Skip to content
11 reacties
605 weergaves

21 jaar en maagd.

Hey ik ben j, 21 jaar zoals jullie kunnen zien. Ik heb in mijn pubertijd enz nooit seks gehad. wel gezoend enz maar niet verder. Mijn probleem is dat ik geen vriendin heb en ook geen een kan krijgen. ik behandel meiden altijd met respect enz maar ik kom erg moeilijk in contact met een meisje. Als je een meisje op straat aanspreekt word ik afgewezen, op internet, zwembaden bioscoop enz.. ik ga niet uit dus hier heb ik geen ervaring mee.. heeft iemand tips voor mij het is erg kwellend om zo rond te blijven lopen.

21 jaar
9 jaren geleden

11 Reacties

  • Mijn advies is om gewoon te wachten tot je een leuk meisje tegen komt en niet zomaar je maagdelijkheid wegdoet aan bv een hoer. De meeste meiden vinden het namelijk beter als een jongen maagd is want dan zijn ze de eerste en dat is gwn fijner dan dat er al veel andere aan hebben gezeten!
    Succes ermee verder x

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • ik zit er zelf niet mee dat ik nog nooit sex heb gehad .masturbeer wel natuurlijk en dat is ook lekker maar echt sex zal wel lekkerder zijn maar ik denk dan dat komt dan nog wel een keer.ben gay trouwens.

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik kom zelden in de friendzone. Je moet gewoon niet op die fiksende tour gaan. Ik ga bijv chillen met ze enz gwn gezellig. Dan uiteindelijk willen ze meer met me zijn en appen ze heel de dag. Dan als ze komen en je bent alleen met haar hoor je ineens dat ze je al een tijdje wil zoenen en dan weetje hoelaat het is.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Nee naar de hoeren lost ook niets op ,Lokt frustraties op , komt tijd komt raad. En dan heerlijk met het Meisje waar je van houdt

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoe meer je wilt hoe moeilijker het is. Komt vanzelf, maar ik begrijp dat je er veel moeite mee hebt dan zou ik zeggen ga naar de hoeren.

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • aub jongens doet rustig!!!
    komt vanzelf wel een keer!!!
    ik ben zelf ook nog maagd en dit maat echt niet uit!
    ik ben nog maagd doordat ik vind dat er veel te veel jongens en meiden gelijk het bed in duiken. ik behoud zo mijn eigen waarde!

    als je het goede tegenkomt wat gewoon gebeurt als je een beetje je best doet dan zullen de vele blij zijn dat je nog maagd bent ;) dus aub niet zo piekeren komt allemaal goed!!!

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Goed hoor dat je het durft te zeggen, veel jonge mannen durven dit niet te melden (terwijl het er héeéél veel zijn ;)) Idd. een prostituee bezoeken (of laten thuiskomen) is een prima manier om ontmaagd te worden. Je oefent de sekshandelingen, waardoor je zelfvertrouwen groeit. Een vriend van me heeft zich ook op deze manier laten ontmaagden. Doet hij ook helemaal niet moeilijk over en daar hoef jij dus ook echt niet moeilijk over te doen (in Amsterdam dan tenminste, misschien ligt het in andere delen van het land wat moeilijker). Tegenwoordig bestaat er ook een 'ontknaapservice' (googel dat woord maar eens). Dan ga je ook betaald seks hebben, maar dan krijg je er ook tips en tricks bij van een coach. Een stukje sekstraining dus. Je kan ook de filmpjes van hoehetmoet bekijken, van alle bekende sekshandelingen, zonder dat het meteen halve porno is of kinderachtig getuttel. Niet denken dat je alles al weet, want je kan echt nog wat leren van die filmpjes. Ikzelf heb er ook nog heel wat van geleerd, terwijl ik toch al aardig vaak seks heb gehad. Het bekijken van deze filmpjes (helaas niet meer gratis tegenwoordig) kan je heel goed gebruiken als voorstudie voordat je seks gaat hebben. Succes!

    23 jaar
    9 jaren geleden
  • ik heb zelf nog nooit gezoend maar kan volgens mij iets te goed praten en daarom kom ik gelijk in de vriendzone kan iemand me helpen

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • jongens het is niet raar of gek als je nog alleen maar plast met je piemel .jullie ontmoeten echt wel een meisje of jongen als de tijd daar is maar ga niet wanhopen jongens.

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • ik zit met hetzelfde probleem en denk die jongen van 19 gelijk heeft om van ons maagdelijk piemeltje af te komen .

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • ga naar de hoeren voor zelfvertrouwen een vriend van mij was 22 en nog maagd die ging toen op ze bday naar de hoeren en daarna had die opeens meisjes het gaat om die zelfvertrouwen knul probeer het is.

    19 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten