Skip to content
10 reacties
682 weergaves

sex op festivals

Het festivalseizoen van 2015 zit er al weer op, het is alweer aftellen naar de eerste van 2016. Aangezien Nederland veel festivals heeft, vraag ik mij af of je het wel eens "gedaan" hebt op een festival. Hoe was dit? Gewoon in een tent? Of misschien heb je anderen gehoord of gezien?

17 jaar
9 jaren geleden

10 Reacties

  • Jup gedaan in een tentje op lowlands!

    Daarna wel van verschillende gehoord of het lekker was.. We hadden nog een lampje aan laten staan ofzo.. achja maakt ook niet uit! We konden erom lachen :p

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb ook al eens seks gehad, maar op een simpel fuifje...
    Het was best spannend, we deden het achter de tent in een nogal bebost deel van de plaats waar de fuif plaatsvond. Ik heb altijd condooms EN doekjes bij dus dan heb je helemaal geen problemen :D

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Mijn vriendje en ik doen het inderdaad niet alleen met elkaar. Dat weten we van elkaar en we laten elkaar daarin vrij. Ik vind dat superchili, want je bent dan helemaal vrij om te doen wat je leuk en lekker vindt.

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Meisje en/of vrouw van 19, dat je überhaupt neukt met andere jongens dan je vriend(je), naar mijn mening horen man en vrouw trouw te zijn aan elkaar.

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • @meisje van 16. Ik heb ook een spiraaltje en dat is natuurlijk erg handig om geen kinderen te krijgen. Nu heb ik het iets te veel zonder condoom gedaan met verschillende jongens en een geslachtsziekte opgelopen. Die is nu weer weg, maar jongens buiten m'n vriendje neuk ik nu niet meer zonder condoom.

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Op een festival was ik een lekkere jongen tegen gekomen. En ik heb een spiraaltje in, dus kan niet zwanger worden. We hadden allebei geen condoom bij, dus hebben we het maar zonder gedaan.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • heb ook gedaan op festival maar inderdaad condoom om.ga niet zonder in meisje tenzij langer relatie heb.en meisjes wie ik heb gedaan willen dat ook dus vind maar raar snel naar wc rennen.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Meisje 16: condoom laten gebruiken, dan heb je daar geen last van. Op festivals zijn het trouwens altijd onbekenden waarmee je seks hebt, dus die moeten bij mij altijd een condoom aan. Mijn vriendje is trouwens de enige waarmee ik seks heb zonder condoom (de enige jongen toch :-))

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb de derde dag van Lowlands stomdronken seks in een tent gehad ja. :+

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • ja gedaan was leuk hoor.
    alleen moet je daarna je tentje uitrennen naar de wc, en daar in de rij staan (ik moet daarna vaak sperma uitplassen). Dat is wat minder.

    16 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten