Skip to content
62 reacties
4268 weergaves

jongens samen

zijn er meer jongens die het wel zien zitten om eens met een jongen samen te rukken enzo ik best wel en samen te neuken lijkt me best wel geil om te doen. want de laatste tijd heb ik er best wel behoefte aan hebben meer jongens dat en ik word de laatste tijd super gijl van jongens met een sixpack en spieren dan moet ik me echt in bedwang houden om geen erectie te krijgen

14 jaar
10 jaren geleden

62 Reacties

  • Ik wil ook graag een keer samen aftrekken ofzo doen, ik wou dan afspreken bij een zwembad want dan zijn we al half naakt... Iemand zin? Ik woon in overijsel.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • jongens trek je stoute schoenen aan en vraag gewoon of ze willen trekken samen met jou

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Oproepje plaatsen in contact gezocht misschien op het scholieren forum. Zo te zien willen best veel jongens dat een keer doen. :)

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Jaa hoe kan je het vragen of overhalen?

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoe krijg je dan een jongen zo ver om samen te rukken of pijpen?

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • afgelopen zomer samen met een jongen naakt in afgelgen bos gelopen.toen elkaar gerukt en gepijpt.in elkaars mond klaar gekomen daarna vaker gedaan ook bij hem thuis.

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik wil dit ook maar niemand die echt durft !

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Want jij bent heel bijzonder ofzo? Lol.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • als ik op donderdag in bad ga komen er een stuk op 10 jongens bij mij op bezoek ik ga ondertussen in bad dan en alle jongens kijken dan mee als ik me aan wassen ben nadie trek ik me dan noch is af

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Nou als jullie een keer wat met een jongen willen doen, kan je toch gewoon via het scholieren forum in de rubriek contact gezocht, contact zoeken? :) Vind wel grappig dat zoveel jongens dat een keer willen doen. Beetje klooien met een gast. 

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • ik wil dit best doen. mijn vrienden doen dit alleen niet. leven is zwaar

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik wil ook graag samen rukken. Pijpen misschien ook nog wel.
    Maar echt kontneuken , of zelfs een aars likken zoals iemand voor me zei, lijkt me helemaal niet zo fijn en niet zo fris.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • dit is gay

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • heyy ik zou ook echt graag samen met iemand willen rukken

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • ik ging laats stappen met een vriend uit mijn klas. ik zal die nacht bij hem slapen,wel in zij slaapkamer op een luchtbed maar dat ging mooi niet door. o ja wij waren om vijf uur pas thuis en dronken en geil en bij hem zag ik dat duidelijk want hij droeg een hele mooie strakke spijkerbroek zonder onderbroek en keek steeds maar zijn kruis en vooral zijn kontje. eenmaal thuis gingen we meteen naar zijn slaapkamer. en van de een komt het ander wij gingen dansen heerlijk onze kei harde lullen tegen mekaar aan.ik greep mijn kans en legde mijn hand op zijn heerlijke kontje en we zoende ook mekaar ik was zo opgewonden na 15 min deden we onze kleren uit. wat ik toen zag was zo geil hij had een heel mooi glad kontje en een mooie lul hij scheerde zijn haar daar weg wat vond ik dat geil,wij gingen weer dansen onze lichamen tegen mekaar aan en ik hield het niet meer duwde mijn kruis tegen zijn kontje aan en spoot meteen over zijn kont heen. is dat we dronken waren anders hadden we dit nooit gedaan. o ja ik sliep bij hem in bed ik lag zo dat mijn lul zo tegen zijn kontje aan duwde

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • ik app mn beste vriend elke dag over dit soort dingen en dan gaan we via skype of facetime rukken en soms ook bij hem thuis. btw hij heeft een beest

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • zal mijn verhaal is vertellen elke woensdag moeten wij sporten op school we zitten dan met 10 jongens samen in de kleedkamer we moeten dan een sport broekje aan doen dus zie ik mijn maten in boxer vind ik zo geil na het sporten moeten we ons natuulijk terug omkleden wat ik dan doe ik trek mijn sport broekje uit maar heb express mijn boxshort ook vast en trek dat dan uit dan ben ik naakt en dan zeggen mijn vrienden daar staat die weer in zijn grote lul en dan wordt er is gelachten ik trek dan rustig mijn boxshort weer aan vind niet erg dat ze me naakt zien zo leuk doen jongens dit noch vertel je verhaal dan a u b

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • met het zwemmen ik was met iemand van mijn school gaan zwemmen.
    wat heerlijk ik zag hem in een strakke zwembroek lichtblauwe toen hij uit het water kwam was zo mooi zijn lichaam was helemaal nat en zijn zwembroek kwam nu nog beter uit,en hij dook weer in het water ik werd er opgewonden van.
    wat ik eigenlijk wilde is gewoon hem aanraken en dan wel bij zijn kontje en kruis.
    wij stoeide wat in het water nu was het moment ik kneep in zijn kontje en zei niks ik dook onder water en zag dat zijn lul half stijf was.
    ik had een wijde zwemscort aan bij mij zag je niet dat een stijve lul had,hij vroeg pak jij eve mijn handdoek.
    wij samen in een klein kleedhokje ik duwde mijn kruis tegen zijn kontje aan terwijl hij zijn zwembroekje nog aan had,ik werd helemaal wild en daar stonden twee jongens met een kei harde paal.
    wij gauw naar huis en hebben elkaar heerlijk afgetrokken.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Tijdens gym zit er een jongen met een sixpack bij me in de klas en hij heeft altijd een strak geil broekje aan en shirt bij het om kleden krijg ik altijd een stijve als hij zijn shirt uit deed en zen broekje dat zag hij toen we aan het om kleden was we fietsten naar huis en hij vroeg had je een stijve toen ik me om klede en ik zij ja we zijn achter een electro huisje gaan zitten en hij klede zich hele maal uit io heb hem gerukt gepijpt en anaal genomen we doen het nu om de dag en soms elke dag vind het super geil

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • hallo hier met de jongen die met zijn schoolvriend samen op de scooter zat.
    wij hebben geen echte sex gehad,alleen maar mekaar afgetrokken.
    ik zal best wel meer willen maar hij wil het niet.

    16 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten