Skip to content
3 reacties
285 weergaves

Mis jij ook soms seks nu je single bent?

Soms mis ik het. Seks, met mijn ex-vriend. We zijn nu net 3 maanden uit elkaar. Ik ben helemaal over hem. Maar ik mis de seks, het warme mannenlichaam op jou lijf. Een rij tanden die vanonder aan je lip sabbelen. De zachte lippen in je nek. De kleine kneepjes in je tepels. Twee handen die langzaam over je zachte lichaam strelen. Het drukkende gevoel tussen je benen. Je tenen die krommen van het orgasme. Het heigende geluid van je vriend bovenop. En als je klaar bent de kik die je krijgt van het nagenieten en lipbijten van het laatste kneepje tussen je benen. Heeft nog iemand dit? ;)

16 jaar
9 jaren geleden

3 Reacties

  • ja ik had dat ook, maar daarna heb ik het gewoon laten gaan en heb ik nu zo nu en dan sex met een meisje wat ik ergens versier of gewoon echt voor de sex. En ja dat is soms nog beter als met mijn ex en soms ook niet, maar dan blijft het ook bij die keer

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Dit herken ik heel erg, ben al anderhalf jaar single, ben echt wel over mijn ex-vriendin heen. De seks echter, die mis ik vaak. Het samen zijn, het samen beleven van de seks vooral.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Ja ik mis het ook, ben nu 4 maanden single... Wordt wel een beetje geil van hoe je alles zo verteld.... :$

    18 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten