Skip to content
8 reacties
179 weergaves

Help!

Mijn vriend en ik hebben besloten dat we wachten met sex.tot na mijn 18e. Zondag waren we wat aan het rondkloten en ging hij een beetje bij mij naar binnen. Het was niet the real deal, maar toch. Ik heb verhalen gehoord dat je van voorvocht ook zwanger kan raken. Hij is niet in mij klaargekomen ofz want zo ver kwam het niet eens, maar weet niet echt veel van ditsoort dingen af, en ik weet niet of je van voorvocht ook zwanger kan raken. Heb het zekere voor het onzekere genomen en toch gisteren (dinsdag)de morning afterpil genomen, wat zijn mijn kansen? Wie kan mij helpen?

16 jaar
8 jaren geleden

8 Reacties

  • Haha, sorry hoor maar dat is echt dom. Spreek je af dat je geen seks met hem gaat hebben dn dan plots steekt hij em naar binnen. Doe dit dan ook gewoon niet.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoezo wat nu ???

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Wat nu? Bijvoorbeeld eens goed nadenken over waarom je pas 'echte' seks wilt na je 18e, en wat er gebeurt als je je niet houdt aan dat voornemen? Dit keer ben je er zonder kind vanaf gekomen, als je wilt volhouden tot je 18e zul je geil worden moeten voorkomen.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben ongesteld geworden! Wat nu?

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • van voorvocht kun je zeker en vast ook zwanger worden. Daar zitten nml. ook al zaadcellen in. Alleen nog niet zoveel (in verhouding dan). Als je de m.a.pil hebt genomen binnen de gestelde tijd, zou ik me niet druk maken.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Binnen 72 uur stond er bij de verpakking van Norlevo. Het gebeurde zondagavond en ik heb dinsdagochtend de morning after genomen

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Dit is ook al 4x bij samen met mijn vriend en gelukkig ben ik niet zwanger :)

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • De kans lijkt me klein, maar het gebeurd heel soms, ja. En die morning afterpil, die moet volgens mij binnen de 30 uur, of zoiets, was die op tijd? Anders heb je de kans dat hij geen effect meer had. Ik zou me geen grote zorgen maken, maar alsnog over 2 weken een zwangerschapstest doen.

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten