Skip to content
13 reacties
2633 weergaves

Zwanger ? Ontmaagd door broer van bestie

Ik ben ontmaagd door de broer van me bestevriendin ik ging bij me beste vriendin logeren en we sliepen Allebij al en die broer nam Me mee naar z'n kamer toen ik sliep en ik werd wakker hij trok me shirt uit en me bh en ging aan me Borsten zitten enzo en daarna deed ie me broek uit en ging ie me vingeren maar die ouders hadden net gewoon door maar deden niks en daarna had ie me geneukt maar we hebben zonder condoom gedaan en ik begin veel buikkramp te krijgen zou ik nu zwanger kunnen zijn? Ik durf geen zwangerschaps test te kopen En durf het ook niet tegen me moeder te vertellen wat moet ik doen?

14 jaar
8 jaren geleden

13 Reacties

  • Geloof me vertel het je ouders. Als je zegt dat je het niet wilde en dat hij je heeft verkracht zullen ze niet boos op jou worden, want jij kon er niks aan doen. Vertel je ouders ALLES wat er was gebeurt dan kunnen zij je verder helpen.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Je moet snel handelen want als he te laat bent kun je de baby niet meer weg laten halen dus je hebt denk ik niet veel tijd meer. Heb je het je ouders al verteld?

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoe zou je dit met je zus willen oplossen? Het is te laat voor de pil en condooms etc. En om een baby weg te laten halen heb je vgm wel echt toestemming van je ouders nodig... Kortom vertel je ouders en good luck En bel de politie die gap heeft je gewoon verkracht

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Dan zou ik inderdaad aangifte doen als ik jou was. Wat hij heeft gedaan is absoluut niet oké. Je moet het aan je ouders vertellen of ze nou streng zijn of niet. Het blijft niet onopgemerkt dat je zwanger bent, ze komen er vroeg of laat toch achter. Als ik jou was zou ik eieren voor me geld kiezen en dus het aan mijn ouders vertellen en samen aangifte doen. Sterkte!!

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Meisje 17 ja ik wou het helemaal niet

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Meisje14, het was dus sex tegen jouw wil in ? Want dan lijkt het mij, dat je verkracht bent !

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Begrijp ik uit je verhaal goed dat de broer van je vriendin tegen je wil seks met je heeft gehad, dus je verkracht heeft? Zo ja, dan zou ik ook aangifte doen. Of begrijp ik je verhaal verkeerd?

    Je zult dit niet eeuwig voor je ouders verborgen kunnen houden. Het is denk ik beter dat je het eerlijk vertelt dan dat ze er op een gegeven moment zelf achter komen. En als het inderdaad tegen je wil is gebeurd, dan zou ik er al helemaal niet mee rond blijven lopen.

    Veel succes en sterkte!

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen van 15 ik heb gister een zwangerstaps test gehaald en ik ben zwanger maar ik heb het tegen mijn zus verteld en die gaat me er verder mee helpen Me zus is 16 maar ik wil het liefst dit oplossen samen met me zus zonder dat me ouders er wat van weten want ik heb namelijk hele strenge ouders maar ik vertel nog wel hoe het afloopt enzo

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Het is heel slim om het tegen je ouders te vertellen, ze zullen minder boos op je zijn als je het nu verteld dan dat als je over een paar weken verteld. Zoals je het verteld kunnen je ouders niet echt boos op je zijn. Nu kan er nog wat aan gedaan worden. Sterkte en hou ons op de hoogte

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Of je het nu vertelt of over een paar weken, boos zullen ze toch wel worden. Maar je ouders zijn de enigen die je kunnen helpen, en je moet wel zo snel mogelijk hulp hebben. Vertel het ze dus gewoon, dat is het verstandigste.

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja, je kan zwanger zijn. Dus toch het beste maar een zwangerschapstest kopen, dat kan ook bij veel supermarkten (als je kan zelfscannen hoef je niet eens langs een caissière) en anders moet je naar een drogist gaan. Ik kan me voorstellen dat je je schaamt om zoiets te kopen en dat het niet makkelijk is, maar stel dat je wel zwanger bent, dan is het echt het beste om dat zo snel mogelijk te weten, zeker als je de zwangerschap dan af zou willen breken.

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja ik heb de zwangerschapstest toch maar gehaald en het blijkt dat ik zwanger ben maar ik durf het nog echt niet aan me moeder te vertellen want ze gaat me echt zo boos worden

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat is niet handig.. Maar de oplossing is toch écht om je schaamte opzij te zetten en te doen wat nodig is. Haal de zwangerschapstest maar gewoon, geloof me, ze zullen je echt niet gaan beledigen, of ook maar aankijken om wat je koopt. Het maakt ze helemaal niks uit wat je koopt, echt niet. En de andere klanten in de winkel letten meestal ook niet op, maar als je daar toch mee zit kun je op een rustig moment gaan.
    En als je zwanger blijkt te zijn, vertel het je moeder direct, hoe lastig het ook is. Je wilt daar niet alleen mee blijven zitten, zeker als je bijvoorbeeld besluit dat je het weg wil laten halen omdat je nog veel te jong bent om uberhaubt te bevallen, en een tijd school te missen. Dat kun je volgens mij niet in je eentje doen op jouw leeftijd.
    Gebruik in ieder geval voortaan condooms, misschien de pil.

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten