Skip to content
3 reacties
259 weergaves

Ik wil het graag😁

Eey people nou ik ben 15 jaar en me vriendin 13 we schelen anderhalf jaar. We hebben nu al 5 maanden en ik wil haar vingeren en ook dat zij mij pijpt/aftrekt maar is dat wel zo normaal? Ze laat best veel toe maar als ik dan naar der kutje wil gaan dan duwt ze me hand weg iemand tips om het beter te laten verlopen? Alvast bedankt

15 jaar
9 jaren geleden

3 Reacties

  • Ik denk zo dat je met je vriendin nog even zal moeten wachten vooraleer jullie verdergaan. Het is haar beslissing om te weten waar jij mag komen. Als ze je hand wegduwt betekent dat toch dat ze het niet wil.

    En dat moet je respecteren.

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • Wat ze niet wilt, wilt ze nou eenmaal niet!

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • ik snap dat je het graag wil, maar als je dat doet, waar zijn jullie dan? want daar kan het natuurlijk ook aan liggen, verder als mijn vriendje het zou doen, zou ik graag willen dat die wel een beetje verteld wat die gaat doen. als jullie al op elkaar enso hebben gelegen, tja, dan vind ik dat ze het ergens wel zelf ook heeft uitgedaagd. als mijn vriendje met zn hand het zou doen, zou ik het wel goed vinden, omdat ik hem vertrouw. ik weet dat hij weet wat die doet, dus misschien is vertrouwen ook een punt? tong anders misschien met haar, en doe het dan..? dan word ze waarschijnlijk wel geil haha. en als laatste, praat er met haar over ;)

    15 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten