Skip to content
6 reacties
5474 weergaves

Ik heb een vriendje en we hebben elkaar zonder onderbroek onderzocht

Ik heb een heel leuk vriendje maar we hadden laatst bij hem thuis afgesproken om een film te kijken, en zijn ouders waren niet thuis. We waren boven een film aan het kijken en het was heel gezellig. Toen de film afgelopen was deed hij ineens zijn broek een heel stuk naar beneden en hij zei dat ik dat ook moest doen ik vond het wel een beetje raar maar ik vond het ook wel weer interessant. Toen deed hij mijn broek uit en zijn eigen broek daarna ook onze onderbroeken. Toen zijn we om Ste beurten op zijn bed gaan liggen en hebben we elkaar eigenlijk een beetje bekeken. Hij zat aan mijn plasser en ik aan zijn piemel, het was apart maar wel heel spannend. Toen pakte hij een termometer uit een andere kamer en hij zei dat hij het een fijn gevoel vond als ik deze in zijn billen wou doen. Dus hij deed zijn benen omhoog en ik heb de termometer erin gedaan, het was heel spannend en toen het piepje ging heb ik hem er weer uitgehaald en hij heeft hem schoon gemaakt. Toen vroeg hij of hij mij mocht temperaturen eerst zei ik nee want dat lijkt me pijnlijk, maar toen heb ik het toch toegelaten het was een beetje pijnlijk maar ja. We hebben elkaar goed onderzocht en snel de termometer opgeruimd, en ons aangekleed en nog even een spel gespeeld en toen kwamen zijn ouders weer thuis... Ik had best het gevoel dat ik wat te verbergen had voor de ouders van mijn vriend omdat ze niet wisten dat wij dit hadden gedaan.. Hebben jullie je vriendje ook wel eens onderzocht? Of ben je onderzocht door je vriendje?? Ik ben er erg benieuwd naar!

12 jaar
8 jaren geleden

6 Reacties

  • Een beetje experimenteren is heel normaal hoor! Ik hoop wel dat jullie goede voorlichting hebben gehad? Want een beetje spelen is leuk en spannend, maar zorg wel dat het niet te ver gaat. Zwanger worden als tiener is namelijk helemaal niet leuk, en dan moet je wel naar je ouders toe om het uit te leggen. Dus houd het voorlopig maar bij een beetje kijken en voelen. ;)

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • @meisje 21 dat is ze niet reden : die zeggen vaak geen plasser en Piemel meer

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vind je manier van schrijven wel heel erg volwassen eruit zien. Niet passen bij iemand van 12. Opvallend.......

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Toen ik 13 was heb ik dat samen met een buurmeisje gedaan, maar die was wel 3 jaar ouder en had dus borsten en haar op d'r kutje terwijl bij mij die haartjes net begonnen te groeien boven mijn lul en die groeide trouwens wel terwijl we bezig waren met onderzoek! We vonden het helemaal niet vreemd en best lekker en spannend.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Heb zoiets zelfs met mijn nichtje gedaan. Heel normaal dus en geniet ervan!

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Dit is heelnormaal wat er gebeurt is gwn verzwijgen en vergeten

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten