Skip to content
18 reacties
6245 weergaves

ontmaagd zonder seks 😱

Hey iedereen. Ik zit in een rare situatie met mezelf. Het zit namelijk zo dat ik geen maagd meer ben, maar ik heb ook nog nooit seks gehad. Sinds vorig jaar heb ik mezelf al enkele keren een orgasme bezorhd door wat met mn clitoris te spelen maar over enkele weken vond ik een speeltje (dildo) in mn ouders hun kast. Hij was best groot dus heb ik hem eens goed afgekuisd en gebruikt. De dag erna was ik veel bloed verloren en had ik een beetje pijn vanonder. Dus ik denk dat mn maagdvlies gescheurd is. Ik vond het super leuk, maar ben ik raar omdat ik ontmaagd ben door een dildo? Ik voel me er een beetje abnormaal bij. :$ xxx

15 jaar
10 jaren geleden

18 Reacties

  • Oeps verkeerd gelezen mijn excuus naar m20 sorry sorry

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • J 12, deze meisje van 20, ze werd voor een k h uitgemaakt!

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • M20 het mag wel wat vriendelijker i.p.v. iemand gelijk “kut hoer” te noemen

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Wat is magdenlijkheid ? Er komt een voorwerp in me en mijn maagd vliezen zijn gebroken , ek had een tumor op mijn 14 de jaar, er zijn van alles en nog wat van die, eenden bekken naar binnen gegaan, toen kreeg ik een vriendje en we gaan voor het eerst naar bed, ja koet hoer, jij bent helemaal niet maagd! Dan moet ik uitleggen dat ik geen linker ei stok niet meer heb! Onzin!!!

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Met een dildo of vibrator wordt je niet 'echt' ontmaagd, maar is zeker wel mogelijk om je zg. maagdenvlies te breken.

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Volgens mij is ontmaagding ook idd als er een piemel van vlees en bloed bij je naar binnen is gegaan en geen dildo ofzo

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Volgens de officiële definitie van maagd zijn ben je pas geen maagd meer nadat je echt seks hebt gehad, dus; dat er 'n penis in je vagina is gegaan. Als je nog nooit gemeenschap gehad hebt maar dat je maagdenvlies wel al eens, (of zelfs vaak) is opgerekt door een dildo of door 'n dokters onderzoek met bv zo'n tang die je vagina opent (een speculum) dan ben je nogsteeds maagd. Ook al masturbeer je elke avond met een grote dildo! Maagd zijn heeft dus eigenlijk niks met je maagdenvlies te maken!

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Een dildo is vaak niet lang genoeg om iemand te ontmaagden

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Je hebt geen seks gehad, dus je bent nog maagd :) ik heb opzettelijk mijn maagdenvlies gebroken toen ik 14 was, zodat ik pijnloos kon seksen met m'n vriend. 

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • @j 15 of je vriend heeft niet zo een dikke of lange dan doet het ook minder pijn want een dildo is naar een volgroeide penis gemaakt en je vriend is waarschijnlijk ook 15 en dus nog lang niet volgroeid.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb hetzelfde gehad maar dan met de dildo van mijn zus. Ik ben best blij dat ik mezelf met een dildo ontmaagd heb want een paar weken geleden ging ik voor het eerst met mijn vriend neuken en dat deed toen helemaal geen pijn en zijn lul ging er gemakkelijk in.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • J20, ik denk dat J14 bedoelt dat er in werkelijkheid helemaal geen maagdenvlies bestaat, het is slechts een randje weefsel. De term maagdenvlies is dur verkeerd. En wat betreft M15, eigenlijk word je alleen ontmaagd als je seks hebt met iemand, iedereen geeft hier een andere betekenis aan en dus wordt orale of anale seks vaak ook als een ontmaagding gezien. Maar penetratie door een seksspeeltje meestal niet. Verder is het helemaal niet raar dat je jezelf aan het ontdekken bent, alleen zal ik de volgende keer niet de dildo van je ouders gebruiken.

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • J14, een meisje wordt ongesteld met en of zonder maagdenvlies,

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Je bent technisch gezien niet ontmaagd. ontmaagd is als de penis de vagina heeft gepenetreerd en over het maagden vlies die heb je niet het is een randje weefsel. Hoe kan je anders ongesteld zijn ??

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Jij verliest je bloed tijdens de penetratie, dag er na heb je soms nabloeding .

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • je bent niet echt ontmaagd misschien was je gewoon ongesteld

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • De wettelijke ontmaagding is als de penis de vagina penetreert dus officieel ben je niet ontmaagd, dus officieel gezien zijn alle homo seksueele maagd als ze alleen met het zelfde geslacht seks hebben gehad, raar feitje. :)

    21 jaar
    10 jaren geleden
  • Dat je een  dildo je kut indrukte is niet raar, maar gewoon een ontdekking van wat er kan. En om dat nou ontmaagding te noemen, nou nee. Technisch misschien wel, omdat wellicht je maagdenvlies gescheurd is. Maar, ontmaagden gaat toch vooral om of je je hebt laten neuken,. Ontmaagden is iets wat door een ander wordt gedaan, bij jou, het is 'de eerste keer seks' met iemand. 

    21 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten