Skip to content
38 reacties
14344 weergaves

Gemengd omkleden

Ik ben met een paar vrienden 2 meisjes van 13 jaar en een jongen van 14 jaar en mijn vriendin van 13 jaar gaan zwemmen. Hier in belgie heb je van die grote familiekleedkamers en daar zijn we met ze allen in gegaan om ons om te kleden. We hebben toen niks bedekt met een handdoek ofzo en we hebben elkaar bekeken maar hebben elkaar niet aangeraakt. Is dit raar dat we dit doen

14 jaar
8 jaren geleden

38 Reacties

  • Ik vind het normaal dat je met een meisje naakt kan omkleden

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik vind het echt te ver gaan dat oude mannen 'vieze mannetjes' worden genoemd. Mijn opa is beslist geen vies mannetje en kleed zich ook met mij om in de grote ruimte. Er zijn in jouw beleving dan net zo goed vieze oude vrouwtjes, want die filmden ons (mij en m'n opa) ook een keer frontaal en ik stond met een stijve wat echt niet vreemd is, althans niet voor mij. Wel erg algemeen en denigrerend voor onze papa's, mama's en opa/oma. Het geeft ook aan hoe jij/jullie denken!

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • en heb je daar melding van gemaakt ?

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Oude mannen zijn vaak vieze mannetjes met een GSM en camera in de hand aan filmen van blote minderjarige puber jongens in het zwembad. Mij was een man in de 50 aan het filmen toen ik mijn billen inzeepte. Ik draaide me om en zag dat hij de camera op me gericht had nu van voren. Hij had van mij totaal naaktfoto's geschoten .Dus beter soms in een schaam hokje uit veiligheid.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • bij dat soort gasten uit de buurt blijven maar gewone omkledende "oude"mannen hebben niets kwaads in de zin maar hebben net als jij een hekel aan kleine kleedhokjes/ Ook wel schaamhokken genoemd.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • J14 hij zou je echt niet verkrachten hoor want dan ga jij schreeuwen lijkt me niet handig daar. Ik denk eerder dat hij jouw naakte lichaam van dicht bij wilde zien denk ik

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • J17 ik ben zeker trots op m’n piemel

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • In grote familie kleedkamers komen ook expres mensen die andere bedoelingen hebben dan omkleden. Je hebt de vieze mannetjes en rijpe vrouwen opzoek naar geile tiener jongens. Zelf heb ik meegemaakt ik was 11 jaar en me omkleden in de gemeenschappelijke ruimte zwembad. Er was niemand behalve ik en een man van denk ik 40 jaar. Hij kwam dicht naast me deed zijn zwembroekje uit en had direct een stijve lul. Niet dat hij zich omdraait en ik was geschrokken hoe groot een penis van een volwassen man kan worden. Man man echt zware verkrachtings gereedschap . Ik draaide me vlug om ik was nog jong onzeker en schaamde me.. erg ongemakkelijk die situatie. Opeens voelde ik denk zijn dikke eikel beetje drukken tegen mijn billen. Kreegbik de schuld!!! Hij zei oh sorry je kwam een stapje te dicht bij me deed dat niet expres. Ik zag dat hij wou showen hoe groot zijn pik wel was en hoe ik erop reageer. IK wás wel super bang maar verder niks gebeurt .Hij kin me makkelijk verkrachten want hij was heel lang en fysiek sterk. 

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Wij gaan altijd naturistisch zwemmen of naar naaktstrand en zijn dus gewend aan blote piemels, borsten enz. Toch kijk ik nog vaak naar de piemel van anderen. Ik ben echt hetero maar vind elk bloot lichaam gewoon mooi en kan er ook (vaak zichtbaar) van genieten en wat maakt het uit in welke staat jij of een ander, man of vrouw, verkeert!

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • je hoeft ook geen homo te zijn om naar een andermans piemel ( die altijd groter lijkt dan de jouwe ) te kijken. Wees trots en blij met je eigen piemel.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • J17 dat klopt, daarom weet ik ook dat veel jongens liegen over de lengte van hun piemel. En ja ik kijk daar naar, maar ben geen homo

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • dan raak je er zo aan gewend dat het woord ( valse ) schaamte niet meer in je opkomt. Dat is geweldig mooi.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ga vaker met m’n ouders naar een zwembad als er ongeklede dagen zijn, dan hoef je niet zo moeilijk te doen om andere mensen naakt te zien

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • in feite toch de gewoonste zaak van de wereld?

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • pas geleden naar een zwembad geweest met zo'n familie kleedkamer. was wel spannend om mij daar om te kleden, er waren een paar gezinnen aan het omkleden als of het de normaalste zaak van de wereld is . alles was gewoon te zien. toen ik in mijn blotte billen stond kwam er een jongen van een jaar of 20 binnen en kon alles zien :) wat een spannende ervaring.
    ik heb natuurlijk ook even naar die jongen gekeken toen hij zijn broek liet zakken . het was een leuke ervaring.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ga vaak zwemmen met een groep van zowel jongens als meisjes wij kleden gewoon bij elkaar om

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • ja wij gaan elke zaterdag zwemmen ik een vriend wij zijn 13 jaar de 2 meisjes 15 jaar maar zijn wel is ons vriendinnen mijn lief is de zus van mijn maat en de vriendin van mijn maat os mijn zus 

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Nee zeker niet raar. Mijn vriend en ik maken deel uit van een vaste vriendengroep, 4 jongens en 3 meisjes, en we kennen elkaar al vanaf de lagere school. We gaan ook wel zwemmen met elkaar en dan kleden we ons ook gewoon om in een gezamenlijke kleedkamer. We gaan trouwens ook best vaak naar t naaktstrand, we wonen aan zee, dus. We zien elkaar dus best vaak naakt en dat is nooit een punt, eerder spannend, en dan kijken we ook gewoon naar elkaar. Zou idd normaal moeten zijn. Best wel balen soms dat sommige echt preuts zijn en zich schamen. Wij dus niet!

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik had dit ook met een vriendin van mij in het zwembad omdat alle hokjes bezet waren mocht ik bij haar erbij. Was best zenuwachtig maar ja ik had er ook maar schijt aan en ben het hokje in gestapt.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • als wij gaan zwemmen ga ik met een vriend en 2 vriendinnen wij gaan in een groot hokje voor zwemmen hebben we ons zwemkladij al aan na het zwemmen gaan we terug met 4 samen dan zien de meisjes ons naakt en wij zien de meisjes naakt wij vinden het gewoon super leuk

    13 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten