Skip to content
10 reacties
912 weergaves

Aan borsten laten zitten

Hey iedereen dit is eigenlijks voor de jongens en meisjes aan jongens hoe oud waren jullie toen jullie voor t eerst aan meiden hun borsten zaten enzo en hoe oud was je vriendin en voor meiden dus hoe oud lieten jullie dit bij jezelf doet ik hoopmdst het een beetje duidelijk is, Mijn vriend wil dit doen enzo we hebben al een tijdje maar is 13 te jong Xmeisjee

13 jaar
9 jaren geleden

10 Reacties

  • Nou leuk om te horen dat je het lekker zou vinden.

    Maar ik neem aan dat als jij aan sport doet dat jij in de kleedkamer gewoon doucht. En de enige jongens waar ik een mogelijkheid bij zie om wat te doen is bij mijn sport en geen van hun lijkt te willen douchen. Ja wel douchen maar alleen in hun eigen huis.

    Als zij op mij overkomen dat ze geen zin hebben in het douchen gezamenlijk dan denk ik niet zal ik eens vragen of ze willen douchen.

    Of denk jij dat ze laten merken dat ze niet willen douchen terwijl ze dat wel willen?
    Omdat ze bang zijn dat andere hun uitschelden voor homo of zo(niet dat ik iemand ooit voor homo zou uitschelden of dat ik iets tegen homo's heb)?

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • ik zou het wel lekker vinden

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja maar ik wordt binnenkort 18.

    Als ik dan bij jou aan je piemel zou gaan zitten en dat jij dan aan de mijne mag zitten. Of dat ik aan de borsten van een meisje van 13 zit.

    Kijk op zich denk ik er ook over dat leeftijd niet zo veel uit hoeft te maken maar dat is strafbaar en het voelt gewoon fout wegens zo'n groot leeftijdsverschil. En daarbuiten zou ik nooit op iemand af durven stappen.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • je moet het gewoon toelaten als je het wil. het maak ook niet uit hoe jong of oud je ben. doe gwn waar je zelf zin in heb. succes

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Maar als zij 18 was en jij 13 dan was zij dus strafbaar bezig omdat zij als een meerderjarige een minderjarige aanrand.


    Op zich vind ik het wel erg leuk klinken wou dat mij zoiets was overkomen maar toch.


    Vond je dat niet raar?

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Toen ik dertien was bij een chick op vakantie zelf achttien toen we samen aan het douchen waren zij wou mijn stijve voelen en ik haar borsten

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Kijk ik vind het gezeur over leeftijden altijd maar onzin want dingen horen niet af te hangen van een leeftijd maar van hoe iemand in elkaar zit.

    Als jij er klaar voor bent en je vriend is er ook klaar voor dan gewoon doen. Wat heb je te verliezen?

    Maar denk wel goed na of je het echt wil want als je het niet wil moet je het zeker niet doen en dan moet je je ook door iemand over laten halen.


    Maar dat je die vraag hier stelt zegt wel dat je het eigenlijks wel wilt doen alleen nog twijfelt.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Leeftijd maakt niet zo heel veel uit, je moet het enkel toelaten als je je er zelf prettig bij voelt. Je vriend kan het nog zo graag willen, maar als jij het niet wilt moet hij er maar respect voor hebben en geduld hebben. Of je nu 13 of 18 bent.
    Ik was zelf ong. 13 toen ik het iemand toeliet.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • hey ik was 13 en mijn vriendin was 15
    maar het natuurlijk je eigen keuze

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Heei, ik zelf was 14 eigenlijk is t pas 1 maand geleden gebeurt dat een jongen aan me borsten zat. Ik vind 13 niet jong maar je moet het alleen toelaten als je het zelf wilt.

    14 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten