Skip to content
7 reacties
160 weergaves

Zwanger HELP!!!

Ik ben al 3 maanden zwanger en 13 en ik ben bang om het aan me moeder te zeggen wat moet ik doen???

13 jaar
8 jaren geleden

7 Reacties

  • huh kun je op je 11 de zwanger zijn? een kind krijgt een kind? sterkte ermee....

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Als ik jou was zou ik het aan je moeder vertellen want het gaat zoizo uitkomen dus en ze zal het leuker vinden als je het al zelf vertelt

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb het zelfde maar mijn moeder weet dat ik ben al bij de 6 maanden en iedereen kijkt mij raar aan super kut ze pesten mij met ze krijg van een kindje met kanker maar dan bij zijn gezicht

    11 jaar
    7 jaren geleden
  • Inderdaad, vertel het snel aan je moeder. Ik snap dat dat moeilijk is, maar je moet hier echt niet langer mee rond blijven lopen.

    Ik weet niet hoe het gebeurd is, maar ik hoopniet dat je verkracht bent of zo... Mocht dit tegen je wil zijn gebeurd, blijf daar dan ook niet mee rondlopen, maar vertel het aan je moeder en doe aangifte! Als je vrijwillig seks hebt gehad, is dit niet van toepassing, maar dat kan ik uit je verhaal niet opmaken, dus schrijf ik dit er toch maar bij.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • 13 en zwange, hoor jij niet met je Barbie poppen te spelen? En als je toch aan sex mee doet, had je veel over vrij veilig kunnen lezen op internet! Vertel het je moeder en bespreek naar een mogelijke oplossing .

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Ga naar je huisarts en bespreek het daar dan als eerste. Een arts mag vertrouwelijke patienteninformatie nooit doorspelen. Ook niet aan je ouders. Hij kan je wellicht gerust stellen en adviseren hoe je het moet aanpakken. Doen hoor!!!

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Je zult het toch écht moeten vertellen.. Of je het wil houden of niet. Zeker als je het niet wil houden zou ik hier echt niet langer mee wachten.
    Het is beschamend en het zal moeilijk zijn, ze zal vast schrikken en niet weten hoe ze moet reageren, maar het moet! Dat is echt de beste keuze.
    Als je je afvraagt hoe je dat moet doen, ik zou gewoon eens rustig met haar gaat zitten, vragen of ze even luistert en niet gelijk zal reageren, en het dan vertellen. Je kunt het ook altijd aan iemand anders vertellen, en het dan samen aan je moeder vertellen. Maar nogmaals wacht echt niet nog een paar weken.. Abortus word steeds lastiger, en de schok voor je moeder word ook erger hoe langer je zwanger bent..

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten