Skip to content
11 reacties
132 weergaves

Vraag

Ik heb een vraag voornamelijk aan de jongens: als jullie een meisje voor het eerste zien, waar letten jullie het meeste op? En wat zien jullie over het algemeen het eerste?

14 jaar
8 jaren geleden

11 Reacties

  • Ik kijk meestal naar uitstraling en of ze niet alleen aardig doet tegen haar vriendinnen maar ook tegen de mensen die het iets minder goed hebben Daarna of ze wel knap ( borsten en kont maakt voor mij nog niet uit want ik hoef nog geen seks ) Ben nu bijna 13 Gr.J

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik kijk meestal naar de uitstraling en haar lichaam

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Nou NIET "dikke tieten" dus. Ik denk dat mannen die geobsedeerd zijn door grote botsten een mamma-complex (doordenkertje) hebben, en te weinig - of juist teveel - borstvoeding hebben gehad (en nu verslaafd aan foute p0rn0) :D Best wel sneu als mannen dat op zetten... Natuurlijk kijk ik ook wel naar een leuk figuurtje, ik val persoonlijk meestal op klein en slank, maar ik kijk als eerste naar een leuke uitstraling. Ik val op grappige meisjes, met karakter. Van modellen die op een dommige manier mooi zijn, zonder enige uitstraling krijg ik het echt niet warm (vaak kijken ze dan ook nog in de camera alsof ze gods gave aan de mensheid zijn). Maar bijvoorbeeld een jonge Juliette Lewis (in Kalifornia) vond ik wel leuk, of de oudere films met Gwyneth Paltrow (die is dan wel klassiek mooi, maar ze lijkt ook stoer, slim en ondeugend). Kleine tietjes vind ik echt helemaal goed, die kijken altijd optimistisch. Stevig mag ook wel, maar als ze nu al hangen vind ik het deprimerend. En plastic vind ik echt niks, tenzij om medische redenen. Een klein, stevig kontje vind ik super leuk, maar vol mag ook. Als het hele figuur maar een beetje leuk is maakt het niet zoveel uit. En wel een frisse poes natuurlijk, want schaamhaar kan echt niet meer (gelukkig). En ik trim en scheer zelf ook, dus het is géén eenrichtingsverkeer. ;) Maar echt, 100% serieus: een goed gevoel voor humor, avontuurlijk, beetje stoer (tomboy) en intelligent vind ik minstens zo belangrijk, want een plastic pop zonder persoonlijkheid vind ik echt niks, al is ze nog zo 'mooi' (volgens anderen). ??

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Of een meisje verzorgt is en verder karakter, wil een meisje meteen in bed duiken na eerste ontmoeting dan neem ik afstand want dan is ze een makkelijke prooi voor jongens!!! Verder wens ik van een meisje dat ze trouw is!!! Dat ven ik ook.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Kledingstijl, houding, gezicht, haarstijl, of ze er verzorgd uit ziet en dr stem maar vooral kleine details kweet niet waarom

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Voor een eerste indruk speelt natuurlijk het uiterlijk wel mee, en een mooi lichaam helpt daarbij. Maar minstens net zo belangrijk is spontaniteit, hoe je praat, of je veel lacht.
    Ik bedoel, een meid kan wel een retestrak lichaam hebben, maar als ze dan heel afstandelijk / chagrijnig /ongeinteresseerd doet is de eerste indruk bij jongens al een stuk minder.
    En voor de rest kunnen bepaalde details de doorslag geven, ik vind het persoonlijk altijd schattig als meisjes sproeten hebben, of als ze gaan blozen. Maar dat zal bij iedereen weer anders zijn.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Eerst gezicht en ogen, daarna figuur en vervolgens luisteren naar hoe ze praat en hoe ze naar mij kijkt.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Erste rea van jongen 15-precies die;)

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • eerst gezicht dan tieten en dan kont

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Persoonlijk valt mij als eerste op wat voor haar dat ze heeft, daarna wat voor figuur ze heeft en dan hoe ze kijkt. Ik vind belangrijk dat iemand niet heel boos kijkt.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Natuurlijk kijken de meeste jongens naar kont en tieten, maar het gaat ook of een jongen ermee over straat kan (zegma of zijn vrienden haar knap zullen vinden).

    Het gaat ook heel erg op t innerlijk maar meer om t uiterlijk..

    15 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten