Skip to content
8 reacties
167 weergaves

kont en tieten?

Najaa ik heb wel een kont en ik heb c85 en ik ben 14 bijna vijftien de meeste schatten me wel 17/18 maar ik vraag me af want mijn beste vriendin is veel platter dan ik en word anders naar haat gekeken en dan voel ik me schuldig maar jongens en meisjes het gaat tog gwn ook om het innerlijk of zijn kont en tieten belangerijker?

15 jaar
8 jaren geleden

8 Reacties

  • Hey lady ach kont en tieten zijn vrouwelijke rondingen deze krijg je van de natuur mee...zelf ben ik erg op borsten...die jij hebt zijn mooi...en ja los van de vrouwelijke rondingen is innerlijk net zo...of wel meer belangrijker...neemt niet weg dat jij mooie boobies hebt...of zijn ze kleiner dan je zegt?? Grtjes xx

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • dat is toch wel belangrijk ander gaan de meeste jongens niet op een meisje afstappen en die van u lijken mij zeer goed ik zou er voor gaan

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik Ben jongen 14 hierboven.... Bekijk het ff biologisch... Mannen zijn zegmaar gemaakt on zich voort planten. Laten de heupen en tieten van een vrouw nou net haar voortplantingsorganen zijn en is dat nou eenmaal aantrekkelijk voor jongens. Kortom kont en tieten zijn mooi....

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen 14 jaar
    Ik zie dat jij er veel last hebt van hormonen

    @meisje 15 jaar
    jouw lichaam is jouw lichaam, wees er trots op dat je anders bent dan anderen, en als bepaalde delen van je lichaam al wat groter zijn. Nou ja, dan is dat maar zo. Het is bovenal belangrijk dat JIJ je zelf goed voelt over je lichaam.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Dikke kont en tieten zijn gwn mooi

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Als het echt alleen over looks gaat dan vind ik persoonlijk een skinny meid die plat is mooier dan een normaal gevulde dame. Dus er zijn altijd wel gekken die een plattere meid ook leuk vinden, maar goed jullie zijn nog jong en nog volop de tijd om het lichaam te laten groeien. Wat meestal ook wel gebeurt.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Bedankt heel erg bedankt

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Allereerst hoef je je echt niet schuldig te voelen over je uiterlijk. Jij kunt er helemaal niets aan doen hoe je lichaam eruit ziet en hoe mensen daarop reageren.

    Het kan inderdaad dat mensen anders naar je kijken omdat ze je knap vinden. Maar een relatie die alleen maar op uiterlijk is gebaseerd loopt zelden goed. Het belangrijkst is dat je dan met iemand samen bent op wie je echt valt qua innerlijk, niet alleen qua uiterlijk. Dus ja, mensen kunnen aangetrokken zijn tot hoe je eruit ziet, maar dat wil niet zeggen dat dat het belangrijkste is in een relatie. Het belangrijkste is dat je met iemand samen bent van wie je echt houdt, die je vertrouwt en bij wie je je prettig voelt, niet dat je borsten bijvoorbeeld groot zijn.

    17 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten