Skip to content
11 reacties
1238 weergaves

Pijpen

Heeft er iemand tips waardoor je pijpen lekker kunt gaan vinden want ik vindt het zo goor alleen wil het wel doen maar ga haas over me nek

15 jaar
10 jaren geleden

11 Reacties

  • Dat je sperma vies vindt smaken kan ik me voorstellen, al verschilt wél wat hij eet en drinkt, want dat heeft inderdaad nogal invloed op de smaak van sperma. Maar voorvocht is nagenoeg smaakloos, en dat maakt dat ik net als andere schrijvers denk dat hij zich wellicht niet voldoende wast, bijvoorbeeld zijn voorhuid niet terugtrekt bij het wassen, of liever nog, douchen. En dan nog, als hij daarna een keer plast proef je dat al gauw, en dat wil je gewoon niet.
    Tip is dus kortom om samen met hem te gaan douchen, zijn pik en ballen lekker te wassen en vooral ook zijn voorhuid geheel omlaag te stropen en dan zijn eikel goed te wassen. Als je pech hebt smaakt zijn pik dan een beetje naar zeep ;-)
    Trouwens, een kut proeft ook echt het lekkerst als die schoon is, en er alleen verse kutsappen gelikt kunnen worden, rechtstreeks uit de bron, zeg maar.

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Condoom met smaak?

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • Om eerlijk te zijn denk ik dat hij zich gewoon heel wat beter moet wassen daar. Het is niet gewoon als het daar erg stinkt en vies smaakt. Als het aan de smaak van voorvocht/sperma ligt, dan kan je er niet iets snels aan doen, maar roken maakt het bitter en vlees zout, bij een veganist kan het zoetig zijn.

    21 jaar
    10 jaren geleden
  • gewoon goed pijp[en die lul,je zal het wel gewoon worden en vaker die lul willen pijpen,bij het pijpen kan je ook hard rukken het vel volledig naar achter trekken over de eikel hij zal het zalig vinden en dit in korte snokken

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • @schrijfster het is namelijk zo dat als ik niet pijp hij me niet bef hij vindt het anders niet eerlijk en ik wil gebeft worden want het is zo heerlijk hij heeft het altijd wel gedaan als ik hem deed pijpen en 1 x hoefde ik hem niet terug te pijpen en heeft hij me hartstikke hard gebeft tot dat ik gewoon klaarkwam maar daar heb ik echt om moeten smeken en hou daar niet van dus wil wel pijpen. En bedankt voor deze tips

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Wel zo fris als je vriend zijn penis en eikel goed wast. Dan is het echt lekker. Of gebruik is n bus slagroom



    19 jaar
    10 jaren geleden
  • ik zou ondertussen ook hem aftrekken, dus zowel met je hand als je mond, dan moet je hem niet altijd zo diep nemen, maar heeft hij wel over zijn hele penis een lekker gevoel en niet alleen bij zijn eikel. Verder genoeg speeksel gebruiken en en doe het met blote tetten, dan heeft ie een geil uitzicht

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Niet pijpen, zo simpel is het!
    Maar, hoe zit het met je laten beffen? Laat je je vriendje jou wel likken? Want gebeft worden, zoiets lekkers laat je je toch niet ontnemen?

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • misschien kan je het eens onder de douche of in bad doen. Dan kan je zijn pik eerst schoonmaken.
    En je kan ook vragen of hij aangeeft wanneer hij gaat komen en dat je dan stopt voordat hij in je mond klaarkomt.

    Je kan je ook bedenken of je er wel klaar voor bent en of je uberhaupt wel een pijpert bent. Ik heb ook een vriendin die gewoon niet pijpt omdat ze het niks vind.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • @schrijfster ik ga juist niet te diep tot maar 3 cm ofzo over de eikel. En wat ik er niet lekker aan vindt is de geur en de smaak van het voorvocht en het sperma

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • misschien ga je haast over je nek omdat je het te diep doet. en wat vind je er dan vies aan

    14 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten