Skip to content
13 reacties
10798 weergaves

Meisje heeft me naakt onder de douch gezien!?

Wij hadden laatst schoolkamp en daar was een klein meertje daar gingen ik en mijn vrienden meteen in met wat andere klasgenoten. Maar ergens in de avond merkte we dat we behoorlijk begonnen te stinken dus besloten we te gaan douchen. Ik kwam wat later omdat ik corfee had, toen ik er was waren hun ongeveer op de helft zeiden ze. Toen ging ik ook douchen uiteindelijk moest wachten op een andere meneer. Toen ik emaal bezig was en mijn vrienden weg waren hoorde ik de deur open gaan van het toilet gebouw maar d8 vast iemand die naar de wc gaat ofzo maar dat was dus nietzo. Het was een meisje die ging douchen en vroeg wie naast haar zat en wie zij was een (een meisje uit mijn klas die ik al aardig leuk vind). Dus we gingen een beetje kletsen enzo maar toen keek ze over het muurtje en zag ze mij helemaal naakt!!!! Ik schaamde me en dook meteen een hoekje in. En zij zei dan mag je mij ook zien hoor dus ik d8 dit is mijn kans dus ik draai me weer om en ze kijkt ff naar mij. Even later mocht in haar zien. Ik kijk over het muurtje en ooohhh wat zag ze er lekker uit ik kreeg een stijve. Het was al laat in de avond dus gingen we buiten de douch hokjes elkaar aan raken voelde best wel gek. Die volgende dag gingen we naar het zwembad (niet van de camping) en ik had daar niet gedoucht dus ging ik later op de dag weet naar die douch hokjes. Dat ene meisje had me er heen zien lopen en ging ook weer douchen en ging weer naast me ect. Maar toen kwam er nog een meisje van mijn klas bij de douches en hoorde ons en vertelde het vervolgens gelukkig geloofde bijna niemand haar want anders waren we dood geweest. Een week naar kamp(weekend) stuurt ze me de hele tijd naakt foto's dat meisje van de douches die over de muur keek alleen weet niet wat ik er mee moet doen dat is mijn vraag wat moet ik er mee doen????

14 jaar
8 jaren geleden

13 Reacties

  • @Meisje 16
    Oke mooi om te weten dat meiden het vaak menen als ze de eerste stap zetten.

    Maar mijn ervaring met meiden is dat ze erg onduidelijk zijn en rare logica hebben. Dus hoe merk je als meiden de eerste stap willen zetten?
    Want ik neem aan dat het lang niet altijd zo duidelijk gaat als bij de topicstarter van dit topic.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Heb dit ook eens gedaan. Als meisjes die eerste stap nemen weet je het zeker dat ze het meent. Echt top

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Oke

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • vertel is iets meer jongen 14 jaar waar heb je het gedaan hoe is het gegaan vertel je verhaal is jongen 14 jaar

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • we zijn al lang samen was al vergeten dat ik dit hat gepost maar we hebben het al gedaan en het was echt super!!!

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • @Jongen 18
    Ik heb hetzelfde probleem inderdaad. Het zou me geweldig lijken om eens in zo'n situatie te belanden

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Nou kijk dit is nou iets wat mij eens zou moeten overkomen.

    Ik zou nooit de eerste stap durven zetten maar als het meisje de eerste stap zet door over het muurtje te kijken zou ik er geen probleem mee hebben.

    Hoop dat zoiets ooit nog eens gebeurt.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Hou je ons op de hoogte wat je gaat doen en of het lukt?

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Gwn verkering vragen ??

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • @j 15 ja Thx man ga ik proberen

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Als je het leuk vindt zeg dan dat ze mooi is en hot is enzo. Je kan als je het leuk vindt ook Proberen verkering te krijgen (ze zegt natuurlijk ja want wrm zou ze naakfoto's sturen als ze jou niet leuk vindt..). Als je het niet leuk vindt zeg dan (niet via whatsapp maar gwn als jullie een keer alleen zijn) dat je het niet leuk vindt en dat liever niet hebt. Ik raad je aan om niks met haar foto's te doen en geen naaktfoto's terug te sturen, maar om gwn te zeggen dat je het liever face to face doen, want ze kan bij een ruzie ofzo die foto's tegen je gebruiken.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • @j17 Ja oké maar hoe moet ik rea dan?

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Als je haar leuk vindt en je hebt al gevoeld zou je als je het zelf wil verder kunnen gaan als je dit niet wil moet je het ook niet doen

    17 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten