Skip to content
14 reacties
2342 weergaves

Vinden meisjes het leuk om jongens voor schud te zetten??

Ik heb iets nogal vernederends meegemaakt. Ik en mijn klas gingen schoolzwemmen. Het was leuk maar toen moesten we naar huis en we moesten allemaal omkleden. Nou ik ging dus fijn een hokje in en ging me omkleden. Opeens doet een meisje uit mijn klas de deur open. Ik dacht meteen wtf hoe kan die deur open. (Ik kwam er later achter dat het slot kapot was). Nou ik had gelukkig mijn handdoek om dus er viel niets te zien. Ze zei ook sorry en ging weg. En ongeveer 1 minuut later deed een meisje uit mijn klas de deur van mijn kleedhok open. Ik schrok me kapot en ik was toen wel naakt dus ik deed snel mijn handdoek voor mijn prive gedeelte. Ik dacht die gaat meteen weg. Maar nee ze liep mijn kleedhokje lachend binnen en trok mijn handdoek weg. Ik stond daar zo van wtf is er gebeurd. Het erge was dat ze de deur open liet dus een paar andere klasgenoten zagen mijn pik. Zou iemand mij misschien kunnen vertellen wrm zij zoiets zou doen? En of iemand ook zoiets raars heeft meegemaakt.

14 jaar
8 jaren geleden

14 Reacties

  • CFNM heet zoiets. Ik zal hier niet uitleggen wat dat precies is. Google maar eventjes.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Kip is een kip????

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja en deze ervaring kan ik me delen dat in die situatie een meisje was verkracht door meerdere jongens, ze deed er zwembroek uit bij een jongen uit, en hij deed haar broek ook uit, en toen kwamen zijn vrienden aan te pas. Dat meisje heeft nu van wegen haar gedrag geen leven meer. Jammer kip is een kip!!

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Het is best wel grappig om jongens voor schud te zetten. Ik en mijn vriendinnen hadden ooit voor de grap een paar jongens hun broek naar beneden getrokken (een paar jaar geleden). Wij vpnden het geil en de meeste kregen een stijve. Ik ging ooit zo ver dat ik per ongeluk iemand zijn onderbroek mee trok. Ik heb het sinds dien nooit meer gedaan. Want de broer van die jongen was boos op mij. En hij zei tegen mij als ik zijn pik mag zien moet ik ook mijn kut aan zijn broertje laten zien of anders zouden ze mijn broek omlaag trekken met onderbroek voor een grote groep mensen. Het was leuk voor even maar ik snap nu dat dat niet kan wat ik en mijn vriendinnen deden.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Nee vind ik niet leuk!

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Laatst was dat ook toen ik bij mijn vriendinnetje ging slapen en wij sliepen in een bed en de volgende ochtend heeft ze ineens mijn boxer aan dat vond ik ben gênante maar zij ging toen ook naar t en toen hebben wel het gedaan maar wel waren toch alleen tuis maar dat was dus ook een plagerij voor het doen van singel

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Jij riep vast ook altijd de juf erbij op school als de andere kinderen iets deden. Of mocht je zelfs op de andere kinderen letten als de juf even weg was? Lekkere hobby van je in ieder geval, de hele tijd op anderen letten en hen overal op de vingers tikken waar je de kans ziet, in plaats van zelf een inhoudelijke reactie te geven, of een topic simpelweg te negeren als het je niet interesseert. Je ziet namelijk al vóór je een topic opent waar het over gaat en wie de vraag stelt, dus kennelijk open jij bewust elke keer topics alleen maar om er lekker over te kunnen klagen. Wat zegt dat over jou denk je?

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Verkeerd topic. Lezen graag; Vragen VAN Meiden.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • @15,

    Die is grappig. Ik zie het zo voor me... Kreeg je alles nog een beetje in dat kleine broekje of hing hij eruit? ;)

    Ik heb toen ik 13 was ook wel eens zoiets gehad bij een meisje van school, op haar kamer. Zij ging topless (alleen een string) en ze wilde dat ik als eerste helemaal naakt ging. Dat leek me eerlijk omdat zij al topless was gegaan. Dus ik helemaal bloot, maar ik had al een beetje een stijve omdat zij bijna bloot tegenover me stond, dus toen 'n broek uitging kreeg ik gelijk een volledige paal. Op dat moment kwamen haar twee vriendinnen (die ook op dezelfde school zaten) volledig aangekleed uit de kast gekropen.

    Dat zijn wel typische meidengrapjes denk ik. Of niet...?

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb ook zoiets meegemaakt op het strand. Een meisje zat met mij te flirten in de zee en opeens vroeg ze mij of ik veel durfde. Ik zei ja en zij vroeg of ik durfde mijn zwembroek uittetrekken. Ik zei eerst nee maar opeens hield zij haar bikinibroekje in haar hand dus ik vond het wel geil en deed dat ook. Vervolgens ging ze door met flirten en toen moest ze naar huis toe zei ze. Dus ze staat op en loopt weg en in zie dat ze mijn zwembroek aan had en ik zat daar naakt met het enige wat ik aan kon doen was haar bikinibroekje. Nou geen leuk gezicht hoor??. Ik kreeg later wel mijn zwembroek terug.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Als zij Jou handdoek weg haalde had je natuurlijk óók haar bikini om laag kunnen trekken,of later broek/ onderbroek

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Soms doen ze dat als ze je leuk vinden, al is dat op jullie leeftijd al wel een beetje apart.. Het is dan een beetje hetzelfde als jongetjes die een meisje plagen.
    Over het algemeen vinden meiden het niet standaard leuk een jongen zo te vernederen, plagen misschien wel, maar dat is niet zoals dit.. Misschien probeert ze je te pesten of gewoon vervelend te zijn.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ach joh, toch niks aan de hand dat enkele klasgenoten je pik gezien hebben. Niks van aantrekken. De volgende keer zou ik ook wel eens proberen 1 van die meiden naakt te zien ;-))

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Meisjes zijn ook wel eens nieuwsgierig... Spannend toch? ;)

    21 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten