Skip to content
30 reacties
10986 weergaves

naakt lopen in huis

ben op bezoek bij een vriend hij en ik lopen naakt op zijn grote slaapkamer en ook op de gang naar de badkamer, gisteren kwam ik er buiten en plots stond zijn zuster op de gang ik had al een stijve en ben groot geschapen, mijn penis is 20cm lang , zij bloosde hevig van wat ze zag maar ik bleef kalm, ze na me bij mijn arm en trok me in haar slaapkamer binnen, ze bekeek me geheel en draaide me om, waw zo'n mooi lichaam zij ze en trok snel haar kleren uit en wilde sex met mij zij was 18, ze was echt een mooie meid en kon flink pijpen, ik heb haar geneukt en bij het lekker al kreunde klaar komen kwam ook mijn vriend binnen, die was niet zo blij, daar hij dacht dat ik enkel voor jongens viel en niet voor meiden, jammer ik moet elders slaping zoeken........

19 jaar
10 jaren geleden

30 Reacties

  • Prima als je er thuis in je eigen omgeving voor kiest om naakt rond te lopen. Heeft niets met seks te maken.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja, daar heb je volkomen gelijk in en... ze weten echt niet wat ze missen. Niets voelt zo bevrijdend!

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Waar ik eigenlijk op wil doelen is dat het aandeel jongeren dat naakt wil zijn voor de fun erg klein is. Vandaar de vele sekstalk in de naaktforums.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen van 22. Je vergeet in je betoog de groep die, al dan niet naturist, het gewoon prettig vindt om naakt rond te lopen waar het kan en mag. Deze groep heeft m.i. voor zichzelf de vrijheid gevonden om naakt te kunnen zijn zonder alleen maar aan seks te denken, maar hebben zich letterlijk bevrijd van het taboe op naakt, dat er kennelijk nog nadrukkelijk is onder een grote groep jongeren onder ons. Het lijkt hier wat dat betreft juist steeds preutser te worden. Hier zijn diverse invloeden voor aan te wijzen, maar daar gaat het hier niet over.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Als reactie op de jongen van 12. Waar je het beste mee kunt beginnen is aftasten of je vriendje al weet wat aftrekken is en zich aftrekt. Dan moet je aftasten of hij überhaupt geïnteresseerd is om te gaan experimenteren. Als ie dat niet is, dit laten rusten. Misschien komt het later, misschien komt het niet. Is hij wel geïnteresseerd, dan moet je van elkaar de grenzen achterhalen. Hoe ver je wilt gaan bepaal jij, maar ook hij. Wat jullie willen moeten jullie zelf uitvogelen. Op het forum staat voor jou in ieder geval genoeg inspiratie om voor te stellen aan hem.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Voor 90% van de mensen die op dit forum komen is naakt vooral een functioneel iets; je bent het als je doucht en als je seks hebt. De ene helft op dit forum is krampachtig aan het vragen of het normaal is om naakt te douchen in een groep of vraagt tips om dat de te vermijden. De andere helft vraagt hoe ze vrienden/vriendinnen uit de kleren kunnen krijgen voor seks. Het logische gevolg hiervan is dat het gros van de mensen het naturisme/nudisme hier alleen bewondert omdat het als middel tot seks kan dienen. De meesten zullen de functie/doel van naturisten/nudisten ook niet snappen omdat ze helemaal niet van plan zijn om naakt te zijn puur omdat het een vrij gevoel geeft en je verder dus alles normaal doet.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik geniet er ook van en dat krampachtige wil nog wel eens bij ouderen, die anders opgevoed zijn, voorkomen. Ik ben het dus wel met je eens dat hier erg krom over naakt zijn gedaan wordt. Natuurlijk kun je zin in sels krijgen en een stijve krijgen en omgekeerd kunnen meisjes daar geil van worden, maar het is niet of liever nooit, het vooropzette doel. Als je dan ook nog de leeftijd erbij neemt worden verhaaltjes hier wel erg krom en maar op 1 ding gericht.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Nee, ik zeg ook niet dat naturisten geen seks hebben en ook niet dat seks als zodanig verkeerd is. En ja, in naturistische kringen wordt wel eens heel krampachtig over seks gedaan en daar ben ik het ook niet mee eens. Geniet er lekker van.

    Maar hier in de discussie is het omgekeerd: er wordt door sommigen net gedaan of naakt moet leiden tot seks. Dan schrijven ze in de trant van: "We waren beide naakt en werden opgewonden en begonnen te pijpen/neuken/weet ik wat nog meer." Je schrijft toch ook niet: "We waren samen naakt en kregen daardoor zo'n enorme honger dat we de hele koelkast leeggevreten hebben", of "We waren samen naakt en het was daardoor zo gezellig dat we alle gezelschapsspelletjes in de kast gespeeld hebben." En ook zal niemand het in een topic over mooie kleren in zijn hoofd halen te schrijven: "hij/zij had zo'n mooie kleren aan dat we er geil van werden en we heftig begonnen te vrijen". Dat heeft namelijk totaal niks met dat onderwerp te maken, maar dat betekent niet dat mensen die kleren aan hebben niet geil kunnen worden. So what?

    Mijn punt is dat de manier waarop geschreven wordt door sommigen is alsof naakt=seks, en dat is niet zo. Grow up!

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Meisje van 17, je hebt helemaal gelijk. Naturisme heeft niks met seks te maken, maar wil niet zeggen dat naturisten geen seks hebben. natuurlijk wel, net als ieder ander alleen zie je met name bij mannen zo wel snel of ze opgewonden zijn of worden en dat mond wel eens uit in een vrijpartij. Niks ranzigs aan en gewoon menselijk.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Naakt lopen is heel normaal. Wij doen het ook thuis. Maar waarom moeten zoveel mensen, de TS maar ook vele anderen daar weer iets ranzigs van maken? Het heeft niks met jullie puberale seksfantasietjes te maken!

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen 21 wij trekken idd niet aan onze piemel, ik zit ook nog maar net op deze site. Maar als ik dit allemaal lees ga ik denk ik de volgende keer wel iets met hem proberen. Waar kan ik mee beginnen? Naakt zijn is dus geen probleem

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen 12, trekken jullie je er niets van aan dat je een stijve hebt of bedoel je dat jullie niet aan je stijve piemel trekken?!

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Wij lopen thuis ook altijd naakt, m'n ouders en m'n broertje, tenzij er bezoek is. Ik heb 1 vriendje die bij mij tjuis ook naakt is hij is ook nudist. in de winter staat de hele dag de openhaart aan en lopen dan ook naakt. Mijn vriendje en ik hebben wel eens een stijve piemel maar trekken daar niet van aan

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik loop ook soms naakt thuis en dat is bij ons best normaal. Bij mijn vriendin loop ik ook naakt (zij ook) en we schamen ons niet voor elkaars lichaam... Wij zoenen meestal maar we hebben 1x sex gehad. Dus het is niet zo dat naakt lopen gelijk seksuele gedachten oproept

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik loop ook wel eens naakt thuis binnen huis en in de boomgaard van me vader en het bos waar ons land aan grenst maar ik doe het meestal alleen of met een vriend of vriendin. Die schamen zich er niet voor.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen van 16, even ter verduidelijking: er zijn geen nudistenverenigingen maar wel naturisten verenigingen! Naturisme is een levensstijl waarbij je naakt bent en gewoonlijk zeer betrokken bent met mens en natuur en nudisme is niet meer dan naaktlopen. Jongen 19, het is geen droom want in Z.-Frankrijk zijn er echt strandgedeeltes waar vrijelijk geneukt, gepijpt enz. wordt door zowat iedereen daar. Ik heb het zelf een keer gezien, dus echt geen leugen.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • @ jongen van 20. Pas maar op voor drones en geheime camera's. Antwoord op de volgende vraag: Op elk strand kun je neuken, maar of de omstanders dat leuk vinden en achteraf vertellen dat het je eigen zus is...droom lekker verder!

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Is het nu EEN vriend of JE vriend?
    En voor de nudisten hier er is een nudisten vereniging website misschien kunnen jullie daar wat mee.
    En naakt lopen hebben we hier in huis geen moeite mee.
    Niemand is met kleding aan geboren maar omdat ergens staat te lezen dat naakt zijn een zonde is en omdat het van de winter heel koud is......

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Hallo jongen 16 Ik loop ook heel graag naakt! Maar niet waar ouders bij zijn.. Wie weten er goede en normale sites of ontmoetingsdingen waar je er gewoon met elkaar over kan praten Enzo?

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • We lopen steeds naakt thuis, als het mooi weder is maar ook als we er zin in hebben, ik woon samen met met twee broers tot ik een geschikt appartement vind, mijn broers vinden dit niet erg dat ik gans naakt loop, we zij zo opgevoed en ik ben lesbis dus ..............

    20 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten