd naakt thuis, als ik langs het grote raam langs de oprit loop kijk ik altijd eerst of niemand mij kan zien. In de tuin kan ik overal naakt lopen zonder gezien te worden

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Wij wonen in een vrijstaande woning maar ik loop gewoon naakt door het huis of de gordijnen open zijn of niet.   Alleen is het niet slim om de krant op te pakken terwijl er net iemand naar binnen stapt en de jongen die de krant er net in had gegooid nog even met je broer staat te praten.  

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Sommige mensen kunnen moelijk er over doen als ik thuis naakt loop dus ik hou de boel gewoon dicht. Bedankt voor jullie reactie

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben ook naturist alleen loop ik alleen tijdens de vakanties naakt

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoe wat zit???? Begrijp je vraag niet zo goed. Doe jij de gordijnen dicht omdat je je schaamt dat mensen buiten, jou zouden kunnen zien? Of doe je het om te voorkomen dat er klachten kunnen komen en mensen mss wel naar de politie stappen omdat ze zich eraan storen?
    Overigens; als ik het goed heb dan mag iedereen gerust thuis naakt rondlopen met de gordijnen open. Zolang je maar niet heel bewust aanstootgevend gedrag vertoont. Dus niet naakt bewust voor het raam gaat staan om je te laten zien. Wat ook mag;k naakt in je achtertuin als je een schutting of hogere heg hebt zodat buren niet ongewenst met jouw naaktheid worden geconfronteerd.

    21 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten