Skip to content
8 reacties
201 weergaves

Nu of wachten

Heey, ik ben dus 15 en me vriend waar ik al twee jaar mee heb heeft gevraagd of ik seks wil. maar ik weet het niet ben ik niet te jong ik denk dat ik er wel al klaar voor ben x

15 jaar
10 jaren geleden

8 Reacties

  • Ik ben een maand geleden begonnen met mijn vriendje waar ik al twee jaar wat mee hwb. Ik.twijfelde ook uiteindelijk tog gdn xx

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Doe het rustig aan en bouw het langzaam op. Ga steeds een stapje verder en kijk hoe je je er dan bij voelt. Uiteindelijk weet je dat je er klaar voor bent en daar heeft leeftijd of de buitenwereld niets mee te maken. Succes en veel plezier ;)

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Dus jij bent 15, hebt al 2 jaar een vriend en nu pas vraagt hij of je sex wilt? Wat een vreemde vriend. Weet je zeker dat hij van het mannelijk geslacht is? Wat heb je als 13 jarige jongen eraan om 2 jaar met een meisje tijd te spenderen i.p.v. met je vrienden en je krijgt er nog niet eens sex voor terug? Wat een vreemde jongen.
    Of jij moet wel heel bijzonder zijn dat hij zoveel vrije tijd in jou stopt zonder er sex voor terug te krijgen.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Hey schrijfster!


    Ik was 15 en een half maar eigenlijk echt te jong volgens mijn gevoel.
    't Was wel superprettig opwiindend enzo maar ik was niet verliefd op dat meisje (ze was veel ouder dan ik) en nu denk ik dat het beter zou geweest zijn als ik erop verliefd zou zijn geweest.

    Groetjes,


    y.

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • Als je er klaar voor bent ben je niet jong. Ik was zelf 14 en was er gewoon klaar voor en heb er ook nooit spijt van gehad

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Heey jongens ik ben schijfster ik ben er wel klaar voor maar ik ben bang dat ik te jong ben. Hoe oud waren jullie x

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • alleen jij kan het weten of je te jong bent.

    Je moet je voor jezelf afvragen of je het zelf ook wilt maar na een relatie van 2 jaar is er wel al een behoorlijke vertrouwingsband gegroeid dus er is niks mis als je het een en ander probeert maar doe het wel veilig.

    Gr R

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • Je schrijft dat je denkt dat je er al klaar voor bent en in hetzelfde berichtje vraag je je af of je niet te jong bent. Als je zou denken dat je te jong bent doe je het beter niet want je zou er misschien spijt kunnen van hebben later.

    18 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten