Skip to content
4 reacties
95 weergaves

vraag voor de vrouwen

ik zit met een probleem... Ik heb een dikke vrij grote penis.. 20 cm en recht.. Ik dacht altijd dat meisjes van groot hielden.. echter heb k een paar vriendinnen gehad en hadden ze allemaal last tijdens de sex... ik hou van doggy en girl on top alleen worden deze standjes moeilijk door de pijn... hoe kan ik hier mee omgaan? en wat doen jullie met een jongen die redelijk groot geschapen is

19 jaar
8 jaren geleden

4 Reacties

  • Ik heb ook een grote (23cm) en vind het heerlijk als m'n vriendin er op gaat zitten (cowgirl, face2face, soms reverse). Zij is klein en tenger, dat is zo geil om te zien als ze naar beneden glijdt en dan steeds wilder tekeer gaat... Bovendien kan zij het tempo bepalen en hoe diep ze wil, naar gelang wat voor haar lekker is. Everybody wins!

    Wat hierboven ook a gezegd is: voorspel, en langzaam opbouwen! Dat moet elke fatsoenlijke vent, maar wij moeten daar extra rekening mee houden. Ik vind het een kleine prijs om te betalen, want ik/we hebben er een hoop plezier van. De meeste meiden vinden het bloedgeil om die pik te zien, en sommige zijn alleen al bij het idee dat ze hem gaan krijgen al drijfnat. Die willen hem dan soms ook gelijk hebben. Dan laat ik ze 'voor straf' even voorpijpen, dan worden ze nog heter en glijdt hij vaak zo naar binnen. Maar de ene vrouw is de andere niet. De een kan hem gelijk makkelijk hebben, de ander moet even opgewarmd worden. Problemen of klachten heb ik nooit, maar dat vereist wel dat je je partner een beetje aanvoelt.

    Tip: op z'n hondjes is ook geil om te doen, en dan gaat het vaak ook makkelijker met zo'n grote pik.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • beide op de zij liggen gaat indd goed!! dankje voor de tip! alleen langzaam penetreren is toch heel moeilijk.. je wilt automatisch toch steeds sneller en harder.. en bovenop gaat echt niet.. blijft te pijn doen, t gaat 5 minuutjes goed en dan moeten we een ander standje doen.. baal daar echt van want is echt een lekker standje

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Inderdaad de meid bovenop, en haar een beetje ondersteuning geven, dan kan ze wel makkelijk bepalen hoe diep het gaat. En leren dat je er niet helemaal ingaat zodat het geen pijn doet.. Beide op je zij liggend met de meid ervoor is volgens mij ook best prettig, of dat vond ik in ieder geval bij mijn ex met een ook vrij grote penis.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Een meisje kan de tempo en de dipte zelf bepalen door op jouw te gaan zitten! Anders doe je er langzaam penetreren !

    20 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten