Skip to content
5 reacties
7530 weergaves

Naakt/Seks verhaal

Vertel hieronder een leuk verhaal van naakt zijn. Vertel ook de raarste, leukste of grappigste plek waar je naakt bent geweest of seks hebt gehad. Mijn leukste plek was op een strand in Spanje waar je niet naakt mocht zijn. Dat geeft een enorme kick en een geil gevoel, en zwemmen in de zee dat voelt echt lekker aan me piemel.

15 jaar
8 jaren geleden

5 Reacties

  • Ik ging met m'n vriendje van school vaak naar een rustig stuk strand (daar was geen naaktstrand) om bloot te zwemmen en te zonnen. Er liepen soms wel wandelaars langs, maar dan bleven we even in het water. Soms hadden we er geen erg in, en speelden we gewoon verder op het strand. Af en toe bleef iemand even staan kijken, maar die waren altijd vriendelijk. Een keer kwam een bozige man naar ons toe en die zei dat we een zwembroek aan moesten, maar we zeiden dat we die niet hadden (was ook zo). Toen ging hij weg zonder iets te zeggen.

    We experimenteerden ook samen, dus soms kregen we een stijve tijdens het stoeien of zo, of als we elkaar aankeken. Dan gingen we bloot de duinen in en in een duinpan even elkaar aftrekken of pijpen.


    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik was met mijn ouders op het strand toen ik moest plassen. Ik liep de duinen in om te plassen. Toen ik aan het plassen was stond er ineens een blote man voor me met een hele grote stijve piemel. Hij had een soort van ring om zijn piemel. Hij vroeg of hij mijn piemel vast mocht houden. Ik wist niet wat te zeggen hij had mijn piemel stevig vast en hij werd heel hard. Toen ik klaar was mijn plassen begon die man eraan te zuigen dat was heel cool. Ik kwam klaar in zijn mond en wang. Lekker zaad heb jij, zei hij. Toen liep hij gewoon in zn blootje de duinen in. Ik heb nog lang een hard piemel gehad.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • mijn verhaal ik was 13 jaar was een woensdag elke woensdag gaan me zwemmen met school tot 12 jaar moesten we allemaal samen zitten vanaf 13 jaar moesten we met 2 dat was kleiner kotje dan zag je meer natuurlijk ik had een beste vriend dus ging ik voor de eerste keer samen met hem in een kotje voor zwemmen hadden we allbij ons zwembroek al aan na het zwemmen mochten we altijd metteen naar huis dus wij terug samen in een kotje mijn vriend zij nu kan ik je lul is goed zien zullen we samen te gelijk ons zwembroek uit trekken oke zei ik en we deden het dus daar stonden we allbij naakt hij vroeg trek jij wel is ik zei ja hoor heb je al sperma ik zei ja hij zei zullen we samen is trekken ik zei ja is goed we hebben ons eigen lekker afgtrokken zijn heerlijk klaar gekomen de week nadien heb ik hem afgtrokken en hij mij we doen het nu elke week is super lekker

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Naaktzwemmen is inderdaad het allerlekkerste, dat water langs je hele lijf voelt echt heerlijk. Ik heb al hier eens vaker voorbeelden gegeven. Bijvoorbeeld samen met een vriendje van en naar het naaktstrand al in de duinen je kleren uittrekken en alleen je sneakers of slippers aanhouden. En toen we dertien waren langs een kanaal waar we vaak bloot zwommen, daar liepen we na een tijdje ook rustig bloot langs de dijk, terwijl er gewoon auto's en fietsers langskwamen.  

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Niet echt een lang verhaal of zo van jou haha maar hier is die van mij.
    Ik zat in de trein en ik zat in een hokje boven aan de trap in zon oude trein waar je met zen 4en kan zitten. Het was super rustig en de treindeur beneden aan de trap was defect. Er was dus een superkleine kans dat er iemand langs kwam. De conducteur was al langs geweest en ik had zin om mezelf af te trekken en ik heb toen mijn hele broek en onderbroek uitgedaan + Tshirt en zat in mijn blootje in de trein daar. Echt supergeil en spanned dat er alsnog zo maar iemand aan kon komen lopen.

    19 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten