Skip to content
16 reacties
2453 weergaves

reactie op: Is sexting op snapchat met onbekende raar?

Ik ben ook best vaak op omegle. Mijn hoofd laat ik nooit zien zodat niemand mij herkent. Als je het met snapchat doet weten ze toch je telefoonnummer?

14 jaar
8 jaren geleden

16 Reacties

  • Ik kom alleen maar robots en mannen tegen op omegle... :'(

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat doen ze nooit ik doe dit al een jaar nog nooit problemen gehad en ookal staat mn pik op internet mn gezichg staat er niet op dus ze doen maar

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Oke maar wat nou als iemand die foto's van jouw of filmpjes van jou op internet verspreid?

    Dan heb je een probleem.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen21, had het niet beter kunnen uitleggen thnx ;)

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Waarom zou dat raar zijn? Er is helemaal niks mis mee om te chat ten met een onbekend iemand. Je moet, zoals je al aangeeft dat je dat doet, voorzichtig zijn met je gezicht ICM je lichaam te laten zien. Er zijn genoeg vage figuren die dat juist zoeken. En je voorzichtigheid zoals in je vraagstelling te lezen is, klinkt alsof je je er bewust van bent. Ik heb bv Skype en daar kan je zelf instellen of je je gegevens deelt en met wie. Voor anoniem chatten kun je bv chat met vreemden pakken........ @ Jongen 14: Je reactie is nogal overtrokken vind ik. Pedofilie is heel wat anders. Toen ik 14 was was ik ook jaloers op die jongens van 18 die met een meisje gingen die ik leuk vond. En toen riep ik dat ook....maar besefte toen ik zelf net 19 was en stapelverliefd werd op een meisje van 16 dat het dan toch heel anders is, omdat ik geen pedo ben en dat het toen om echte liefde ging. Begrijp je wat ik wil zeggen?

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn excuses @jongen14. De meisjes hier zoals je veel leest zijn al erg sexueel ingesteld. Mag ik dat dan ook niet zijn ook al ben ik net 18.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vind het niet raar ik wil het ook graag doen

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen 18 Ik vind dat ongepast om tegen een meisje van 14 te zeggen als jij zelf al 18 bent (klinkt pedofilistisch)

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Is niks ergs aan hoor meid, zolang je maar oppast en niet je gezicht zichtbaar hebt kan je gewoon lekker blijven genieten. Ik doe t ook regelmatig wou dat ik je tegenkwam op snapchat hihi

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Lijkt me geil te snapchatten weet alleen niet hoe ik daar meiden vind die het ook willen

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik kan mij ook echt niet voorstellen dat iemand mij aan mijn kut of buik kan herkennen.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Hey meisje van 14 skype kan heel leuk zijn en lekker geil ook

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Jahoor, iemands naakte lichaam kunnen herkennen.. Ik zou het naakte lichaam van mijn exen niet meer herkennen mocht je een stel mensen op een rij zetten, van mijn ouders ook niet. Tenzij er een aparte/opvallende moedervlek, een litteken of iets dergelijks dat niet vaak voorkomt te zien is.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja je hoofd is dan misschien wel te zien maar zijn er geen mensen die jouw eerder naakt gezien hebben? Want als dat wel zo is bij een sport bijvoorbeeld dan kunnen die jou herkennen.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Nee dat hoeft toch niet? Ik zit ook op snap onder een andere inlognaam, de eerste letter van mijn naam en dan het noorden erachter maar dan kunnen de anderen (je dagelijkse vrienden) je niet vinden, dus je zou dit best kunnen doen. 

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • ik doe dit ook erg vaak, nog nooit iets verkeerds meegemaakt. ik skype ook wellis met mannen, en op omegle en snapchat, alleen maar geile ervaringen ermee. ook geef ik wellis van die shows echt heel erg geil!  

    14 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten